Skip to main content

Câţi români au văzut la Antena 3 cel mai mare steag din lume. Audienţa zilei steagului

 

Publicitate

Cel mai mare steag din lume, o iniţiativă a postului Antena 3, în pateneriat cu fabricadesteaguri.eu, a avut parte de o zi specială la posturi de ştiri al Intact.

Paginademedia.ro vă prezintă câţi români s-au uitat la ziua steagului şi la transmisiunile de la Aerodromul Clinceni, unde era întins steagul.

DATE TEHNICE. Steagul desfăşurat la Clinceni are 349,42 de metri lungime şi 226,92 lăţime. Suprafaţa: 79.290 de metri pătraţi. Recordul a fost omologat de un reprezentant Guinness World Records.

Antena 3 a dedicat toată ziua steagului record. La Aerodromul Clinceni a fost amenajat un studio la înălţime, pe o platformă ridictă de o macara la 30 de metri înălţime.

INTERVALUL 9.00 – 24.00. Antena 3 a avut, în medie pe minut, 322.000 de români pe post (1,7 rating). Dintre aceştia, 234.000 erau din mediul urban (rating 2,4). Antena 3 a fost pe locul patru, după Pro TV, Antena 1 şi Kanal D).

CEREMONIA (17.00-18.35). Ceremonia oficială de înregistrare a recordului a avut loc în intervalul 17.00-18.35, cu premierul Victor Ponta, cu Mihai Gâdea, cu reprezentantul Guinness Book şi cu demonstraţii de acrobaţie aeriană.

În fiecare minut, la ceremonie s-au uitat 485.000 de români (2,5 rating), dintre care 339.000 din oraşe (3,2 rating). Antena 3 a fost pe locul trei pe interval, după Pro TV şi Antena 1.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nobin Nobin
    Nu,'basistii' care comenteaza aici sunt remunerati sa faca asta. Tot internetul este plin de comentariile acestor mercenari.
  • asd asd
    si o replica fina de la TVR: http://www.youtube.com/watch?v=JL9sJeLny9M
  • boro boro
    Penibilul la extrem...
  • Andrei M Andrei M
    sa va vad cand pe toti astia care pupa la bas si se dau mari eroi pe net...cand o sa plece chioru'
  • vasi vasi
    Da' mi-a placut si emisiunea omagiala de anul trecut: cel mai patriot turnator! Ce emisiuni faine face antena.
  • mihais mihais
    Pacat ca au mai ratat cateva recorduri: cel mai lat steag, cel mai inalt steag (daca l-at fi ridicat), cel mai rosu, galben si albastru steag, cel mai adanc steag (ar fi trebuit sa il ingroape), cel mai spalat steag si (ultimul, dar nu cel de pe urma), cel mai scump steag. Daca cumva l-au si platit. Poate ca nu e timpul pierdut... De problemele reale nu au timp sa se ocupe.
  • Ramoona Ramoona
    @George:mai bine mergi sa te cauti tu, agresivitatea limbajului pe care il folosesti ridica multe semne de boala psihica!
  • Ramoona Ramoona
    @andreio ...sau daca vrei iti spun si ultima initiativa de caritate initiata de Observator si Antena 3 - constructia unui centru de zi pentru copiii la Giurgiu, asa ca mai bine taci!
  • Ramoona Ramoona
    @andreio...Mai documenteaza-te putin si ai sa vezi cate lucruri marete face Antena 1 prin fundatia sa Mereu Aproape!
  • George George
    @ andrei m si @ ramoona : inapoi in Latrina 3 ; acolo e Cocina voastra, acolo Dezaxatii psihic se lafaie in toata splendoarea lor, la capatzos , badea , gadea si simona gherghe... Meritati un studiu neuropsihiatric serios ! Nici numele nu vi-l scrieti NORMAL, dar vorbiti de probleme psihice...Cautati-va la cerebel, obsedatilor !
  • andreio andreio
    O mare porcarie. De ce nu au ajutat sistemul medical asa cum au facut cei de la ProTV cu celelu stem sau cu donarea de organe, daca nu ma insel mai ales ca antenele ''sunt la putere'' Record de spalat creierii.
  • Ramoona Ramoona
    Daca nici o asemenea initiativa nu poate fi apreciata atunci e clar...aveti probleme psihice grave! Sunteti de compatimit!
  • Andrei M Andrei M
    bai...da majoritatea cititorilor sunt basisti? grav...
  • profesor profesor
    Ar fi interesant sa se stie si varsta celor care "inghit" asemenea "dulcegarii" ieftine croite si aranjate pe emotionalul pensionarilor. O mascarada ... un kitch!!!
  • Barbu Barbu
    Ce pretentii sa ai de la Romania: steagul lui Gadea, carnatul lui Oprescu... OPacat ca V. Ponta n-a sesizat penibilul momentului!

Trimite un comentariu

sus