Skip to main content

Câţi români au văzut la Antena 3 cel mai mare steag din lume. Audienţa zilei steagului

 

Publicitate

Cel mai mare steag din lume, o iniţiativă a postului Antena 3, în pateneriat cu fabricadesteaguri.eu, a avut parte de o zi specială la posturi de ştiri al Intact.

Paginademedia.ro vă prezintă câţi români s-au uitat la ziua steagului şi la transmisiunile de la Aerodromul Clinceni, unde era întins steagul.

DATE TEHNICE. Steagul desfăşurat la Clinceni are 349,42 de metri lungime şi 226,92 lăţime. Suprafaţa: 79.290 de metri pătraţi. Recordul a fost omologat de un reprezentant Guinness World Records.

Antena 3 a dedicat toată ziua steagului record. La Aerodromul Clinceni a fost amenajat un studio la înălţime, pe o platformă ridictă de o macara la 30 de metri înălţime.

INTERVALUL 9.00 – 24.00. Antena 3 a avut, în medie pe minut, 322.000 de români pe post (1,7 rating). Dintre aceştia, 234.000 erau din mediul urban (rating 2,4). Antena 3 a fost pe locul patru, după Pro TV, Antena 1 şi Kanal D).

CEREMONIA (17.00-18.35). Ceremonia oficială de înregistrare a recordului a avut loc în intervalul 17.00-18.35, cu premierul Victor Ponta, cu Mihai Gâdea, cu reprezentantul Guinness Book şi cu demonstraţii de acrobaţie aeriană.

În fiecare minut, la ceremonie s-au uitat 485.000 de români (2,5 rating), dintre care 339.000 din oraşe (3,2 rating). Antena 3 a fost pe locul trei pe interval, după Pro TV şi Antena 1.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Absurd ! Doar pensionarii creduli si fanii lingai ai lui Ponta (pe care il venereaza si il considera salvatorul neamului) urmaresc gunoaiele astea de 2 bani regizate de sclavii din Antena ! S-a sculat peste noapte patriotismul in Gadea, si s-a decis sa intinda steagul pentru o tara plina de tarfe si manelisti iubitori de gratare. Cat o fi stat sa se gandeasca la smecheria asta ? O chestie stupida facuta doar pentru a promova imaginea postului, la care au pus botul retarzii. Personal, nu vad absolut niciun motiv pt. care un om intreg la minte s-ar putea lauda cu un rahat legendar ca Romania !
  • nume nume
    penibil... habar n-aveam ca e cu steagul... am vazut intamplator pe antena 3 in timp ce zapam o fereastra cu aerodromul clinceni si m-am gandit ca e vreun miting aerian. dar cum nu ma uit la deontologii aia...
  • mad79 mad79
    cel mai kitchos lucru posibil!
    Arata cat de mici suntem ca si natiune
    In loc sa ne mandrim cu cea mai rapida constructie de autostrada,pe 3 benzi pe sens de mers din lume,noi ne mandrim cu recordul,la cel mai mare steag1
    UN MARE FAS!!!!!!!

    !
  • Synned Synned
    Urmeaza recordul mondial pentru cel mai lung sarut in cur al lui Mihai Gâlmea!
  • Teodor Teodor
    Publicu s-a uitat pentru detalii din judecarea lui Becali nu Pentru drapelul felixienilor

Trimite un comentariu

sus