Skip to main content

Orange a solicitat CNA aviz de retransmisie a unor programe prin satelit

 

televizor

Publicitate

Orange România a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, scrie Mediafax.

Potrivit documentelor depuse la CNA, SC Orange România SA a cerut aprobarea de a retransmite prin satelit (DTH) un număr de 13 programe TV, între care televiziunile operate de Pro TV S.A. şi Trinitas TV.

Orange România intenţionează să retransmită aceste televiziuni din localitatea Issy Les Moulineaux, Franţa.

Membrii CNA urmează să analizeze solicitarea Orange România într-una dintre şedinţele viitoare ale Consiliului. În mod tradiţional, membrii CNA se întâlnesc în şedinţe publice de două ori pe săptămână (marţea şi joia).

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aristica aristica
    panoniafoc ai vrut sa spui amice multi gandesc ca tine
  • alex alex
    primi care dispar sunt focus sat au o grila de voma
  • Cătălin B Cătălin B
    Nu contează numărul programelor. Dacă ridică principalele programe românești (traduse în română) în HD la un preț modic o să aibă succes. În afară de Dolce programe românești pe satelit nu prea găsești (exclus TVR).
  • eusss eusss
    se pregatesc pentru altceva. trafic nelimitat pe telefon si iti da si access la programe TV. :) Aberatia de 300-500 MB inclusi in abonament nu va mai tine mult.Minutele de convorbiri sunt deja nelimitate, pasul urmator fiind netul. 300 mb ii consumi intr-o zi daca iti pui mintea.
  • Danys Danys
    depinde, daca vor cuprinde canale exclusive si nu canalele tv cu care suntem obisnuiti. Vrem mai multe canale noi asemanator cu operatorul Sky Uk/Sky Italia si numai asa vor atrage o multime de oameni! :)
  • Daniel Daniel
    13 canale? asa multe? pai gata deja RCS isi face griji RTC la fel trebuie sa ia masuri ca altfel vin astia de la Orange si le fura clientii...
  • claudyu claudyu
    orange dth o sa le ia inainte la toti operatori dth din romania
  • Dany Dany
    Sunt mai multe de 13 canale, cel putin in teste sunt 22 de canale pe 6 frecvente, dintre care 18 HD transmise repetat. Daca se renunta la jumatate din cele HD, e spatiu de retransmisie pentru 70-90 canale SD si raman si 9-10 canale HD
  • nelu nelu
    televiziunile operate de Pro TV S.A. şi Trinitas TV.

    MANELE SI JESUS

Trimite un comentariu

sus