Skip to main content

Cătălin Striblea revine de Paşti, după o pauză de patru luni, cu o emisiune specială

 


La patru luni de la accidentul vascular, jurnalistul Cătălin Striblea revine la România TV în calitate de realizator, într-o emisiune specială de Paşte.

În Duminica Paştelui, de 5 mai, Cătălin Striblea îl are ca invitat pe Dan Puric, într-o ediţie specială a emisiunii Ultima oră, programată de RTV de la ora 21.00.

Emisiunea, care va avea două ore, este prima producţie cu jurnalistul Cătălin Striblea în calitate de realizator, la peste patru luni după ce acesta a suferit un accident vascular cerebral şi o intervenţie chirurgicală.

Programul special al lui Cătălin Striblea marchează finalul campaniei România are suflet, derulată timp de o lună de România TV la iniţiativa lui Dan Puric. Campania are drept obiectiv strângerea de fonduri pentru primul centru de recuperare oncologică din România, Clinica Nera.

Cătălin Striblea:

"Finalizarea acestei campanii este unul dintre motivele pentru care mi-am dorit tare mult să realizez această ediţie specială."

"Mie, România mi-a sărit în ajutor atunci când am avut nevoie şi e un mod în care pot ajuta la rându-mi. Apoi mi-a fost tare dor de cei care m-au urmărit în ultimii ani la tv şi care m-au îndemnat acum să revin."

Din interviul cu Dan Puric: cum dădea spectacole în autobuz cu Dem Rădulescu şi ce mare actriţă i-a reproşat că a vrut s-o bage la puşcărie, dar şi cum a furat meserie de la genialul Puiu Călinescu.

După programul special cu Dan Puric, Cătălin Striblea se va întoarce în programele România TV cu un nou proiect jurnalistic, după jumătatea lunii iunie.

Accident vascular în luna ianuarie

La începutul anului, în dimineaţa zilei de 16 ianuarie, jurnalistul Cătălin Striblea a suferit un accident vascular cerebral. În după-amiaza aceleiaşi zile, Striblea a intrat într-o intervenţie chirurgicală.

În prezent, Striblea urmează un program de recuperare pentru a refolosi la capacitate maximă mâna şi piciorul stâng.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jurevycius Jurevycius
    a revenit cu o emisiune inregistrata, deci, nu a revenit, atunci cand o sa reia emisiunea live (live is life) se poate spune ca a revenit
  • gerula gerula
    Who cares?

Trimite un comentariu

sus