Skip to main content

TVR a cumpărat servicii de telefonie fixă de la Romtelecom în valoare de peste 200 de mii de euro

 

tvrSocietatea Română de Televiziune (SRTv) a cumpărat servicii de telefonie fixă de la Romtelecom SA, valoarea contractului ridicându-se la 204,651 euro (880.000 de lei), fără TVA, potrivit unui anunţ de atribuire publicat recent şi citat de Mediafax.

Publicitate

Pentru desemnarea câştigătorului, TVR a luat în calcul "preţul cel mai scăzut". Televiziunea Română a primit o singură ofertă la această procedură. Contractul a fost atribuit prin negociere, fără anunţ de participare, mai scrie Mediafax.

TVR îşi justifică alegerea procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare prin "noi lucrări/ servicii, constituind o repetare a lucrărilor/ serviciilor existente şi solicitate" în conformitate cu legislaţia în vigoare. Procedura iniţială de încheiere a unui contract între TVR şi Romtelecom pentru servicii de telefonie fixă s-a desfăşurat în 2010.

Astfel, pe 3 noiembrie 2010, TVR anunţat că a achiziţionat, prin licitaţie deschisă, servicii de telefonie fixă de la Romtelecom, valoarea contractului fiind de 688.000 de lei, fără TVA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B0B B0B
    "servicii de telefonie fixa" in 2013, mai exista asa ceva?!?
    bineinteles ca fara licitatie, ca e vorba de banul public....

Trimite un comentariu

sus