Skip to main content

DERAPAJ. Incestul ca subiect de presă. Surorile “lesbiene”, în direct la Kanal D

 

Publicitate

SUBIECT DE KANAL. INCÉST, incesturi, s. n.: Legătură sexuală, oprită de legile juridice şi morale, între părinţi şi copii sau între fraţi şi surori. – Din fr. inceste, lat. incestus. (Sursa: Dexonline)

După fundul lui Boc, violatorul de capre, cântăreaţa fără lenjerie intimă, ceara de urechi în prim plan, întrebarea “Se poate mai jos?” şi-a găsit din nou un răspuns pe TV.

WowBiz, emisiunea tabloid de pe Kanal D, le-a avut invitate pe surorile din trupa Roller Sis. Potrivit propriilor declaraţii, cele două surori invitate în studio sunt lesbiene şi formează un cuplu.

Aveţi grijă să nu faceţi gesturi tandre” le atrăgea atenţia grijulie Andreea Mantea, deşi pe jumătate de ecran rulau imagini de pe Facebook cu cele două surori în ipostaze tandre.

Cele două soliste dornice de promovare au detaliat relaţia lor, la întrebările Andreei Mantea, în timp ce pe ecran erau imaginile de pe Facebook.

Nu comentăm în niciun fel acest subiect”, au spus oficialii Kanal D, contactaţi de Paginademedia.ro.

WowBiz a prezentat în detaliu subiectul, fără a menţiona dacă este vorba de o ficţiune, de un scenariu pus la punct sub contract sau de o situaţie reală.

Câteva declaraţii ale fetelor pot întrezări însă răspunsul:

  • “Am avut un iubit care m-am înţeles foarte bine cu el”
  • “De ce să fie incest că ne iubim? Lumea e tâmpită? Suntem surori, ceea ce facem noi este normal. Incest este între o femeie şi un bărbat, nu între două femei.”

Cu subiectul surorilor, WowBiz a avut o audienţă medie, în mediul urban, de 341.000 de telespectatori pe minut (3,3 rating). Emisiunea a fost, pe interval, pe locul trei, după Pro TV şi Antena 3.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Mircea
    Nu am nimic impotriva lesbienelor si a gay-lor dar aici este vorba de 2 surori ori, datele problemei se schimba. Putea fiecare dintre ele sa-si gaseasca cate o femeie cu care sa se iubeasca dar ele intre ele.
    Oricum, optiunea le apartine..
  • mircea mircea
    si sa isi dea cu parerea tampitii despre ele.
  • Tabloidus Tabloidus
    Presupun ca era emisiune premium :)))
    Diaconescu si OTV sunt de vina :)))
  • Florin Florin
    nu exista incest intre persoane de acelasi sex, fiindca nu pot aparea copii.
  • Eu Eu
    Se reincearca activarea metodei ”T.A.T.U” ... o gaselnita ieftina de promovare si de crestere a cotei unei trupe intrata in anonimat
  • Tataee Tataee
    doua tarfe care au nevoie de atentie. asta cu "lesbiene" e doar o metoda sa se uite prostii la ele.

Trimite un comentariu

sus