Skip to main content

Antena 1: Audierea lui Sorin Alexandrescu creează suspiciuni. A avut loc la iniţiativa unui reprezentant al companiei RCS-RDS

 

Intact sediu

Publicitate

Antena 1 confirmă, într-un comunicat, că audierea lui Sorin Alexandrescu a fost făcută la solicitarea unui om din compania RCS.

"Audierea domnului Alexandrescu creeaza, insa, suspiciuni importante asupra legitimitatii si obiectivitatii acestui demers, in conditiile in care a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCS-RDS cu care Antena Group are deja o serie de litigii civile si comerciale", spune Antena 1 într-un comunicat postat pe site-ul televiziunii. "Concret, in prezent, exista 11 litigii in instanta intre Antena Group si RCS&RDS, in cadrul carora apar inclusiv solicitari de intrare in insolventa a distribuitorului de cablu."

Comunicatul integral:

Antena1 isi exprima increderea ca demersurile judiciare, in cazul cercetarii Directorului General al postului de televiziune Antena 1, Sorin Alexandrescu, in dosarul RCS-RDS, vor fi derulate cu maxima celeritate si vor respecta integral cadrul legal, inclusiv drepturile procesuale instituite prin legislatia interna si internationala.
Audierea domnului Alexandrescu creeaza, insa, suspiciuni importante asupra legitimitatii si obiectivitatii acestui demers, in conditiile in care a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCS-RDS cu care Antena Group are deja o serie de litigii civile si comerciale. Concret, in prezent, exista 11 litigii in instanta intre Antena Group si RCS&RDS, in cadrul carora apar inclusiv solicitari de intrare in insolventa a distribuitorului de cablu.

Antena1 considera ca institutiile statului trebuie sa actioneze exclusiv in baza legii, in conditii de maxima obiectivitate si transparenta, fara a fi influentate de interese economice sau de alta natura.

De-a lungul activitatii sale desfasurate in managementul de top al unor companii importante din domenii precum FMCG, Corporate Finance, Asset Management, Mergers & Aquisitions, Burse de Valori, Sorin Alexandrescu a dovedit competente profesionale confirmate inclusiv prin performantele obtinute la Antena1.

Antena1 asteapta cu incredere o decizie responsabila si fundamentata in acest caz si isi anunta determinarea de a sesiza institutiilor competente orice incercare de a folosi acest incident pentru a denigra imaginea postului tv, a profesionistilor care isi desfasoara activitatea in cadrul sau si a milioanelor de romani care ne acorda constant atentia si increderea lor.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bau Bau Bau Bau
    Eu sunt uimit de ce tupeu ai turnatorii astia de la antene!Cum sa-i acuzi pe aia ca ti-au scos abuziv canalele din grila cand tu le-ai dat ultimatum zicandu-le ca "daca mai difuzezi canalele noastre dupa data de 25 fara a deconta 7 milioane in conturile noastre,va dam in judecata". Unde-i ,fratilor,abuzul???????? Adica ma obligi sa-ti cumpar un "produs" cu 7 mil???
  • ianos ianos
    ramonica, daca tot vrei sa jignesti pe cineva, fa-o cum trebuie. ni se spune BOZGORI. cu Z. :)))
  • tot eu tot eu
    "Un fleac!" trebuia sa duca cu gandul la expresia presidentiala ".
  • Ramoona Ramoona
    La Caracal s-a rasturnat caruta cu prosti, tu erai unul dintre ei ...se vede:)))
  • caracal caracal
    ramoona si romanov, nota 4, stati jos! :) ...mama lor de postaci!
  • te pup pa pa te pup pa pa
    astazi Alexandrescu. Maine Tanasescu....
  • Andrei Andrei
    George Sorin Alexandrescu a fost adus, azi, cu mandat la DNA, într-un caz de şantaj, directorul de la Antena Group fiind acuzat că a ameninţat administratorul unei firme că va da în vileag fapte presupus compromiţătoare, dacă nu va semna un contract în condiţiile impuse de el.
    Astia a lui Felix cred ca stapanesc Tot si ca au dreptate in tot.
    Imi aduc aminte acum câțiva ani un om de la OTV a fost arestat pentru câțiva ani tot pentru un santaj sa vedem daca soarta se va repeta insa de data asta e vorba de un felixian si Felix va face toate demersurile sa scape basma curata.
  • Ramoona Ramoona
    Dar de ce sa platesc eu pt niste posturi in limba maghiara care nu ma intereseaza? Adika scot antenele, discovery si sa-mi deranjeze urechea o limba pe care nu o suport!?
  • dave88_ady dave88_ady
    @Ramoona nu te obliga nimeni, exista alternative, exista telecomanda!
  • Ramoona Ramoona
    @Teodor: dar cine se crede furnizorul asta de 2 lei sa ma oblige pe mine sa-i vizionez 5-6 canale in limba maghiara? Adica scoate posturile romanesti ca sa-i vizionez eu ungurismele lui? Nu te supara esti bosgor?
  • romavon romavon
    din punct de vedere legal orice are voie sa depuna o reclamatie:)
  • Ciocolax Întâiul Ciocolax Întâiul
    ”Sorin Alexandrescu a dovedit competente profesionale confirmate inclusiv prin performantele obtinute la Antena1”... Nu, amărâtelor de la PR Antena, Cofetarul v-a pus televiziunea in cap. E atât de simplu să vă uitați la audiente...
  • Synned Synned
    cum draq de im toate scandalurile e implicata Intact si nu MediaPro???!!!Concluzia...mereu aproape de MediaPro dar niciodata pe locul 1.
  • protopopescu protopopescu
    ce competente a dovedit dnul alexandrescu? in afara de a scoate bani pentru el din toate companiile in care a fost angajat?
  • Romanov Romanov
    Un fleac? Ti se pare un fleac sa ridici un om de pe strada? Sa nu-i spui de ce este chemat la o institutie precum DNA. Mie mi se pare ca se incalca drepturile omului. Plus, cine a facut reclamatia? Arunca o privire! Din punct de vedere legal nu e ok.

Trimite un comentariu

sus