Skip to main content

Programul "Rabla” la TVR: 46 de vechituri casate, vândute angajaţilor

 

TVR intrare
Captură: Google street view

Publicitate

Televiziunea Română îşi anunţă angajaţii că va organiza o licitaţie internă cu strigare, în vederea lichidării parcului auto de maşini casate. 46 de astfel de vehicule vor fi vândute pe 19 aprilie, la sediul din Dorobanţi.

Din regulamentul licitaţiei am reţinut:

  • Un salariat poate achiziţiona un număr nelimitat de autovehicule, dar cu două condiţii: pentru primul autovehicul achiziţionat plata poate fi efectuată în tranşe lunare egale, până la sfârşitul anului calendaristic, fără dobândă. Pentru celelalte autovehicule plata va fi efectuată în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data şedinţei de licitaţie în care a avut loc adjudecarea.
  • Licitaţia este condusă de preşedintele comisiei de licitaţie, asistat de membrii comisiei şi de un consilier juridic din cadrul TVR.
  • Pasul de licitare este de 100 de lei.
  • Comisia de licitaţie este alcătuită din: Liviu Fetter, Daniel Mandache şi Ion Bucur.
  • Taxa de participare la licitaţie este de 500 de lei.

Printre autoturismele casate şi scoase la licitaţie se numără: şapte Cielo (fabricate între 1996 şi 1999), 23 de maşini Dacia Break (fabricate între 1995 - 2000), două maşini ARO (1996-1997), dar şi două maşini Hyundai din 1998 şi două Nissan din 2001.

Record de peste 470.000 km parcurşi în 12 ani

Cea mai ”umblată” maşină scoasă la licitaţie este o Dacie Break, care are nu mai puţin de 470.211 km parcurşi, fiind fabricată în anul 2000. Ca o curiozitate, distanţa de la Pământ la Lună este de 384.000 km. Preţul automobilului porneşte de la 5.000 de lei.

De altfel, preţurile maşinilor variază în jurul sumei de 4.500 de lei, cu excepţia celor mai noi, care sunt licitate la 10.000 de lei. Autoturismele Cielo au fost evaluate la 7.000 de lei.

TVR mai vinde o remorcă din 1988, cu 4.500 lei preţ de pornire, precum şi o cisternă al cărei preţ a fost fixat la 3.500 de lei.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • niky niky
    nu inteleg! Curtea de conturi nu a intrat in TVR pentru sutele de milioane de euro pierdute pe contracte aiurea si va veni pt. 5000 lei amarati. Sa fim seriosi.
  • Dani Dani
    Concluzia stirii: nu te duce cu dacia pe luna... ti-o caseaza la jumatatea drumului de intoarcere...
  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    si cam care ar fi acelea? :)
  • livia pila livia pila
    Elwis Saftoiu nu e si el de vinzare? Ca are o disponibilitate inspre schimbarea stapinului....Si mai e si rabla. Ca si Zgabercea, ca si Irina Radu.
  • Dan Dan
    articolul e scris in graba, are lipsuri
  • bahmuteanca bahmuteanca
    daca ii verifica cei de la Curtea de Conturi si observa ca licitatia nu este una deschisa, adica pentru toata lumea interesata, s-ar putea sa aiba probleme...pentru ca interesul este sa se adune cit mai multi bani...cit priveste rabla aia de 5.000 lei si cu 470.211 km, cred ca este supraevaluata...nu se vinde la acel pret...
  • Dan Dan
    ca tvr vinde remorci .... socanta stire
  • Dan Dan
    Perintre autoturismele casate.... ? graba strica treaba...

Trimite un comentariu

sus