Skip to main content

Bruce Willis a fost greu de bătut. Filmul Greu de ucis a depăşit finala România dansează

 

romania danseaza - antena 1

Publicitate

Luptă directă, duminică seara, între filmul Greu de ucis 4 (Pro TV) şi finala România dansează, de pe Antena 1. Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, câţi români s-au uitat la finală şi ce s-a întâmplat pe bucata în care filmul de pe Pro s-a intersectat cu finala de la Antena 1.

România dansează s-a terminat după miezul nopţii. Finala de pe Antena 1 s-a intersectat cu filmul Greu de ucis 4, dat de Pro TV.

Pe intervalul comun România danseazăGreu de ucis 4, filmul cu Bruce Willis a depăşit finala de pe Antena 1.

Audienţa pe intersecţie:

NATIONAL URBAN
Greu de ucis 4 (Pro TV) 1.506.0000 telespectatori pe minut (7,9 rtg) 853.000 (8,1)
Romania danseaza (Antena 1) 1.116.000 (5,9) 717.000 (6,8)

Ce s-a întâmplat pe toată durata emisiunii?

După media pe întreaga finală România dansează, Antena 1 a fost pe primul loc la nivel urban şi pe poziţia a doua la nivelul întregii ţări.

COMERCIAL. Pe durata finalei jurizatre de CRBL, Mihai Bendeac şi Monica Petrică, Antena 1 avea 351.000 de telespectatori pe minut din zona 18-49 de ani (6,3 rating). Pe Pro TV erau 422.000 de persoane din targetul comercial (7,5 rating).

Audienţa posturilor TV duminică, 19 mai, pe intervalul finalei România dansează:

NATIONAL URBAN
Pro TV 1.175.000 telespectatori pe minut (6,2 rtg) Antena 1 692.000 (6,6)
Antena 1 1.075.000 (5,7) Pro TV 663.000 (6,3)
Kanal D 670.000 (3,5) Kanal D 310.000 (3)
Acasa TV 497.000 (2,6) Antena 3 246.000 (2,3)
Prima TV 489.000 (2,6) Acasa TV 217.000 (2,1)

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorinel D Sorinel D
    Am zis eu ceva ca sunt inventate de PRO TV ? Nu ! Dar daca tu nu intelegi textul meu, nu este vina mea. Poate vrei sa iti explic mai clar; aceste emisiuni au fost prima oara difuzate de PRO TV, si pe urma de Antena 1. Dupa "Masterchef" a aparut Top Chef". Dupa "Vocea Romaniei", a aparut "X Factor" si asa mai departe...
    Sa faca formate ? Pai de ce sa investeasca ? Mai bine cumpara direct, si astfel castiga mult mai mult.
  • elena elena
    @PetrisorObae cred ca pentru onestitatea ta profesionala ar trebui sa postezi si rezultatele finale in meciul Antena 1 - Pro Tv , 10 editii Romania Danseaza versus 10 blockbustere dintre care 7 premiere tv dintre care 2012, Jocurile Foamei, Inger si Demon, In siguranta etc. Banuiesc ca stii ca pe all urban Romania Danseaza a fost lider peste toate aceste superfilme cu 8,8 rating - 924.000 telespectatori . Pro Tv a avut in inervalul respectiv 7.8 rating 819.000 telespectatori. Nu de alta dar cred ca esti un adevarat profesionist, in primul rand fidel adevarului.
  • alex alex
    cred ca cel putin 80 % pe an protv are comercialul
  • Radu09 Radu09
    comaparand Romanii au talent cu Romania danseaza e clar ca Show ul de la Pro tv e mai vizionat si ca telespectatori prefera talentu si nu dansu ; ca dans am tot vazutt pe la laudarosu de Capatos si ca sa vada si batranitura de A1 ca un film e mai vizionat decat un show ca Romania Danseaza
  • ali ali
    ..Ca de obicei.. Antena 1 jalnica !! Cu asa prezentatori ieftini adusi numai de ei stiu de unde... .... cu asa jurati .. cu asa emisiuni de divertisment de doi bani .. nici nu ma mir !!! Pro tv va fi mereu pe locul 1 spre disperarea hahantenelor . Iar pe targetul comercial 18-49 pot doar sa viseze la audientele Pro-ului !!! Antena1 este si va fi un post BATRAN. S-a nascut batran.. va muri batran !!
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @florin Si asta a fost o "Capodopera",un film "cult"?
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @pentru sorinel manelistu,esti ori greu de cap ori rau voitor( ma duc pe a 2 a varianta)ca nu vrei sa intelegi ca sunt formate INTERNATIONALE nu sunt formate inventate de prost teve.Apropo daca tot preaslavesti acel post,prost dupa mine,de ce nu fac formate si doar le cumpara, daca sunt asa de inovatori?
  • elena elena
    Vorbe mari si intelepte de la Expertul, blondinaad sau Sorinel D. Dupa cum scriu respectivii fac de rusine brandul Pro. Par relativ alfabetizati , repetenti in clasele 1-4, unde se pun bazele,
    Sa incepem lejer cu Expertul, pune virgulele aiurea, nu stie sa scrie niciun, foloseste exagerat aceleasi cuvinte " antenistii", "jalnici" etc.
    Blondinaad scrie altii cu doi de I cand nu era cazul, incearca sa "bage soparle" intre productiile Antenei cu informatii prezentate fragmentat, in acest sezon Romania Danseaza a fost cea mai buna productie a Antenei pe targetul comercial atat ca rating cat si ca share.
    Sorinel D X Factor a fost achizitionat de Antena 1 cu mult inainte ca Pro Tv sa achizitioneze The Voice, ambele productii s-au lansat in acelasi an, toamna, filmarile si productia X Factor a inceput cu cateva luni inainte ca Vocea Romaniei sa demareze preselectiile.
    Antena 1 creste de la zi la zi si lucrul asta se simte in cifre, pe targetul comercial, productiile Antenei sunt spectaculoase si bine facute. Greu de suportat acest adevar. De curand Forta Zu a dinamitat Iasul scotand in strada tot orasul. Asa ca fani Pro Tv. in curand va asteapta locul 2.
  • mihaita mihaita
    apreciez comentariul tau decent, chiar daca nu sunt in totalitate in acord cu el.

    Seara buna!
  • radu radu
    sa inteleg ca ai lucrat la el? n-as vrea sa-i vad in fata unui film bun...
  • ioana ioana
    am inteles, esti atat de limitat incat daca auzi dans e clar s-a ocupat toata nisa de catre cei de la Dansez ... , daca auzi muzica clar Vocea i-a luat pe toti cantaretii... e ca si cum ai spune: daca a scris unu... ce rost are sa se apuce si altii si sa faca mai bine. Cat despre MasterChef de la atatea casnice au uitat ca au un show despre gatit, cred ca ei se vor Capatos.
  • mihaita mihaita
    fara a avea pretentia de a cunoaste prea multe, vreau sa fac cateva completari:
    E adevarat, ProTV si-a construit imaginea de lider si inovator in Romania insa emisiunile mentionate de tine nu sunt toate copiate.
    In principiu sunt formate internationale.
    Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca exista mai multe emisiuni ce "atasaca" acelasi public.
    Spre exemplu in SUA exista American Idol, The Voice si Xfactor, toate urmaresc identificarea unor noi vedete in muzica.

    Tehnic vorbind Xfactor este mai vechi ca The Voice, in Romania insa au intrat ambele in 2011, Xfactor cu o saptamana mai devreme.
    In SUA master chef este copia Top chefului, in Romania au intrat in ordine inversa.
    Emisiunea lui Negru cu copii, din ce stiu este un format romanesc si nu este noua, acum vreo 5 ani, tot pe A1 exista o emisiunea "Vreau sa fiu mare", tot cu copii prezentata de Ovidiu Cuncea si Roxana (mama natura), avea chiar audiente foarte buna.

