Skip to main content

Autorul celebrului viral TNT vine la Bucureşti, la ICEEfest. Şi alţi publicitari de virale sunt prezenţi

 

Publicitate

PARTENERIAT. Autorul celebrului clip publicitar pentru postul TNT vine la Bucureşti, la ICEEfest. Şi alţi cunoscuţi creatori de campanii, precum controversatele execuţii United Colors of Benetton, vin la evenimentul din Capitală.

Geoffrey Hantson, Executive Creative Director al agenţiei Duval Guillaume Modem din Belgia, câştigător a 14 premii la Cannes Lions, a rupt “gura” internetului cu reclama TNT. El va fi prezent la ICEEfest, cu o prezentare în prima zi a evenimentului, pe 6 iunie.

Gideon Amichay, ex Chief Creative Officer Shalmor Avnon Amichay Y&R din Israel, care a lansat campanii constând în formaţii care nu există sau a imaginat închiderea pentru o zi a Internetului în ţara sa, câştigător de 19 ori la Cannes şi de 9 ori laureat al Clio Awards, va fi şi el prezent la ICEEfest, tot în prima zi.

Campania Unhate, pentru United Colors of Benetton, a venit cu o execuţie controversată (foto), în care se pot zări doi lideri ai Europei contemporane.

Carlo Cavallone, Executive Creative Director şi Stephanie Newman, Strategy Director, 72andSunny Amsterdam (agenţia care a creat Campania), vor urca pe scena ICEEfest în ziua a 2-a, pe 7 iunie.

Despre ICEEfest:

Nume importante ale industriei de publicitate digitală vor fi în Bucureşti săptămâna viitoare: printre speakerii şi trainerii ICEEfest mai sunt:

- Tom Eslinger, Worldwide Digital Creative Director, Saatchi & Saatchi

- Martin Talks, President Digital, Draftfcb

- Martin Brooks de la Work Club – agenţia de digital marketing a anului în UK şi mulţi alţii.

ICEEfest – prescurtare de la la Interactive Central and Eastern Europe Festival - este noul brand sub care evenimentul lansat local ca RoNewMedia în 2008 a atacat, începând de anul trecut, piaţa marilor evenimente din domeniul tehnologiei şi industriei digitale din regiune.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange şi cu sprijinul Microsoft - prin Internet Explorer 10 şi Windows 8 – şi se va desfăşura săptămâna viitoare, în 6 şi 7 iunie, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Sa fie adevarat asa ceva?

Trimite un comentariu

sus