Skip to main content

23 Mai. TVR va cumpăra 140 de autoturisme

 

tvr

Publicitate

LA CUMPĂRĂTURI. Societatea Română de Televiziune (SRTv) va cumpăra 140 de autoturisme, printr-o procedură de leasing, a declarat Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al Televiziunii Române, scrie Mediafax.
Consiliul de Administraţie al SRTv a aprobat, pe 15 mai, demararea procedurilor de achiziţie a 140 autoturisme.

Claudiu Săftoiu, şeful Televiziunii Române, a declarat că parcul auto al TVR are nevoie de o "împrospătare", precizând că există bani în acest sens în bugetul estimat pentru exerciţiul financiar al televiziunii publice în 2013.
TVR va cumpăra, în leasing, 140 de autoturisme


SCHIMBĂRI ÎN MĂSURĂTORILE DE AUDIENŢĂ. Biroul Roman de Audit Transmedia (BRAT) are în vedere să realizeze "pe un trunchi comun" studiile de audienţă pentru presa scrisă (SNA) şi pentru Internet (SATI) şi nu exclude o alăturare şi cu studii ce vizează audienţa altor medii, dupa cum au declarat pentru HotNews.ro reprezentanţii instituţiei.

Adunarea generală a Departamentului pentru studii de audienţă din cadrul BRAT a decis, luni, să continue actualul studiu până în primăvara anului viitor, în condiţiile în care contractul în derulare pentru SNA urma să se încheie la mijlocul lui 2014. Şi în cursul acestei veri va avea loc o pauză a activităţii de teren pentru SNA.
BRAT are in vedere un studiu "pe trunchi comun" privind audienta in print si cea online. Activitatea de teren pentru studiul de audienta in presa scrisa - pauza de doua luni in vara


CONŢINUT PE BANI. Tabloidul german Bild, cel mai citit din Europa, va lansa în curând o nouă versiune a site-ului Bild.de, care va include şi conţinut accesibil contra cost, scire HotNews, care citează AFP. "Vom prezenta luni noul nostru model pe bază de plată. Va fi un model cu abonament. Conţinutul gratuit şi cel platit vor coabita pe Bild.de", a precizat un purtător de cuvânt al Axel Springer.

Până în prezent, consultarea conţinutului site-ului Bild, celebru pentru titlurile sale de senzaţie, era gratuit, cu excepţia utilizatorilor de telefoane mobile şi tablete, care trebuie să plătească pentru a accesa anumite articole.
Tabloidul german Bild opteaza pentru o formula contracost pentru anumite articole


PROPUNERE. Deputatul Dan-Cristian Popescu (Forţa Civică) a depus săptămâna aceasta o propunere legislativă pentru completarea Legii Audiovizualului, în sensul că emisiunile care prezintă fapte imorale, indecente sau obscene sau imagini violente să poată fi difuzate doar dupa ora 24.00, în caz contrar difuzarea unor astfel de emisiuni urmând să fie considerata contravenţie, scrie HotNews.

"Dorinţa de audienţă cât mai mare este lipsită de orice scrupule, iar perversiunea, homosexualitatea, tâlhăria şi crima sunt prezente zilnic pe micul ecran, ceea ce aduce modificări fundamentale în crearea personalităţii tinerilor", susţine deputatul în expunerea sa de motive.
Deputatul Dan Cristian Popescu cere ca emisiunile ce prezinta fapte imorale, obscene sau violente inainte de ora 24.00 sa fie considerate contraventii: "Perversiunea, homosexualitatea, talharia si crima sunt prezente zilnic pe micul ecran"


REACŢIE. Preşedintele Barack Obama nu vrea ca jurnaliştii să fie obiectul anchetelor judiciare în Statele Unite pentru că şi-au făcut treaba, a afirmat purtătorul său de cuvânt, după un nou caz de presupusă supraveghere a unui reporter, scrie Wall-Street.ro, care citează Mediafax.

"Dacă mă întrebaţi dacă preşedintele crede că jurnaliştii ar trebui să fie anchetaţi pentru că îşi fac treaba, raspunsul este nu", a afirmat Jay Carney în cadrul conferinţei sale de presă zilnice, dupa ce a fost din nou întrebat despre cazul lui James Rosen.
Barack Obama nu vrea ca jurnalistii sa fie urmariti pentru ca "isi fac treaba"


CU FACEBOOK LA JUDECATĂ. Publisherul de piese al lui Eminem a dat in judecata Facebook si agentia sa de publicitate la Curtea din Detroit ca urmare a folosiri cantecelor artistului, fara consimtamantul acestuia, scrie presa internationala.

In plangerea depusa saptamana aceasta publisherul sustine ca intr-o reclama facuta publica luna trecuta este copiata piesa lui Eminem „Under the Influence”, fara acordul casei de discuri care il reprezinta pe Eminem.
In ritm de rap: publisherul lui Eminem da in judecata Facebook


CUM NE AFECTEAZĂ RECLAMELE. Romanii mănâncă mai mult şi mai nesănătos, sunt victimele ambalajelor frumoase şi ale reclamelor agresive de la televizor şi, în plus, dorm tot mai puţin pentru a-şi asigura banii necesari supravieţuirii, a declarat miercuri preşedintele Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, Maria Mota, scrie DailyBusiness.ro.

"Mâncăm mult mai prost. Mâncăm alimente frumoase, frumos ambalate, dar mâncăm mult mai prost, mult mai nesănătos. E posibil să mâncăm şi mult mai mult. Lumea e foarte stresată, marea majoritate dintre noi avem doua-trei salarii ca sa facem fata acestei perioade", a spus Maria Mota.
Efectul reclamelor de la tv: mancam mai prost si mai nesanatos


LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lola Lola
    Dar la ce le trebuie 140buc ca nu au atatia soferi, I-a dat afara Elwis!!! Si de programe cam cand va ocupati ca deocamdata si masinile pe care le aveti sunt multe! Fraaaaate, Tara. Nimanui si tocare de bani!
  • max max
    Dar niste programe de calitate domnulte Saftoiu puteti sa percutati?
  • Jurevycius Jurevycius
    hai, indignati-va, banii nostri se duc pe cheltuieli, ce le trebuia masini noi, sa mearga cu alea vechi, hotii, huaaa!!

Trimite un comentariu

sus