Skip to main content

VIDEO. Cum arată Miss Fata de la Ţară în varianta thailandeză

 

logo MCG Thailand

Publicitate

Ce talente au fetele “la ţară”, în altă ţară? În Thailanda, de exemplu. Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, promo-ul emisiunii Miss Country Girl Thailanda, un format românesc exportat de casa de producţie Media Factory.

Pentru primul episod, care va fi difuzat la jumătatea lunii aprilie, echipa din Thailanda a fost ajutată de producătorii din România. Show-ul va avea 13 episoade. Emisiunea se va vedea pe una dintre cele mai importante televiziuni din Thailanda, Channel 3.

Formatul românesc Miss Country Girl realizat de Media Factory este distribuit la nivel internaţional de către compania americană Small World IFT condusă de Tim Crescenti, iar formatele companiei sunt reprezentate în Asia de Bomanbridge Media din Singapore, compania care a reprezentat formatul la concursul P&G.

EMISIUNE ROMÂNEASCĂ ÎN SUA. Formatul Miss Country Girl a mai fost produs în Ucraina, de canalul 1+1, şi a fost vândut în alte aproape 20 de ţări, printre care Statele Unite, Australia şi Franţa. Grupul Viasat a achzitionat formatul pentru 11 ţări (Suedia, Danemarca, Norvegia, Estonia, Lituania, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Cehia şi Ghana)

Media Factory a produs în ultimii 11 ani peste 20 de emisiuni, printre acestea se numără Animat Planet Show, România mea, Reporter Incognito, Aruncaţi din Tren, Potopul după Dinescu şi Părerea Mea.

Citeşte şi:

Miss fata de la ţară ajunge în Thailanda

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus