Skip to main content

VIDEO. Dumitru Dragomir: Sorin Alexandrescu m-a trimis la un şef din RCS, să-l conving să vină la el

 

dumitru-dragomir-gsp3

Publicitate

ALEXANDRESCU ŞI DRAGOMIR. Dumitru Dragomir, şeful LPF, la ieşirea de la DNA: “Sorin Alexandrescu m-a trimis la un şef din RCS, să-l conving să se ducă pe la el, că are ceva tare”.

Martor în cazul de şantaj Sorin Alexandrescu – RCS, Dumitru Dragomir a declarat, la ieşirea de la DNA, că nu a depus o plângere, doar “am povestit ce s-a întâmplat”.

Dragomir:

"Sorin Alexandrescu mi-a zis să insist la un administrator din RCS, să meargă la el că are ceva tare cu el. I-am zis “du-te mă, de-aici, cu vaca”.

"După aceea, am primit mai multe întrebări, legate de un contract de-al firmei mele cu RCS."

VIDEO. Declaraţia lui Mitică Dragomir, la ieşirea DNA:

Mitică Dragomir, la B1: Am căzut între doi elefanţi iar eu calc în urma lor şi pot să-mi rup glezna nevinovat

Mitică Dragomir a fost invitat la Robert Turcescu, la B1, după ieşirea de la DNA.

"Domnule, când ei îţi spun că dacă nu faci asta dau nu ştiu ce public, cum v-aţi simţi?", a răspuns el la întrebarea legată de şantaj. "Am înţeles că am fost şantajat", a continuat el.

"Mi-a spus Alexandrescu: vin mâine la tine că am ceva şi cu tine. Dar nu a mai venit"

Din declaraţiile şefului LPF, via B1.ro:

„Scopul anchetei eu nu pot să îl spun. Lupta este între doi elefanţi, iar eu calc pe urmele lor. Este şantajul lor, să nu mă bage pe mine, eu nu am greşit, nu am încasat eu sau vreo firmă de a mea vreun leu dintr-un contract.

Domnul Ciuvică a venit cu un contract rupt din context, la acel contract sunt încă 2-3 adendumuri. Firma este creditoare şi gaj la bancă. A fost o asociere între 2 firme, una care a venit cu peste 11 milioane, firma mea, şi firma RCS care a venit cu 20 şi ceva la sută. RCS primea 15% pe o perioada de 10 ani şi în ultimii ani întreagul câştig al asocierii, şi atunci unde e neregula? Antena 1 a fost un consorţiu cu RCS&RDS.

Eram amic cu Sorin Alexandrescu, eram amic cu fata lui Voiculescu, nu ştiu de ce m-au băgat pe mine în lupta elefanţilor. Nu ştiu unde e neregula”.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • peter peter
    Domnul Mitica este un om care nu se sperie de oricine si ori ce dansu nu o fi cel mai corect dar intro societate ca a noastra este greu sa fi corect si chiar nu este recomandat
  • Shultz Shultz
    In fapt, cel mai vinovat in povestea asta e Dragomir, care a luat mita, e drept, sub forma de sponsorizare pentru restaurantul sau, din partea RCS-RDS.
  • sasca sasca
    Mitica ar trebui sa fie la mititica!!!
  • Tanganica Tanganica
    Omul asta si a batut joc de fotbal. Nu stiu cum are tupeu sa minta in asemenea hal.
  • paul S paul S
    Nu-i placea lui Mitica sa joace table cu Gigi?
  • Stancu Stancu
    Mr Balbaiala e un escroc de prima clasa , un parvenit de pe urma fotbalului romanesc care stie sa faca numai contracte frauduloase....
  • Royce Royce
    Mitica ar infunda pe oricine numai ca sa scape el de inchisoare.

Trimite un comentariu

sus