Skip to main content

Talent show-ul cu copii al lui Dan Negru începe joi

 

next starNext Star, noul show al lui Dan Negru, începe joi, de la 20.30, la Antena 1. Noua producţie este un talent show dedicat copiilor.

Juriul acestei emisiuni este format din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Carneci şi Vasile Muraru.

Alături de Dan Negru, la prezentarea emisiunii va participa şi Sorana Darclee.

La emisiune participă copii cu vârste între patru şi zece ani, selectati în urma aptitudinilor deosebite pentru muzica, teatru, dans etc.

Cu cine se bate Next Star?

Noul show de la Antena 1 se bate cu Las Fierbinţi, serialul de comedie de la ProTV, cu Inimă de ţigan (Acasă TV) şi cu După faptă şi răsplată de la Prima TV.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gabi gabi
    lora e cea mai rea nu stiam ca poate fii asa. oare ea la 4 ani ce stia sa facaaaaaa/ mai bine pleaca acasa strica tot
  • siss siss
    dar tu cine esti sa-ti dai cu parerea? pana la urma suntem doua persoane care au citit acest articol si care isi spun o opinie.Stiu, de fapt esti o certareata in online , ca atatia altii!
  • eduard eduard
    in copiat....
  • Dony Dony
    Eu am ajuns la concluzia ca antena 1 si-a dat seama ca nu prea isi mentine audientele cu emisiunile lor si tot incep mereu emisiuni noi ca sa faca ceva audeinta din editiile pilot care mereu au audienta mare sa vada lumea despre ce este vorba, numai in ultimele saptamani au inceput atatea proiecte gen teatru tv, romania danseaza, romanii au artisti si acuma next star.. Cu teatru tv ce au facut, de ce nu au mai continuat ca au zis ca este un proiect ambitios, au facut 4 episoade si gata ? Dupaia la nici 2 saptamani au inceput romanii au artisti.. Nu suport hotii de la protv dar si antena 1 este cam penibila, sincer
  • Mircea Mircea
    Bravo Antena1 ! Suntati cei mai tari !
  • cristina cristina
    siss nu sunt fana a "mega productiilor " Intact. Dar cine esti mai tu sa-ti dai cu parerea despre Vasile Muraru ? Ce pregatire ai ? Esti si tu un critic de teatru ? ai trecut printr-o sala de teatru ? Eu cred ca nu !
  • Negru sub unghie Negru sub unghie
    Negru e atât de prost încât acceptă orice emisiune doar-doar să prezinte ceva, să fie pe sticlă. Ce nu știe bietul de el e că i s-a dat emisiunea asta tocmai pentru a lua bătaie multă de la toată lumea ca, într-un final, să i se spună cu audiențele in față ”la revedere, poslușnic bătrân!”.
  • mile mile
    eu nu sunt roman
  • oleeee oleeee
    uita-ti? zau? o stii pe aia cu ma-ta are cratima? baga-mi-as (asa se scrie corect) sexul in faringele tuturor analfabetilor ca tine...
  • oleeee oleeee
    maammmaaaa, ce juriu... lora? cine e tipul sau tipa asta? conect r? :))) asta ce sa jurizeze? playback-ul? :) si vasile muraru? :)))) de ce nu tociu si palade? :) iar dan negru... sa fim seriosi...
  • mile mile
    e simplu, nu va uita-ti,apropo , vasile muraru e un mare actor,in comparatie cu pavel bartos
  • Alex Alex
    Si cu Roata norocului de pe Kanal d . Dan Negru imi pare deja expirat ca de alltfel cam toti de la antena . Emisiuni rasuflate .. facute acum cativa ani gen Vreau sa fiu mare vedeta " prezenta tot de Negru . De era ceva de capul formatului il pastrau pe asta de atunci .. dar e format cam trecut . Si poi aceleasi vedete baba Carneci .. mosul Muraru ..Si cei 2 rromi Conecter ..oare ei nu s-au saturat de fetele lor pe tv ... Gretosii !!!
  • siss siss
    am si eu o intrebare retorica, imi dau seama: ce cauta in juriu expiratul de Vasile Muraru sau Lora, aceasta semi necunoscuta proaspat vedetuza de capitala?
    in ceea ce priveste showul, nu am nimic impotriva lui ca format dar imaginatia producatorilor de la noi e la limita, chiar numai show-uri cu talente sa vedem la tv? maine poimaine vor face un show cu animale de companie talentate, nu m-ar mira deloc!
  • eu eu
    Posibil, insa nu trebuie sa uitam de familiile tinere care intra in publicul comercial si sunt amatoare de asa ceva. Nu cred ca poate bate pe Las Fierbinti, dar poate recupera dupa, pe Spitalul de dementa.
  • protopopescu protopopescu
    iar negru? ajungi sa vezi negru in fata ochilor de atata dan negru. probabil ca vor lua multa bataie.

Trimite un comentariu

sus