Skip to main content

Bruce Willis a fost greu de bătut. Filmul Greu de ucis a depăşit finala România dansează

 

romania danseaza - antena 1

Publicitate

Luptă directă, duminică seara, între filmul Greu de ucis 4 (Pro TV) şi finala România dansează, de pe Antena 1. Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, câţi români s-au uitat la finală şi ce s-a întâmplat pe bucata în care filmul de pe Pro s-a intersectat cu finala de la Antena 1.

România dansează s-a terminat după miezul nopţii. Finala de pe Antena 1 s-a intersectat cu filmul Greu de ucis 4, dat de Pro TV.

Pe intervalul comun România danseazăGreu de ucis 4, filmul cu Bruce Willis a depăşit finala de pe Antena 1.

Audienţa pe intersecţie:

NATIONAL URBAN
Greu de ucis 4 (Pro TV) 1.506.0000 telespectatori pe minut (7,9 rtg) 853.000 (8,1)
Romania danseaza (Antena 1) 1.116.000 (5,9) 717.000 (6,8)

Ce s-a întâmplat pe toată durata emisiunii?

După media pe întreaga finală România dansează, Antena 1 a fost pe primul loc la nivel urban şi pe poziţia a doua la nivelul întregii ţări.

COMERCIAL. Pe durata finalei jurizatre de CRBL, Mihai Bendeac şi Monica Petrică, Antena 1 avea 351.000 de telespectatori pe minut din zona 18-49 de ani (6,3 rating). Pe Pro TV erau 422.000 de persoane din targetul comercial (7,5 rating).

Audienţa posturilor TV duminică, 19 mai, pe intervalul finalei România dansează:

NATIONAL URBAN
Pro TV 1.175.000 telespectatori pe minut (6,2 rtg) Antena 1 692.000 (6,6)
Antena 1 1.075.000 (5,7) Pro TV 663.000 (6,3)
Kanal D 670.000 (3,5) Kanal D 310.000 (3)
Acasa TV 497.000 (2,6) Antena 3 246.000 (2,3)
Prima TV 489.000 (2,6) Acasa TV 217.000 (2,1)

