Skip to main content

Digi 24 lansează campania "Născut în România”

 

alice iacobescu
Alice Iacobescu. / Foto: Digi 24

Publicitate

De 1 iunie, postul de televiziune Digi 24 lansează campania ”Născut în România”, prin care îşi propune să arate cât de aproape sau cât de departe sunt copiii din România de ceea ce părinţii lor îşi doresc pentru ei.

Pe parcursul unei săptămâni, începând de luni, 27 mai, până sâmbătă, 1 iunie, Digi24 le va arăta telespectatorilor cum este să fii „Născut în România”. Timp de şapte zile, postul de televiziune şi-a propus să realizeze tabloul situaţiei copiilor din România şi să abordeze situaţia acestora din toate unghiurile: sănătate, educaţie, familie, siguranţă sau violenţă.

În 30 de reportaje, Digi 24 îşi propune să identifice cauzele care plasează România pe ultimul loc dintr-un număr de 29 de ţări la capitolul bunăstarea copiilor. În fiecare zi, de luni până vineri, în jurnalele orelor 10.00, 13.00 şi 17.00, vor fi dezbătute probleme presante şi stresante ale copiilor.

Pe parcursul întregii săptămâni, în studioul Digi24 vor fi invitaţi copii care excelează în diverse domenii, copii cu care România se mândreşte, câştigători ai unor competiţii internaţionale.

Sâmbătă, 1 iunie, de la 09.30, copiii sunt sărbătoriţi într-o ediţie specială a emisiunii “Jurnal pentru copii”. Vedetele Digi24 Adriana Muraru, Alice Iacobescu, Stelian Muscalu şi Laura Teodoru, alături de copiii lor, sunt invitaţii speciali ai ediţiei.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • penibil penibil
    au feed video live disponibil pe site
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Asa Georgica, fii rau, ca poate pe tine or sa te pastreze, pentre ca faci fata, banuiesc.
  • George George
    mama ce se oftica lumea pe aici daca cineva lauda digi24. stim cu totii ca strugurii sunt tare acri daca nu ajungi la ei. asta e nu va ofticati ca nu ati fost pastrati sau nu ati fost angajati la digi - pur si simplu nu faceati fata probabil :)
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Vad ca aici comentreaza numai angajatii RCS, de bine, ca altfel........nasol de ei. Iar tu @Tataee trebuie sa stii ca se incearca cu campaniile aste sa se iasa din ANONIMAT si totodata, sefii de acolo sa isi justifice salariile incasate. De fapt am vaga banuiala ca stii asta si ca faci parte tot din trustul RDS-RCS.
  • Barbu Barbu
    Nu prind Digi 24 si regret acest lucru, pentru ca au fost cooptati la acest post multi dintre foarte putinii (!) jurnalisti cu adevarat profesionisti (si chiar echidistanti; atat cat este posibil in Romania!).
  • Catalin Catalin
    Bravo Digi 24, singurul post de ştiri care mai are ştiri. Mă bucur că nu a dispărut de tot calitatea la tv.
  • Tataee Tataee
    @telespectator
    gresesti foarte tare. eu nu sunt angajat, dar ma uit. acolo sunt STIRI, nu porcarii. sunt campanii, nu atacuri.
  • telespectator telespectator
    O televiziune la care se uita doar angajatii ei si rudele eventual. Cat timp la conducerea ei se se afla "PROFESIONISTI " ca George Orbean si frumoasa lui iubita Cristina Popescu, lucrurile or sa mearga cum au mers si pana acum. Pacat ca se baga o gramada de bani in acest post, la care se uita doar conducerea si angajatii lor.
  • profesor profesor
    Felicitari, Digi 24!!! O televiziune care intotdeauna propune teme fff serioase!

Trimite un comentariu

sus