Skip to main content

Comisia pentru Cultură şi media din Senat discută cu Televiziunea Română rolul studiourilor teritoriale

 

tvrMembrii comisiei pentru Cultură şi media din Senat se vor întâlni mâine cu Preşedintele-Director General al SRTv, Claudiu Săftoiu, şi cu directorii studiourilor teritoriale ale TVR.

Publicitate

La întâlnire, care va avea loc la sediul TVR Cluj, vor participa şi reprezentanţi ai managementului şi administraţiei TVR.

În cadrul întâlnirii la care vor participa senatorii Georgică Severin, Sorin Ilieşiu, Alexandru Mazăre, Attila László, Damian Drăghici, Marian Vasiliev, Mihai-Ciprian Rogojan, Sorin Roşca-Stănescu va fi discutat rolul studiourilor teritoriale ale TVR în procesul de redresare financiară a televiziunii publice.

Dezbaterea va aduce în prim-plan subiecte precum: stadiul implementării în teritoriu a Programului de redresare economică a SRTv, dezvoltarea staţiilor teritoriale în contextul proiectului de regionalizare a României, importanţa producţiei locale în repoziţionarea canalului TVR 3, îmbunătăţirea ofertei editoriale, precum şi alte aspecte specifice funcţionării studiourilor teritoriale.

"Aducem în discuţie proiectul de repoziţionare a canalului TVR 3, pe care ni-l dorim o expresie a dimensiunii rurale a României şi în care studiourile teritoriale vor avea un rol decisiv”, a adăugat Claudiu Săftoiu.

În luna martie, membri ai comisiei de Cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor s-au întâlnit, la studioul central al TVR, cu Preşedintele-Director General, Claudiu Săftoiu, cu membrii Consiliului de Administraţie şi ai Comitetului Director. Membrii Comisiei de cultură au vizitat studiourile, spaţiile de montaj şi de emisie, unde au putut vedea modul concret în care se desfăşoară producţia de televiziune şi dotările tehnice ale SRTv.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus