Skip to main content

Adrian Bucur, emisiune despre persoane dispărute la TVR

 

Adrian Bucur

Publicitate

TVR 1 va difuza, începând din această seară, de la 20.30, Dispăruţi fără urmă, o nouă emisiune de utilitate publică pentru a veni în sprijinul copiilor dispăruţi, al familiilor lor şi al autorităţilor care îi caută. Jurnalistul TVR Adrian Bucur va prezenta noul program realizat de TVR cu sprijinul Poliţiei Române.

Pe durata a 30 de minute, în fiecare luni seară, telespectatorii vor urmări poveştile unor copii dispăruţi, cazuri ale unor adulţi dispăruţi în împrejurări suspecte, dar şi sfaturi pentru prevenirea unor astfel de tragedii.

În prima ediţie Dispăruţi fără urmă va fi prezentat cazul „Zamfir Lenuţa”. Avea doar 3 ani şi jumătate când a ieşit pe uşa casei, pentru ultima oară. În acea zi, fetiţa pleca, împreună cu frăţiorul ei şi bona acestora, la biserică, pentru ca cei mici să fie împărtăşiţi. Lenuţa nu s-a mai întors niciodată acasă.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • snapshot snapshot
    persoane dispărute la TVR ? care or fi alea ? ...ca vad ca netotii yesmani raman.
  • snapshot snapshot
    nu ma uit la idiotul asta !
  • marius marius
    Am vazut ambele emisiuni(20 mai si 27 mai) şi felicit sincer TVR-ul, producătorul şi prezentatorul emisiunii. Emisiunea ajută, atât prin responsabilizarea în plus a părinţilor cât şi prin, Doamne ajută, rezolvarea unor cazuri.
    Cât despre carcotaşii care nu apreciază această emisiune, le sugerez să coboare ştacheta şi să se uite la tonciu, buruiana, g. cristea, bahmuteanu&prigoana, la capatos, maruţă etc. Vedeti câte alternative pline de spiritualitate sunt?
    Felicitari înca o data TVR!
  • cati cati
    Felicitari tvr1,era nevoie si la noi in tara de o astfel de emisiune,prea multe persoane dispar,dar cine nu are aceasta problema poate sa faca comentarii rautacioase,dar cind ai un singur copil si a disparut nu vorbesti asa ,ptr oamenii de rind oricum Politia nu prea se implica sa rezolve cazurile mai ales cele vechi.Au trecut ani la rind de cind copiii nostri au fost vazuti ultima oara.De cind au plins,de cind au zimbit de cind s-au bucurat de o bomboana.De atunci,ei nu mai sunt decit in dosarele Politiei. Urmariti General.
  • Carmen Carmen
    Un prezentator de toata jena. Vad ca cei care au comentat il cunosc personal si stiu ce fel de persoana jegoasa este. Din pacate, subiectul emisiunii parea bun, dar cu asemenea prezentator nu o sa se uite nimeni. DAT AFARA URGENT!!!
  • Horea Horea
    Foarte buna (si cârcotaşă) propunere!
  • Marian Marian
    Mai bine face o emisiune despre disparutii DIN Tvr, cei plecati pe nedrept!
  • gicu gicu
    auzi.. "felicitari tvr" :)))))))) ba.. asta credca e chiar prezentatorul emisiunii ce face eforturi sa se felicite el singur :))) Numa el putea da atatea detalii despre o emisiuni care nu a fost inca lansata.. Bai sa fie.. nu te doare spatele? :P
  • gelu gelu
    Prietene esti foarte subiectiv . Exagerezi mult chiar nu ai simtul masurii??
  • gelu gelu
    Felicitari TVR pt initiativa. Este nevoie de o emisiune de felul asta. In Italia la RAI 3 o emisiune cu aceeasi tematica se bucura de un interes mare si cu ajutorul celor ce privesc se gasesc multi disparuti.
    Mult succes ! Asteptam si alte lucruri de interes general de la tv publica.
  • adi adi
    sunt curios cum vor face astia emisiunea din moment ce peste jumatate din corespondenti nu mai au contract si nu mai sunt platiti de 4 luni.
  • gicu gicu
    nu a disparut pt. ca este o sluguta uselista, inca de prin 2010 se auzea cantecul lui de lebada pe la tvrinfo.
  • jean jean
    elodia în ce episod o să fie?
  • OBSERVATOR MEDIA@TVR OBSERVATOR MEDIA@TVR
    Asta considera TVR ca ne trbuie? O emisiune care sa ne aduca aminte ca dispar oameni?Nu inteleg cum de prezentatorul asta nu a disparut.Nu are macar profilul profesional si psihologic pretabil pentru o asemenea emisiune.El ar fi trebuit sa faca o emisiune prin care sa ne arate cum se agata fetele prin Cismigiu sau prin Parcul Tineretului,la o plimbare de caine.
  • gicu gicu
    anonimul asta mai ia salar de la TVR?????????

Trimite un comentariu

sus