Skip to main content

Dinu Patriciu, executat silit de Peter Imre, de fiul vitreg şi de un fost director. Avocata magnatului: cei trei n-au avut contract cu Patriciu

 

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Publicitate

Executorii judecătoreşti au ajuns din nou la reşedinţa lui Dinu Patriciu de la Snagov, pentru o executare silită.

Executarea silită a fost declanşată de Peter Imre (fost director general Adevărul Holding), de Andrei Ştefan (fiul vitreg al lui Dinu Patriciu) şi de Adrian Vasile (fost membru în boardul Adevărul), conforn unei declaraţii date presei de avocata miliardarului, difuzată de B1 TV.

Elena Corciu, avocata lui Dinu Patriciu, susţine că între Dinu Patriciu şi cei trei nu a existat vreun contract de prestări servicii.

"Domnul Dinu Patriciu nu datorează nici domnului Peter Imre, nici domnului Andrei Ştefan şi nici lui Adrian Vasile sumele de bani pretinse de aceştia pe calea executării silite. Niciodată nu a fost încheiat, între Dinu Patriciu şi aceşti domni, un contract prin care Dinu Patriciu să-şi assume vreo obligaţie de plată a acestor sume. Şi nici domnul Peter Imre, nici Andrei Ştefan, nici Adrian Vasile nu au prestat vreu serviciu ca să poată pretinde aceşti bani.

Executarea silită este iniţiată în baza unor bilete emise în alb de domnul Patriciu, în scopul perfectării tranzacţiei Adevărul Holding.

Multă lume a crezut că domnul Patriciu o să moară la intervenţia chirurgicală extrem de complicată pe care a suferit-o şi nu mai are cine să verifice sau să conteste ceva. Aceste trei bilete la ordin sunt lipsite de valoare juridică, nefiind încheiat vreun contract între Dinu Patriciu şi aceşti pretinşi creditori.

Aceştia nu pot dovedi că au prestat vreun serviciu pentru Dinu Patriciu. De aceea noi am făcut o opoziţie la executarea silită.

Magistraţii au încuviinţat executarea silită a lui Dinu Patriciu în contul unor datorii pe care afaceristul le-ar avea către cei trei.

Dintre cei trei, Peter Imre susţine că Dinu Patriciu îi datorează suma de 80.000 de euro.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Amărăşteanul Amărăşteanul
    Aşa e, cel puţin Imre nu avea ce căuta în presă. A mâzgălit şi el, acolo, nişte articolaşe despre restaurante, despre cât de bine a mâncat. A, că i-a făcut blow-job lui Patriciu pentru bani scriindu-i osanale, asta e altă poveste...
  • mihais mihais
    Dincolo de orice, problema celor trei "crai" a fost urmatoarea: niciunul nu era calificat pentru afacerea numita presa scrisa. La fel la in politica, multi isi dau cu parerea, dar putini sunt cei alesi...
  • fost sclav fost sclav
    si, apropo de lefuri: in timp ce Corneteanu avea 37.000 euro/ luna si Halpert lua 10.000, Imre a castigat 50.000!
  • fost sclav fost sclav
    Cei trei mega-tupeisti sunt indivizii care au distrus Adevarul Holding. Incompetenti, arivisti si mega-slugarnici fata de Patriciu, toti cei care au lucrat cu ei cunosc cum se ploconeau in fata lui sau cum se dadeau mari in fata sclavilor cu faze de genul "tocmai m-a sunat Dinu", "asa a zis Dinu", "trebuie sa ne vedem cu Dinu la restaurant" etc. Dar cel mai de coma este Imre, jigodia perfecta care pusese tabloul lui Dinu la intrarea in firma si deasupra propriului birou si care a propus in board ca angajatii sa stranga bani pentru a-i face cadou de ziua lui. Va urez, baieti, sa nu mai gasiti niciodata serviciu dupa ce renuntati la ADH. Falimentatorilor!
  • ospataru ospataru
    Patriciu plateste acum propria nerozie de a-l pune pe imre sef de sala la Adevarul Holding. Si cum era de asteptat, PLImre cand a ajuns imparat pe ta su l-a spanzurat
  • rocky rocky
    Peter Imre daca ar avea un pic de caracter,atunci ar da el lui D.P. cei 80000 euro,doar pentru faptul ca a fost platit atata timp pentru incompetenta lui cu zeci de mii de euro lunar de catre mogul
  • jean jean
    PLimre, iar n-ai luat banii? n-a ieșit combinația nici de data asta...

Trimite un comentariu

sus