Skip to main content

Deranjat de burtiera de pe ecran, Sorin Roşca Stănescu a părăsit studioul RTV

 

Capturaţi ecranul complet 17.05.2013 153456.bmp

Publicitate

Sorin Roşca Stănescu a părăsit emisiunea Tonomatu' lui Ciutacu chiar când era în direct, nemulţumit fiind de mesajul afişat pe burtieră. „Dacă nu schimbaţi mizeria aia nu mă mai prindeţi după pauză aici”, a spus Roşca Stănescu despre burtiera de pe ecran care afişa mesajul: „Roşca, trafic de influenţă la guvern pentru DD”.

Subiectul discuţiei era o scrisoare pe care senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu i-a trimis-o lui Victor Ponta. Documentul semnat de un asistent al lui Dan Diaconescu privea procesul de privatizare al combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Din schimbul de replici:

Sorin Roşca Stănescu: „Dacă nu schimbaţi mizeria aia, burtiera aia cu Trafic de influenţă la nivel înalt. Dacă nu schimbaţi mizeria aia nu mă mai prindeţi după pauză aici.”

Victor Ciutacu: Dar v-a cerut cineva să schimbaţi vreodată ceva?

Sorin Roşca Stănescu: Da, mi-a cerut şi de multe ori am schimbat. (...) Nu are rost să mai stau într-un studio care mă calomniază.

După ce s-a încheiat pauza publicitară, mesajul de pe ecran rămăsese neschimbat.

Sorin Roşca Stănescu: Mă uit la burtieră. Nu s-a schimbat.

Victor Ciutacu: Puneţi domne nu semn de întrebare.

Corina Drăgotescu: Nu vă ridicaţi până nu vă citesc eu frazele acelea.

Roşca Stănescu: Ba da. V-am spus dacă nu schimbaţi... V-am promis. Trebuie să mă ţin de cuvânt că râd alegătorii de mine.

Corina Drăgotescu: Domnule Roşca Stănescu, daţi-o-n colo de burtieră.

Sorin Roşca Stănescu: Nu pot să mă uit cum mă calomniaţi. Îmi pare foarte rău

Corina Drăgotescu: Bine, acum scrie „Ponta s-a umplut paharul”. Nu pe acolo e ieşirea. Pe partea asta. Nu pe acolo, pe partea aceea este geamul, pe partea aceasta este ieşirea.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cartonic cartonic
    Spune-le alora care nu mai au televizor in casa ca sunt niste idioti, alaora care il au si nu-l deschid sa nici n-o faca pentru ca o sa le fure sufletul si tuturor daca decid ca vor sa mai aiba vreodata in viata asta de aface cu un televizor sa-l lase pe un singur post si sa-i arda telecomanda in focurile ghenei ... pe urma sa se indigneze.
  • mariana mariana
    acest securist srs nu are ce cauta la tv, este un fost seurist, un santajist si un cobinatr. Rusine celor care l-au trimis in parlament.
  • profesor profesor
    Pe cati a tavalit SRS pe la Latrine??? Un vechi proverb spune ... ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!!! Merita sa simta si SRS ce inseamna sa fii "executat" in direct la tv.
  • Sandu Sandu
    Ma bucur f mult sa simta si SRS pe propria-i piele ce inseamna sa calomniezi. Cunosc f multe persoane, care fie nu mai au TV in casa, fie nu-l deschid si se informeaza exclusiv online, tocmai datorita exagerarilor din talk show-urile la care a participat si el cu varf si indesat. Ani de zile ati insistat ca albul e negru, ati facut cele mai aberante caracterizari ale unor oameni de cultura, politicieni. Tot ce credeati ca va sta in cale sa accedeti la putere si resurse era calcat in picioare!!!
    De cate ori ati facut si dvs afirmatii pe care nu le puteati dovedi, dar aveati sarcina de indoctrinare!! Sper ca odata sa se intoarca impotriva voasta toate inventiile spuse de ani de zile la TV-urile orientate pe dezinformare.

Trimite un comentariu

sus