Skip to main content

Fostul adjunct de la Jurnalul, poziţie de conducere la EVZ

 

Sursa foto: old.qmagazine.ro

Publicitate

DE LA STÂNGA LA DREAPTA. Gabriela Antoniu, fost redactor-şef adjunct la Jurnalul Naţional, a intrat în echipa Evenimentul zilei. Ea este, din această săptămânâ, adjunctul ediţiei online Evenimentului zilei.

"Chiar dacă poziţia ei este legată mai mult de ediţia online, Gabriela ne va ajuta foarte mult şi pe varianta tipărită a Evenimentului zilei. Având în vedere experienţa ei, sunt bucuroasă că face parte din echipa pe care o construiesc la Evenimentul zilei", a declarat pentru Paginademedia.ro Simona Ionescu, redactor-şef EVZ.

Gabriela Antoniu a plecat de la Jurnalul Naţional după o dispută cu Marius Tucă, legată de plata salariilor, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Am plecat din cauza neplăţii salariilor în ciuda tuturor promisiunilor că situaţia se va rezolva”, declara Gabriela Antoniu pentru Paginademedia.ro.

Gabriela Antoniu era unul dintre veteranii Jurnalului Naţional. A lucrat aproape 15 ani la ziar. Înainte de a fi redactor-şef adjunct, a fost reporter la politic, a condus secţia de politică a cotidianului din trustul Intact.

A semnat, împreună cu Dan Constantin, câteva articole din seria “Cei care îl au pe naşu’ în suflet”. Unul dintre ele critica vehement “banda băsiştilor din audiovizual”şi punea la zid, într-un limbaj foarte dur, câţiva membri CNA care nu erau de acord cu ordonanţa Guvernului Ponta pentru modificare legii audiovizuale. Articolul a fost semnalat de Paginademedia.ro aici.

Va afecta faptul că vine de la un cotidian pro USL la un ziar anti USL?

Gabriela Antoniu, pentru Paginademedia.ro:

"Nu cred că are vreo importanţă acest aspect. Ceea ce este important este să îmi fac meseria şi să confirm aşteptările celor care au avut încredere în mine şi m-au cooptat în echipa Evenimentului zilei, chiar dacă uneori, în presă, ca şi în cazul meu, se discută în termeni pro sau contra cuiva, în acest caz USL.

Sunt câteva principii care ţin de meseria de jurnalist, de la care nici eu, nici ceilalţi colegi de breaslă nu ar trebui să abdicăm. Unul dintre acestea, şi după părerea mea cel mai important, este informarea corectă a publicului."

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jurevycius Jurevycius
    sclava in fatza banilor

Trimite un comentariu

sus