Skip to main content

TVR1 îşi doreşte un talk-show în prime time

 

tvr

Publicitate

O nouă emisiune va face parte din grila de primăvară a TVR1: este vorba despre un talk -show săptămânal, difuzat în prime time. În acest sens, a fost organizat un concurs intern pentru proiecte de emisiune.

Conducerea TVR1 a făcut şi o descriere a viitorului talk-show:

”Emisiunea îşi propune să abordeze cele mai importante subiecte ale săptămânii într-un dialog atractiv, provocator şi lămuritor pentru cele mai diverse categorii de public. În spiritul misiunii televiziunii publice, programul va încuraja pluralismul ideilor şi opiniilor, în condiţii de imparţialitate şi echilibru. Va fi o veritabilă „dezbatere publică” într-o perioadă în care expresia este adesea invocată, dar rareori are acoperire. Invitaţii vor fi personalităţi cu responsabilităţi şi/sau experienţă în domeniile vizate, dar şi cetăţeni a căror viaţă e influenţată într-un fel sau altul de temele în discuţie”.

Emisiunea va avea între 50 şi 100 de minute, iar publicul ţintă este de 35+ de ani, după cum se arată în anunţul TVR1.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Alex I. Alex I.
    Draga TVR nu stiu daca mesajul meu va ajunge la tine dar eu vreau sa-ti multumesc oricum. Te iubesc foarte mult pentru tot. Am crescut cu tine traiesc cu tine si voi muri cu tine. Multumesc tuturor celor care lucreaza pentru tine. Esti cel mai bun. Ma uit cu drag la tine in fiecare zi. Sunteti cei mai buni dintre toate canalele romanesti. De la semnal - imagine, sunet si pana la emisiuni, realizatori. La tine vad cele mai bune emisiuni ex.Profesionistii, Viata satului , Ferma, Ora de Bussines, Stirile etc.si nu in ultimul rand filmele. Nu stiu cine este responsabilul cu filme dar este extraordinar. La nici o televiziune din Romania nu am vazut filme asa de bune ca si la tine. Multumesc tuturor celor care lucreaza pentru TVR. (1,2,3, Cultural, International, News, Info, locale). Va doresc multa sanatate !
  • bahmuteanca bahmuteanca
    pai nu este deja acoperit tvr-ul cu talk-show în prime time, Radulescu, lunea, miercurea si joia., de la 9 seara, o ora pierduta aiurea...cind mai programati noua emisiune, duminica seara, probabil...
  • livia pila livia pila
    Am eu o propunere de cistigator. Eterna tinara speranta, vesnic versatilul MIHAI RADULESCU. Destul de modest in privinta exprimarii in registrul verbal, MISULICA e excelent la capitolul GESTURI (emisiunea se va adresa, asadar cu succes, si celor cu dizabilitati) si in interjectii.

Trimite un comentariu

sus