Skip to main content

România dansează pe primul loc

 

romania danseaza
Sursa foto: Antena 1

Publicitate

Aproape 1,6 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe România dansează, show-ul de dans al Antenei 1, în scădere faţă de săptămâna trecută. Pro TV, care a difuzat două filme de acţiune pe intervalul România dansează, a ocupat locul doi pe urban şi trei la nivel naţional.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cifrele înregistrate de România dansează în ediţia de aseară.

LA NIVEL NAŢIONAL. România dansează a avut, la nivel naţional, o medie de aproape 1,6 milioane de telespectatori pe minut. Show-ul a avut cu 80.000 de telespectatori mai puţini faţă de săptămâna trecută. Locul al doilea a fost al postului Kanal D, care a avut Ochii din umbră.

LA NIVEL URBAN. La oraşe, Antena 1 a rămas lider, cu o medie de 966.000 de telespectatori pe minut. Săptămâna trecută, show-ul înregistra 988.000 de privitori pe minut. Pe locul al doilea, la nivel urban, a fost Pro TV, care a avut două filme de acţiune aseară: S-a furat un tren 123 şi Ocean's eleven.

Pe publicul comercial, Pro TV a ocupat primul loc în audienţe, cu o medie de 509.000 de telespectatori în fiecare minut. Antena 1 a fost după Pro TV, cu o medie de 484.000 de privitori.

Audienţa posturilor de televiziune duminică, 21 aprilie, pe intervalul România dansează

Post TV NATIONAL Post TV URBAN
Antena 1 1.589.000 telespectatori pe minut (8,4 rating) Antena 1 966.000 (9,2)
Kanal D 1.469.000 (7,7) Pro TV 800.000 (7,6)
Pro TV 1.341.000 (7,6) Kanal D 618.000 (5,9)
Prima TV 830.000 (4,4) Prima TV 328.000 (3,1)
Antena 3 456.000 (2,4) Antena 3 309.000 (3,9)

Audienţele emisiunilor România dansează:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    protv lider de audienta duminica seara. filmul s-a furat un tren 1 2 3 a obtinut in medie 10 rating, pe targetul statiei comercial 18 49 urban.
  • tomdegetelul tomdegetelul
    asa si? de ce cind pierde pro tv trebuie tu sa vii,marele expert a lu'peste, si sa ne explici de fapt ca pro tv e interesat doar de comercial,cind stii bine,ti am mai zis,si au modificat serialul ala cu tineri "talentati" din cauza ca pierdea in fata lui suleyman
  • B0B B0B
    ProTV a avut doua filme slabe si vechi, dar surpriza vine de la Kanal D care l-a batut cu un film si mai vechi.:)
  • Expertul, Expertul,
    protv lider de audienta pe targetul statiei, comercial 18 49 urban. protv a avut in medie 9,3 rating, locul 2 antena1 cu romania danseaza 8,7 rating.
  • cactuss cactuss
    @Radu100% același lucru e valabil și pentru tine... ai același UNIVERS căreia îi ești trup și suflet. Pe fruntea ta, gravat cu litere mari se zărește IAG (intact antena group)
  • Sorinel D Sorinel D
    Uite aici o stire a audientelor de Vineri: http://www.paginademedia.ro/2013/04/romanii-au-talent-34-milioane-de-telespectatori-in-cea-de-a-treia-semifinala/.
    Emisiunea de pe PRO TV de Vineri seara, fata de filmul "Gladiator" de pe Antena 1 a avut o diferenta de 2.807.000 de telespectatori. Iar de Duminica seara, Antena 1 a avut o diferenta de DOAR 248.000. Antena 1 "bate" Pro TV, dar nu la o diferenta asa de mare.
  • tomdegetelul tomdegetelul
    presupun ca esti fan cele doua "filme" de o mare realizare artistica si culturala(gen ochii din umbra)
  • tv tv
    alta caserie :)))
  • domnu foto domnu foto
    filmele alea doua de care ai pomenit sunt pentru retarzi
  • Radu100% Radu100%
    @marius: N-are el sansa vreodata sa fie platit pentru propaganda, nu se pricepe si e neconvingator. E doar un copil care sta toata ziua la TV, iar pentru el universul lui e doar Pro TV.
  • sasca sasca
    O emisiune foarte buna, încă din prima zi mi-a plăcut!!
  • marius marius
    @cristi, sa treci pe la caserie ( Adresa: Pache Protopopescu )
  • cristi cristi
    Ce prostie ! Singurele chestii bune pe care puteai sa le urmaresti aseara erau "The taking of Pelham 123" la ProTV, si apoi "Wrong Turn 2" la ProCinema. In rest, doar gunoaie pt. retarzi, incepand cu mega facatura mileniului "Ochii din umbra", si sfarsind cu dezastrul TV "Romania danseaza" in care papagalul de circ Bendeac o arde cu pareri intr-ale dansului, cand el din doi pasi cade din picioare. Printre cele mai oribile televiziuni e Antena.. Am prins sambata noapte, in timp ce am ajuns acasa, thriller-ul "Apa intunecata". Am ramas uimit la cat de prost putea sa se vada. Transmis de parca l-ar fi inregistrat unul cu mobilul de pe ecranul de cinema, plus subtitrarea aia patetica de o au ei, descarcata de pe net. Dar.. ce sa ceri unei televiziuni care-n 2013 difuzeaza show-uri comuniste in alb negru.
  • mile mile
    pro tv pe lucul 3,in toate tarile din balcani emisiuni de genul ochhii din umbra au audienta mare
  • Radu100% Radu100%
    Am uitat sa zic ceva: avand in vedere ca audienta "Romanii au talent" de vineri a avut de suferit, ma gandeam ca audienta "Romania Danseaza" va avea un rating ceva mai mic, dar au avut noroc, zic.

Trimite un comentariu

sus