Skip to main content

Mihai Gâdea, în această seară la Nocturne: „Când o să încetez să fiu un om liber, probabil o să încetez să mai fiu”

 

mihai gadea nocturne

Publicitate

Realizatorul Mihai Gâdea este invitat la emisiunea Nocturne, începând cu ora 23.00. Marina Constantinescu va încerca să afle de la invitatul ei „dacă varietatea emisiunilor de astăzi aduce vreun beneficiu, dacă nivelul discuţiilor atinge ceea ce şi-a propus jurnalistul, dacă diluarea cuvântului afectează publicul”, se arată în comunicatul postului public.

Mihai Gâdea spune că „nu se consideră un lider de opinie”. Întrebat dacă este un om liber, Mihai Gâdea îi răspunde Marinei Constantinescu: „Ce-am făcut în ultimii ani ar putea să fie nişte probe în sensul ăsta. Când o să încetez să fiu un om liber, probabil o să încetez să mai fiu”.

Gâdea îşi aminteşte de pionieratul de la Realitatea TV şi mărturiseşte proasta părere pe care o avea despre emisiunile sale din acea perioadă şi timiditatea cu care l-a abordat prima oară, telefonic, pe Octavian Paler – „era ceva nemeritat pentru mine ca un om de profunzimea, de nobleţea lui Octavian Paler să-mi acorde atâta atenţie şi generozitate”.

Un alt subiect abordat la întâlnirea Marina ConstantinescuMihai Gâdea de la TVR, este acela al relaţiei dintre intelectuali şi puterea politică.

LIKE. Fiţi la curent cu ţtirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nu conteaza nu conteaza
    Intr-o tara ca si Romania un predicator e jurnalist chiar si un inginer poate fi jurnalist intrebarea e ce poate fi un absolvent a unei Facultati de Jurnalism.De ce zic asta e pentru ca multi il considera moderator de opine e "popa" care de fapt e predicator.Astfel o Facultate de jurnalism nu is mai are locul pentru ca si fufele pot fi jurnalisti o mesrie care se invata din mers si unde pui gura la bataie sau dupa caz curul.
  • mihai tudorache mihai tudorache
    Sunt cei mai buni si mai corecti,cat ati spune voi.Eu ii urmaresc pe toti si raman doar pe A3,pentru ca sunt cinstiti,spun adevarul,se cearta cu toata lumea pentru dreptate,putin au scartait-dar nu in totalitate cu coabitarea.Am vrea noi ca toti jurnalistii sa fie ca ei.Audienta ,fara pretentii de alta natura,spune totul.Cand falsezi,pierzi automat din audienta.Asa ca trebuie sa alegi in fiecare moment cu cine esti:cu dreptatea sau cu cei care se vand pe doi arginti,ca tot se apropie Invierea.Mircea Badea este un exemplu de impartialitate.Pentru el Voiculescu este doar un colaborator,el ii produce lui bani,nu invers.Fati si voi la fel si veti fi cautati peste tot!Restul sunt vanzari,pe bani putini,de propaganda ieftina.
  • Nicusor Nicusor
    Doamne, este adevarat ?
    Un reper de moralitate, pentru multi (cred) oameni normali, doamna m.Constantinescu ((un nume care doream sa ne aduca izbavirea, (jalnica credinta)), poate sa-si franga, fara a fi obligata (!?), verticalitatea, dovedita cu multe alte intamplari (REGALISMUL, un exemplu !)
    Doamna, chiar nu stiati pe cine invitati in emisiunea Dumneavoastra ?
    Sunt sigur ca ati acceptat acest compromis pentru a nu fi ALUNGATA din tvr. (Aceasta institutie functioneaza si pe banii umilei mele familii.

    NEC
  • Tanganica Tanganica
    Ma bucur ca si acest sezon din emisiunea Nocturne prezinta profesionalisti din domeniile lor. O emisiune f profi, asa cum ar trebui sa fie mai multe.
  • un roman un roman
    asta om liber? ce gluma buna. o gluma mai buna decat a lui base.
    nu inteleg de ce tot il invita pe gadea. mai exista si alti oameni "liberi".
  • sorin sorin
    Mai nene, nu stiu cum sa-ti zic, dar toti cei pe care i-ai enumerat sunt muuult mai simpatici decat un fanfaron care poceste cuvintele, pentru care "Regele comediei romanesti"este "Jeoe Saizescu", un sfertodoct cococat de creditul pe care Varanul, cu "generozitate" i l-a acordat...
  • Diana Diana
    ce gretos. ce blasfemie sa inviti la televiziunea publica un agramat si sluga.
  • udialan udialan
    AM URMARIT "SINTEZA ZILEI" vreme de ani de zile, nu pt Gadea, ci pt ce insemna SZ, ca unica voce contra sleahtei lui BASESCU!

    AZI - de cand cu KOABITAREA - ma mai uit cand si cand, cu multa scarba in 1 rand pt Gadea, unsoarea lui ma murdareste, asa cum il murdarea pe el aia a lui Cristoiu!
  • ramona ramona
    Un jurnalist bun lumineaza ,unul mai putin bun ponegreste (justitia ,presedentia ccr oameni de cultura,scriitori si asa mai departe restul sunt vorbe.
  • alex alex
    Mihai este un om deosebit și un jurnalist foarte bun
  • Varanul de Komodo Varanul de Komodo
    "Când o să încetez să fiu un om liber, probabil o să încetez să mai fiu”. Ouch! Să înţelegem din această zicere că nepopitul a trecut la cele veşnice şi la TVR va fi invitat corpul său astral? Gâdeo, ia, reaminteşte-ne cu cât te-a creditat felix (împrumut acordat în nume personal!) ca să vedem cât de liber eşti.
  • mihai coroiu mihai coroiu
    O rusine. Rusine, tovarasa Constantinescu! Serviti patria, pe Voiculescu si indepliniti ordinele lui Elwis. Daca ar mai trai Monica Lovinescu v-ar da pe usa afara din casa ei. Loc pe unde ati trecut degeaba, tovarasa Marina!
  • mad79 mad79
    a reusit pe multi din tara asta,sa prosteasca,iar acum E MARE JURNALIST!
    O gluma proasta,asta e Gadea,cu tot Intactul!
  • mad79 mad79
    de parca USL-ul e mai breaz,ca si "odiosul"PDL!
    Daca chiar vroiau sa faca o treaba buna,cu care sa ramanain cartile de istorie,depolitizau iintreg mediul de afaceri,dar acest lucru este ultimul la care se gandesc,pentru ca"trebuie sa manance si copii mei"!
    O adunatura de hoti si santajabili,asta e USL-ul!
    Bine ca n-am fost la alegeri sa imi pun stampila pe incompetentii astia!
    Cat despre "prostitutia" de acum de la TVR,cum isi astern asa dorm!
    Destepti englezii care nu au deloc controlul BBC!
  • Tabloidus Tabloidus
    Noroc ca nu ma uit pe TVR. Ghinion ca platesc abonament la el.

Trimite un comentariu

sus