Skip to main content

Adrian Sobaru, greva foamei în faţa TVR

 

adrian-sobaru

Publicitate

Adrian Sobaru, angajat al Televiziunii Române, a declarat că a intrat în greva foamei şi protestează în faţa televiziunii publice, scrie Mediafax.

"Sunt în greva foamei în faţa Televiziunii Române. Astăzi nu vorbesc, sunt legat la gură, căci n-am voie. Asta înseamnă presă în România. Pentru anumite persoane! Poate mâine pot vorbi?", spune Adrian Sobaru, fără a preciza care sunt motivele protestului.

El nu a precizat care sunt motivele pentru care a decis să apeleze la această formă de protest.

La şedinţa comună a Camerelor Parlamentului din 23 decembrie 2010, la care a participat premierul Emil Boc, electricianul TVR Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului, într-o tentativă de sinucidere, în semn de protest, el strigând: "Boc, aţi luat drepturile copiilor".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo Geo
    Locomotiva uruie, scoate aburi, scartaie din toate incheieturile, fiecare e cu mana pe un surub ca sa nu se dezmembreze "utilaju'" insa toti raman calare pe ea pentru ca ii uneste speranta ca la oprire vor ramane cu o parte din ea in proprietate. Cine e jos nu a facut o afacere buna, desi poate e indreptatit sa-si strige negarea.
  • udialan udialan
    "CIUMPALACII" nu mai sunt la moda!
    e moda "coabitarii"!
  • gicu gicu
    mda.. antena3 il ia acum de nebun.. la rubrica "si altele" :)) Acum 2 ani, mergeau acolo cu gadea si faceau emisiunea din strada :)))

Trimite un comentariu

sus