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tomdegetelul tomdegetelul
    e foarte pro basescu pro tv uita te la stiri si vezi
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @ florin Mai expertu lu peste daca tu te uiti la filme ca nu stiu ce site uri iti zic ca e bun sau te uiti doar la filme cu van damme,seagal e doar treaba ta k?Apropo cind am zis eu ca filmele de la Berlin,Cannes etc nu au fost la Oscar?Habar n ai si dai sfaturi asta e cea mai tare faza (vizionare placuta la filmele notate cu 91% de diferite site uri)
  • radu radu
    sa traducem: Protv s-a temut de Romania Danseaza, a bagat filme scumpe pe care nu si-a scos banii. deci...
  • Florin Florin
    @ tomdegetel : inca o dovada ca nu stii ce vorbesti. incearca sa faci asta sa vedem cat de usor intri in randul criticilor de la New York Times, New Yorker, Wall Street Journal, Los Angeles Times, Chicago Sun Times, Washington Post, Salon, Variety, Time Out New York, Hollywood Reporter si altele. fiindca asta fac site-urile alea de specialitate. aduna opiniile a critici ce vin de la publicatii de genul asta. de curiozitate ce filme ai vazut tu de la Cannes, Berlin si care nu au ajuns si pe la Oscaruri? :)) repet, nu este rau ca vezi si filme de genul asta. este foarte bine. este primul pas, dar nu te da ce nu esti, fiindca momentan nu esti foarte capabil sa vezi calitati si defecte la un film, ci doar arunci cu adjective ( deseori la diferite grade de comparatie) si atat. iata ce spune New York Observer despre Live free or die hard : Willis should not be the victim of facile stereotyping. He brings more heart and humor to apocalyptic pulp fiction than any other actor I can think of offhand. asta este doar un exemplu. Autorul sau, Andrew Sarris, este conform Wikipedia unul dintre liderii teoriei conform careia regizorul este autorul unui film. sigur, nimeni nu te impiedica sa ai o parere negativa fata de film, dar asta se poate intampla dupa ce l-ai vazut si cu argumente. intre timp, optiunea Protv de a alege sa difuzeze filmul asta nu prea poate fi criticata, fiindca este un film care are atat sprijinul publicului si a criticii. era nevoie doar de una dintre ele si optiunea oferita spectatorilor de Protv tot ar fi fost satisfacatoare.
  • Gaetano Gaetano
    Asta ai inteles tu ??!! Ca-l ridica in slavi pe Basescu ??!! Da-ne exemple !! E chiar echidistanta. Pacat ca nu-ti vezi barna din ochi !!
  • tomdegetelul tomdegetelul
    exact,ceea ce n ar trebui sa fie relevant(pro tv il ridica in slavi pe basescu si nimeni nu zice nimica)
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @ sorinel nu, x factor n a fost difuzat dupa o saptamina,ci vocea a fost difuzata
    2.formatul xfactor a fost cumparat de antena mult mai devreme decit vocea pe pro tv
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @florin,draga florine site urile alea de "specialisti" sunt facute de oameni ca si mine sau tine(de ex.si eu pot sa mi fac un site si sa zid ca die hard e cel mai tare film ever,dar asta e doar parerea mea nu a tuturor)asa ca nu dau doi bani pe acele site-uri.Eu i au ca filme bune cele premiate pe la diferite festivaluri de film(Cannes,Berlin,Oscar ,Sundance etc)nu de pe site uri de doi lei.
  • Sorinel D Sorinel D
    Serios ? Nu cumva X Factor a fost difuzat dupa o saptamana ?
  • Florin Florin
    @tomdegetel : nu imi dau seama daca va aparea comentariul anterior. cred ca a aparut o eroare. nu prea imi place ca trebuie sa scriu din nou. ideea este ca este bine ca vezi si astfel de filme ( pe care bineinteles ca le-am vazut), dar ar fi bine sa si gandesti dupa ele in afara faptul ca da, ti-au placut sau nu, nu ti-au placut. bineinteles, nu stiu daca ai cultura cinematografica de a le aseza undeva in genul lor sau in parcursul regizorului, daca poti observa chiar toate calitatile si defectele lor ( alegerea de a folosi spre final la The artist coloana sonora a lui Vertigo, votat anul precedent cel mai bun film din toate timpurile, este problematica pentru un cinefil adevarat. se amesteca imagini care nu ar trebui sa se amestece). tind sa cred ca nu, avand in vedere cat de simplist comentezi ( mai bun, film prost, etc) si mai ales lipsa unor notiuni esentiale pentru ceea ce te dai ( film cult tu confunzi cu capodopera). cand vei avea poate vei vedea calitatile si defectele unui film ca Live free or die hard ( care repet are aprobarea a 80 la suta din critici pe site-urile de specialitate).
  • Florin Florin
    cred ca Vagabondul milionar a fost dat ... surpriza ? chiar de Protv. :)) cat despre filmele alese de tine ( pe care bineinteles ca le-am vazut), ce pot spune : sunt un bun start. este bine daca te uiti si la astfel de filme. din comentariile tale as tinde sa cred ca nu gandesti dupa ele, ci probabil te rezumi la da, a fost bun sau nu. probabil ca esti incapabil sa spui ceva despre regizorii acestor filme, despre genurile lor, despre calitatile si defectele lor. uite, la The artist , este putin problematic ca folosesc coloana sonora in momentele cheie din final a unui film de acum vreo 50 de ani ( Vertigo, l-ai vazut? a fost votat anul acesta cel mai bun film al tuturor timpurilor :D), ceea ce pentru un cinefil adevarat ( esti?) este o alegere un pic cam manipulatoare. in fine, in momentul cand vei intelege calitatile si defectele acestor doua filme probabil vei putea intelege calitatile si defectele unui film ca Live free or die hard si nu voi mai citi de la tine : emisiunea nu stiu care a fost mai buna decat emisiunea nu stiu care si atat, mai ales fiind incapabil sa intelegi cota de subiectivitate pe care o detii cand exprimi o astfel de opinie.
  • Raul Raul
    ba fratilor e simplu. antena1 nu are probleme cu calitatea productiilor ci cu asocierea politica. atat :)
  • zxcvbnm zxcvbnm
    eu ma bucur ca exista astfel de formate pe piata tv din Romania. si in Franta, Spania, Italia, Polonia, etc statiile de pe locurile fruntase, fac emisii in concurenta directa. mi se pare absolut normal.
    emisiunea "Romania Danseaza" mi se pare cea mai buna emisiune a antenei. iar finala a fost la inaltime. nu sunt fan Jorge, dar mi a placur...a fost spectacol, veselie, umor, reactii sincere, emotii sincere ( nu ca la pro, unde ai impresia ca fiecare zambet/gest/reactie ai impresia ca sunt fortate).
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @ hexpertul de ce totul se rezuma la tine la romanii n au talent?lucri la acea emisiune?sau nu inteleg?
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @hexpertu te ai uitat asa i?

Trimite un comentariu

sus