Skip to main content

Jumatatea mea ştie! debutează sâmbătă la Kanal D

 

Jumatatea mea stie (1)Show-ul de divertisment, Jumatatea mea ştie!, debutează sâmbătă, 11 mai, la ora 21.00, la Kanal D.

Publicitate

Cove (Gabriel Coveşteanu), prezentatorul emisiunii, alături de Ionuţ Iftimoaie şi Andreea Tonciu, vor testa cele patru cupluri concurente. La finalul show-ului, o singură pereche va pleca acasă cu o maşină.

Pentru a câştiga marele premiu, concurenţilor le vor fi testate echilibrul, forţa, chiar şi imaginaţia, totul sub presiunea timpului. Cel mai important atuu va fi pentru participanţii în competiţie cunoaşterea cât mai bună a partenerului de viaţă.

În ediţia din această săptămână, concurentele vor fi nevoite să lovească într-un sac de box, iar domnii să parcurgă un traseu cu obstacole încălţaţi în pantofi cu toc.

Cove şi Ionuţ Iftimoaie le-au exemplificat participanţilor proba traseului pe tocuri. Cei doi au fost nevoiţi să urce trepte, să sară peste obstacole, dar şi să calce pe coji de banane încălţaţi în pantofi cu toc de 10 centimetri.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gicu gicu
    Felicitari Kanal D voi nu ati trecut inca de nivelul libidinoasei aleia de Tonciu..Aveam pretentii la voi ca va credeam mai seriosi ,dar voi sunteti mult sub nivelul ei de puteti promova asa eroare genetica

Trimite un comentariu

sus