Skip to main content

Fără Suleyman, Masterchef şi-a făcut de cap. Show-ul de gătit a condus în audienţe

 

master chef

Publicitate

După încheierea, luni seara, a celui de-al doilea sezon al serialului Suleyman, de pe Kanal D, MasterChef a redevenit lider de audienţă pe segmentul său. Aseară, MasterChef a fost urmărit de 1,7 milioane de telespectatori din toată ţara.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele posturilor de televiziune de aseară, pe tronsonul MasterChef.

LA NIVEL NAŢIONAL. Emisiunea de gătit de pe Pro TV a avut aseară o medie de 1,7 milioane de telespectatori în fiecare minut. Încheierea sezonului Suleyman s-a resimţit în audienţa emisiunii. Luni seara, când Pro TV a difuzat o altă ediţie a MasterChef, postul a avut o medie de 1,3 milioane de telespectatori (detalii AICI). Kanal D, care a difuzat aseară primul episod al serialului turc Iffet, a fost pe locul al patrulea, cu o medie de 753.000 de telespectatori. Postul turc de televiziune a fost depăşit de Acasă TV şi de Antena 1.

LA NIVEL URBAN. Pro TV a avut, la nivel urban, puţin peste un milion de telespectatori pe minut, în creştere faţă de ediţia precedentă, de luni, când emisiunea fusese urmărită de aproape 820.000 de persoane.  Kanal D,a fost la jumătate faţă de Pro TV. Iffet a fost urmărit de 520.000 de persoane la nivel urban.

Pe publicul comercial (persoane cu vârste între 18 şi 49 de ani), MatserChef a fost urmărit de aproape 700.000 de persoane. Pe locul al doilea a fost Antena 1, cu o medie de 258.000 de telespectatori.

Audienţa posturilor TV, marţi, 7 mai, pe intervalul emisiunii MasterChef

Post TV NATIONAL Post TV URBAN
Pro TV 1.765.000 de telespectatori (9,3 rating) Pro TV 1.047.000 (10)
Acasa 981.000 (5,2) Kanal D 520.000 (5)
Antena 1 853.000 (4,5) Antena 1 512.000 (4,9)
Kanal D 753.000 (4) Acasa 388.000 (3,7)
Prima TV 450.000 (2,4) National TV 221.000 (2,1)

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anca anca
    Buna seara. Sunt foarte confuza, In agentia la care lucrez Antena 1 este lider pe targetul commercial 18-49 pe toata ziua de miercuri 8 mai cu 15.5 share spre deosebire de Pro TV care a obtinut 15 share. Previziunile pentru ziua de astazi 9 mai sunt identice, respectiv Antena 1 lider. Sa vedem maine,
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @ era un coment pt hexpertul
  • tomdegetelul tomdegetelul
    esti un nimic nu inteleg cum poti zice ceea ce zici?esti penibil
  • tomdegetelul tomdegetelul
    nu e adevarat e o minciuna marca hexpertul
  • Sandokan, tigrul Malaeziei Sandokan, tigrul Malaeziei
    Eh, se mai intampla, stai linistit. Totusi, ca sa-ti reabilitezi imaginea si sa te ridici la inaltimea renumelui, da-mi si mie te rog un raspuns la intrebarile pe care ti le-am adresat. Stiu ca esti baiat de treaba, cauta si tu putin prin arhivele sau notitele pe care le ai. Inteleg, vizionar nu esti, dar tot imi ramai dator cu un raspuns. Daca vrei, bineinteles si daca te lasa sefu'. Te tzuc, draguta!
  • Expertul, Expertul,
    mizeria antena1 e de toata jena. am gresit, crezand ca site-ul a1 e de incredere.
  • Sandokan, tigrul Malaeziei Sandokan, tigrul Malaeziei
    Se pare ca m-am inselat, vinerea asta e Intalnire cu Joe Black. Imi place totusi ca pana si cei de la paginademedia s-au lasat indusi in eroare si au publicat un articol referitor la batalia care se va da intre Romanii au talent si Curierul 3, articol pe care l-au sters intre timp. Ce sa fac, am dat si eu o informatie eronata, daca asa scrie pe siteul antenei... Totusi, marea dezamagire e ca nici macar Expertul nu e chiar asa expert cum credeam, a muscat momeala.
  • boro boro
    Media Pro e de neîntrecut!
  • Sandokan, tigrul Malaeziei Sandokan, tigrul Malaeziei
    Mama!! Esti o adevarata enciclopedie :)) Nu degeaba esti supranumit expertul. Nu stii cumva daca si Curierul 1 si 2 au mai fost difuzate? Poate chiar pe protv acum un an sau doi. Sa-mi zici si data, indiferent de postul tv care le-a difuzat. Nu ma supar nici daca au mai fost date inca o data pe protv, antena 1, kanal d sau, de ce nu, pe raposatul tvr cultural. Te tzuc, imi esti drag :))
    P.S. Indraznesc sa-ti cer o favoare, poate ai si aptitudini de prezicator sa-mi spui cand se va mai difuza Sandokan, tigrul Malaeziei, ca sincer vreau sa-l revad la tv, nu ma intereseaza cand a mai fost difuzat.
  • Expertul, Expertul,
    in programul de pe port.ro curierul3 e programat sambata 18 mai. numai o televiziune de mana adoua schimba programul dupa cum bate vantul! curierul3 a fost difuzat in 22 octombrie 2012 pe national tv.
  • Expertul, Expertul,
    mizeria antena1 incearca reteta curierul! dupa ce nationaltv a difuzat filmul curierul3 in 22 octombrie 2012, mizeria antena1 redifuzeaza curierul3 la concurenta cu finala romaniiautalent maine seara.
  • Sandokan, tigrul Malaeziei Sandokan, tigrul Malaeziei
    Ehe..:)) Vineri cica va fi difuzat Curierul3 pe antena1, schimbare de ultim moment. Stau si ma gandesc daca va mai fi cineva interesat de film ca na, il difuzeaza antena si cam tot ce dau ei e "slab calitativ", "neprofesionist", "filme trase din cinema", etc. Oare va mai fi considerat un film bun daca "il pangareste"(difuzeaza) antena? Oricum, pentru fanii lui Suleyman exista posibilitatea sa revada ultimul episod al serialului. Scot cei de la kanal d artileria grea, chiar si in reluare:))
  • Barbu Barbu
    Pentru rigoare, atentie la regulile de rotunjire a numerelor! Daca vrem sa scriem numarul 1,765 milioane cu o singura cifra dupa virgula, acesta va fi 1,8 milioane, iar nu 1,7 milioane cat apare in text. (Pentru cifrele impare (7, in cazul nostru), rotunjirea se face prin adaos daca cea de-a doua cifra este mai mare sau egala cu 5).
  • alexx alexx
    Daaaaa, si pro-ul parca nu da la greu filme cu Seagal...
  • alexx alexx
    De ce naiba m-as uita la Suleyman sau Masterchef, cand marti seara se difuzeaza "Copiii spun lucruri trasnite"?

Trimite un comentariu

sus