Skip to main content

Concursuri pe final la Antena 1. Câţi români s-au uitat la finala Te cunosc de undeva şi la semifinala România dansează.

 

pepe

Publicitate

WEEKENDUL FINALELOR. Dacă Românii au talent s-a terminat vineri seară, o altă finală a avut loc sâmbătă: Te cunosc de undeva, pe Antena 1. Un alt show de pe Antenă se apropie de final: România dansează, ajunsă în semifinală. Câţi români s-au uitat?

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, performanţele finalei Te cunosc de undeva de sâmbătă seara (câştigată de Pepe) şi ale ultimei semifinale Romănia dansează, difuzată aseară.

Te cunosc de undeva a fost pe primul loc în topul audienţelor de sâmbătă seara. Pe intervalul de difuzare, finala de pe Antena 1 a fost lider de audienţă pe toate targeturile: naţional, urban şi comercial.

Semifinala România dansează nu a avut aceleaşi rezultate. Concursul jurizat de Mihai Bendeac, CRBL şi Monica Petrică a fost depăşit de filmele date de Pro TV: X-Men: ultima confruntare şi Kill Bill vol. 1.

Datele, în continuare:

Finala Te cunosc de undeva, pe primul loc pe toate targeturile

LA NIVEL NAŢIONAL. Finala concursului de pe Antena 1 a fost urmărită, în fiecare minut, de aproape 1,4 milioane de români. Pro TV a fost pe locul doi, la 150.000 de telespectatori pe minut distanţă de Antena 1.

LA NIVEL URBAN. Distanţa dintre Antena 1 şi Pro TV a fost mai mare la oraşe. Te cunosc de undeva s-a apropiat de un milion de orăşeni pe minut, cu aproape 400.000 mai mulţi decât telespectatorii de pe Pro TV.

SEGMENTUL COMERCIAL. Te cunosc de undeva a fost pe primul loc şi pe targetul comercial: 436.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani erau în fiecare minut pe show-ul de pe Antena 1 (7,8 rating). Pe intervalul programului, la Pro TV erau 361.000 de telespectatori din zona comercială (6,5 rating).

Audienţa posturilor TV pe intervalul finalei Te cunosc de undeva, sâmbătă, 11 mai:

NATIONAL URBAN
Antena 1 1.385.000 telespectatori pe minut (7,3 rtg) Antena 1 970.000 (9,2)
Pro TV 1.232.000 (6,5) Pro TV 597.000 (5,7)
National TV 627.000 (3,3) Kanal D 294.000 (2,8)
Kanal D 619.000 (3,3) Prima TV 252.000 (2,4)
Acasa TV 478.000 (2,5) Acasa TV 214.000 (2)

Ultima semifinală România dansează, depăşită de filmele de pe Pro TV

Dacă finala Te cunosc de undeva a fost lider pe interval, ultima semifinală România dansează, difuzată tot de Antena 1, s-a văzut depăşită de filmele de pe Pro TV: X-men şi Kill Bill.

LA NIVEL NAŢIONAL: Pe intervalul emisiunii România dansează, pe primul loc a fost Pro TV, cu o medie de 1.172.000 de români pe minut. Antena 1 a fost pe locul doi, la o distanţă mică: 9.000 de telespectatori.

LA NIVEL URBAN: România dansează a sărit, în oraşe, de 700.000 de telespectatori pe minut. A fost însă în urma Pro TV, la mică distanţă.

SEGMENTUL COMERCIAL: România dansează a avut o medie de 360.000 de telespectatori din zona comercială 18-49 de ani (6,5 rating). Pe intervalul semifinalei de pe Antena 1, Pro TV avea 523.000 de telespectatori din segmentul comercial (9,4 rating).

Audienţa posturilor TV pe intervalul semifinalei România dansează, duminică, 12 mai:

NATIONAL URBAN
Pro TV 1.172.000 telespectatori pe minut (6,2) Pro TV 727.000 (6,9)
Antena 1 1.013.000 (5,3) Antena 1 718.000 (6,9)
Kanal D 871.000 (4,6) Kanal D 439.000 (4,2)
Prima TV 717.000 (3,8) Prima TV 310.000 (3)
Acasa TV 589.000 (3,1) Acasa TV 273.000 (2,6)