    Got talent este si el un format international, in urma cu vreo 15 ani, A1 a adus in Romania un format similar, a fost un esec, se numea gong Show, veneau romanii cu talentele lor iar 3 vedete jurizau, cand se saturau de om, loveau un gong imens. Emisiunea era prezentata de Horia Brenciu iar pe Youtube inca se mai gasesc cateva fragmente.

    Din punctul meu de vedere publigul segmentat este corect sa poata alege din emisiuni similare, preferabil este insa sa fie programate cu cap, de obicei o astfel de emisiune are un singur sezon pe an, primavara sau toamna.
    Cred ca este de recomandat ca A1 sa-si potriveasca emisiunile in contratimp cu Pro, asa cum au facut cu Romania Danseaza si TopChef si nu asa cum fac cu Xfactor unde sunt in perioada Vocii.
    Pur si simplu, chiar de iti plac astfel de emisiuni, nu te uiti la 2, iti ajunge o serie de cantaciosi.
  • Florin Florin
    Mihaita, cand tu spui ca finala Romania danseaza a fost ( calitativ probabil?) peste romanii au talent esti doar subiectiv. si ma tem ca nu se poate fara subiectivism in zona asta. este opinia ta si este foarte bine, dar nu mai incerca sa o impui facand trimiteri care nu isi au rostul. de exemplu, chiar era nevoie sa amintesti de Romanii au talent? de ce? nici macar nu a fost in competitie directa cu el.

    cat despre competitia directa a Romania danseaza, poate ca tie nu iti spune foarte multe filmul asta, dar altora le spune. spui film nou cu o poveste veche? cate filme nu se pot incadra in aceasta descriere? cate emisiuni? Romania danseaza nu este una dintre acele emisiuni deja ? Pana una alta, incercand sa lasam subiectivismul la o parte, filmul asta are aprobarea a 80 la suta din critici pe site-urile de specialitate, ceea ce inseamna ca pe genul asta isi face cel putin datoria conform opiniilor ceva mai avizate. si nu numai criticii il plac, ci si publicul, fiindca se pare ca a avut incasari de peste 380 de milioane de dolari in toata lumea. si atunci? film laudat de critici si in acelasi timp si pe placul publicului. deloc rau si nu chiar atat de intalnit pe cat unii cred. dar tu il vezi altfel. foarte bine. dar daca ne uitam putin mai bine la datele astea, s-ar putea ca tu sa fii cel cu opinia mai subiectiva si bazata pe diferite smecherii de markething si nu cei care au ales ieri protv.
  • Sorinel D Sorinel D
    E si normal sa te plicisesti de aceleasi tipuri de emisiuni; sa nu mai pomenim si de copierea genurilor de emisiuni... Cand Pro TV facea audiente mari cu "Masterchef", hop ca a incercat si Antena 1 cu "Topchef". Cand Pro TV avea "Vocea Romaniei", hop si Antena 1 cu "X Factor". Pro TV a ajuns la a 3 editie cu "Romanii au talent", hop si Antena 1 cu "Next Star" (aici este vorba de talentul copiilor). Pro TV are "Dansez pentru tine" (danseaza o vedeta cu un om de rand), hop si Antena 1 cu "Romania danseaza" (diferite persoane sau trupe isi incearca norocul in dans).
    Singura emisiune la care m-am uitat cap coada, si cu siguranta o sa ma mai uit la Antena 1, este "Te cunosc de undeva".
  • Mihaita Mihaita
    Vorbim practic de o investitie cu cap in imagine pt timp lung.
    ProTv a numit asta "generatia pro".
    In business se practica atragerea generatiei cu urmatoare:
    Ex: connex campus, ing student etc.
    Atragi omul de mic, il atasezi de brand si el va ramane cumintel si fidel langa tine imp lung!

Trimite un comentariu

sus