Skip to main content

Moldovenii fac varianta lor de Zece pentru România, după proiectul lui Mihai Tatulici

 

Tatulici 1

Publicitate

Proiectul Zece pentru România are şi o variantă în Republica Moldova. Zece pentru Moldova va avea premiera în această seară.

Zece pentru Moldova este dezvoltat de postul Publika TV, după proiectul lui Mihai Tatulici. Va fi prezentat de Lia Bejenaru şi Vitalie Dogaru, două vedete ale staţiei de peste Prut.

Proiectul se desfăşoară în mod asemănător cu ceea ce s-a întâmplat în România: zece categorii vor premia personalităţile din Moldova, în urma unui sondaj care îşi propune să identifice elitele. Sodajul a fost făcut de sucursala IMAS din Moldova.

Categoriile:

Muzică uşoară
Muzică Populară
Jurnalişti
Actori şi regizori
Sportivi
Oameni de afaceri
Analişti
Branduri
Oameni politici
Cel mai iubit moldovean

Proiectul Zece pentru România s-a desfăşurat timp de opt ediţii, de către postul de ştiri Realitatea TV.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • irinel irinel
    Dupa toate tepele loate ,alearga dupa bani si la Moldoveni.Asta este proiectul lui in afara tari, ha ha ha. Prietenul Freciu la intepat bine de tot pe Tatulici.
  • Florica Florica
    tatulici e prea expirat sa mai fie bagat in seama
  • rut rut
    S-ar putea ca "moldovenii" sa fi luat aranjarea pe capitole a proiectului facut de nulitatea Tatulici. Care l-a lins la randul sau, urmariti presa din perioada respectiva. Si, daca e adevarat ca si-a bagat Tatulici coada si pe la Chisinau, trebuie sa fie veche povestea. Eu am vazut-o de cel putin vreo 3-4 saptamani. Cam cand cu caderea guvernului.

Trimite un comentariu

sus