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorinel D Sorinel D
    Te referi la Antena 1 cand vorbesti de filmele cu Seagal ? Multi aleg Pro TV in dauna celor de la Antena 1, pentru ca filmele lor se vad mult mai clar...
    P.S.: Azi o sa aleg sa urmaresc semifinala 2 de la Eurovision 2013.
  • Sorinel D Sorinel D
    Eu am abonament PACHET INTERNET NEXTLIGHT (viteza pana la 30 MB) + TV BASIC (60 canale) si platesc 50 RON. Am vrut sa iau si extraoptiunea HBO, dar trebuia sa mai platesc 15 RON.
    Avand in vedere ca rar ma uit la filme, am preferat sa nu aleg si HBO (oricum, ma pot uita pe net).
  • ali ali
    Degetica esti cam . afon.. penibila asta de emisiune cu vedetute de doi bani de la prezentatori , juriu si concurenti .. a fost in concurenta directa a doua zi de Pasti cu Masterchef si cu Suleyman.. si rezultatul a fost locul 3 pt penibila emisiune .S-a vazut valoarea formatului ZERO !!! Asa ca .. mergi si canta la alta masa . !!! Si vezi . .. daca mai are Felix bani sa-ti dea !!!
  • Alexx Alexx
    Asta dovedeste cat de spalati pe creier sunt cei care se uita de sute de ori la filme rasuflate, ce vina are Antena 1 ca sunt atatia in tara asta care prefera sa vada filme cu Seagal de mii de ori? Prosteveul se mandreste cu audienta cocalarilor care nu stiu sa schimbe canalul. Nu inteleg de ce e motiv de mandrie faptul ca filme cu karate vechi de zeci de ani au audienta mare???
  • Alexx Alexx
    Ciudat, nu aveti bani de HBO, dar aveti bani de abonament la net? Nu va plateste Sarbu suficient?
  • tomdegetelul tomdegetelul
    te cunosc de undeva nu a fost in concurenta cu ceva "super emisiune (proasta evident) a prosteveului,sau cu ceva "super filme(proaste si alea) iar cu suleyman de pe kanal d nici nu s au vazut pe acelasi tronson orar.In concluzie esti varza=o sluga prostevista
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @ expertul platit de pro tv
    wow prosteve e in rind cu lumea?asta n am stiuto pe bune.Si daca e in rind cu lumea de ce nu difuzeaza si ei ceva mai acatarii si difuzeaza doar flmele alea prafuite si proaste?ca de filmele lor date n reluare a 15 oara doar tu si ceilalti 5 postaci sunteti fffffff ffffffff ffffff interesati
  • mira12 mira12
    te cunosc de undeva este cea mai buna emisiune!!!
  • ziareoffline ziareoffline
    Total de acord! Un excrement de film!
  • ali ali
    ..Astai cu " Te cunosc de de pe niciunde ".. au audiente.. doar cand nu e Suleyman.. sau vreo emisiune de divertisment pe Pro tv . S-a dovedit ca "puterea" formatului e ZERO .. cand a fost in concurenta cu super programe ..de la Pro ..sau cu banalul ala de serial turcesc. !! Ia in toamna cand Protv redifuzeaza seria " Singur acasa.".sau mai stiu io ce productie din secolul trecut si-o fura iarasi. Atata poate Hantena 1 !! Nu au ce face !! Investesc.. si nu scot ..nimic..iar astia cu simple filme rasuflate ii bat !! Iar pe 18-49 ..pierd fara drept de apel !!!
  • Sorinel D Sorinel D
    Cum am mai zis, bravo tie ca ai HBO. Cred ca din 10.000 de persoane, maxim 500 au canalul respectiv...
  • Expertul, Expertul,
    @Dan, Ce treaba are basescu cu paginademedia.ro? Nu mai fii asa paranoic!
  • Expertul, Expertul,
    romania nu danseaza! dupa 3 editii adat chix! urmand reteta bine cunoscuta de la chix factor.
  • Expertul, Expertul,
    @mile, daca filmele date de protv sunt proaste, cele difuzate de mizeria antena 1 cum sunt? protv e in rand cu marile televiziuni din europa la capitolul filme. M6 televiziunea nr 1din franta, a programat in urmatoarea perioada filmele date deja de protv.
  • boro boro
    E de apeciat evoluţia celor de la Naţional Tv. Care nu investesc foarte mult, dar au rezultate miraculoase. Le suflă turculeţilor de la Dogan în ceafă.
    Pro Tv a reuşit cu un film criticat, să depăşească o emisiune unde s-a investit masiv. Cele mai multe filme de la Pro sunt criticate, dar toţi le-au văzut pe alte canale. Cum vă explicatţi acest lucru?. Ura din om oare?

Trimite un comentariu

sus