Skip to main content

Superbingo Metropolis se întoarce de Paşti la Antena 1. Cruduţa, în show. Bingo, interzis prin vot de CNA, dar permis de preşedintele forului

 

tociu palade superbingo

Publicitate

SuperBingo Metropolis revine la Antena 1 de duminică, 5 mai, începând cu ora 16.15, anunţă postul de televziune. În rol de gazde vor fi Romică ŢociuCornel Palade, Daniela Crudu si Mihai Mitoşeru. 

Potrivit Antenei 1, cei care şi-au cumpărat cartoane pentru partida din 19 februarie 2012, care nu a mai fost difuzată, le pot schimba cu cartoane noi pentru partida din duminica de Paşti.

Concursul revine pe TV după mai bine de un an de la suspendarea bruscă a difuzării. La momentul respectiv, firma organizatoare a avut probleme cu Ministerul Finanţelor (detalii AICI).

Bingo, la un pas să fie interzis pe TV. Preşedintele Antenelor, în vizită la CNA în ziua votului

Consiliul Naţional al Audiovizualului are în dezbatere publică un amendament referitor la jocurile de noroc, care, dacă ar fi aprobat, ar interzice aceste jocurile de tip bingo în intervalul 6.00 - 23.00.

Amendamentul care interzicea jocurile de tip bingo a fost votat de CNA la sfârşitul lunii martie, ca parte a mai multor modificări făcute în Codul de reglementare a audiovizualului. A fost propus în timpul şedinţei de Narcisa Iorga şi a fost votat în unanimitate.

După publicarea Codului în Monitorul Oficial, s-a constatat  însă că din document lipseşte referirea legată la jocurile de bingo.

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, scosese înainte de trimiterea la Monitorul Oficial două dintre amendamente, printre care şi cel referitor la jocurile bingo, motivând prin faptul că nu au fost supuse şi dezbaterii publice.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, în ziua în care consiliul a votat amendamentul care interzicea Bingo (amendament scos ulterior de preşedintele CNA), Sorin Alexandrescu, preşedintele Antena Group, a fost la sediul instituţiei care reglementează audiovizualul, înainte de şedinţa publică.

Pe 9 aprilie, trei membri CNA au acuzat-o pe Laura Georgescu că a comis o ilegalitate şi au decis să sesizeze preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, precum şi oficiali ai Comisiei Europene (detalii AICI). Totodată, Valentin Jucan, membru CNA, a înaintat o plângere penală împotriva Laurei Georgescu.

Cum a explicat preşedintele CNA situaţia: 

  • „Au venit din partea a doi membri ai consiliului încă două amendamente care nu fuseseră date în dezbatere publică cum mă obligă procedura legislativă, adică 30 de zile. Ca să poată face o poziţie radiodifuzorii”.
  • ”Ca atare, în lipsa unei recomandări clare, în timpul şedinţei, de a pune aceste două amendamente în dezbatere publică pe site-ul consiliului, a doua zi dimineaţă împreună cu oficiul juridic s-a găsit formula de a pleca decizia cu cele opt articole care împliniseră deja cele 30 de zile de dezbatere publică, iar celelalte două amendamente nou create în şedinţa de joi au intrat în dezatere publică pe site-ul instituţiei. Timp în care radiodifuzorii ne-au făcut deja o poziţie”.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Saviuc Saviuc
    cum pot face si eu rost de nr de telefon pt angajare la super bingo mertopolis??.....adica sa vad bilete in orasul meu.
  • alexx alexx
    Am si eu o curiozitate: de ce oare e atata scandal cu interzicerea jocurilor de bingo pe tv? Bingo nu e tot joc de noroc ca si 6 din 49 si alte jocuri de tip loto care sunt permise la TVR? De ce Loto sa fie permis la tv si Bingo nu? Care e smenul aici, fratilor?
  • irina irina
    asa e speram sa ne luam banutii cat mai repede si noi a castigat la ultima emisiune
  • Mihai Mihai
    Bravo poate cistig si eu ca am ratat de 2 ori neavind semnal la telefon
  • Razvan Razvan
    Eu nu ii inteleg,odata ce au fraudat ( teleeurobingo show ) si pacaleau lumea , le luau banii si biletele le aruncau , de ce le-au dat iar unda verde? eu unul nici nu vroiam sa mai aud de un show de genul asta , lumea se lasa pacalita foarte foarte usor ....ia inchis si de data asta ....urmeaza sa ii mai inchida oricum ca au fraudele lor si ei chiar daca totul pare " legal"
  • anonim anonim
    chiar daca revine la antena 1 peste un 1 se va inchide din nou
  • firuta firuta
    daca am castigat in sezonul trecut si nu am primit bani ii pot primi acum am toate actele facute??????????
  • Radu Radu
    Rusine sa-ti fie sluga incompetenta cu numele Laura Georgescu !!!! Individa asta este o rusine!!! Astfel de specimene conduc institutii in Romania????!!
  • paul paul
    iarasi apar astia sa prosteasca pe roamani sa cotizeze la antene?
  • valea valea
    Ce i-a iesit jocul guzganului ala de Felix, cu CNA, intermediarii din media, Ministerul Agriculturii, Cacarau si Copy-Paste :))))
  • sasca sasca
    O emisiune de nota 10 abia aștept sa înceapă!!!!
  • boscu boscu
    vreau sa stiu si eu unde are noul sedio bingo in judetul galati va multumesc :*
  • Shultz Shultz
    Foarte frumos!
  • Alexx Alexx
    Zau, desteptule? Daca Felix conduce tot in tara asta, cum afirmi tu, guvernatorul impus de UE era de mult la parnaie...
  • geo geo
    M-as fi bucurat mai mult sa ii vad intr-o emisiune de divertisment de calitate, nu il calitate de saltimbanci care se maimutaresc intr-o productie care ar trebui difuzata, in mod normal, dupa ora 23.00.

Trimite un comentariu

sus