Skip to main content

Radu Mazare la TVR cu Marina Almăşan

 

radu mazareTVR 1 va difuza sâmbătă, în transmisiune directă de la malul Mării, emisiunea Ne vedem la TVR la care va participa şi primarul Constanţei Radu Mazăre. Programul va fi difuzată de la ora 16.00.

Publicitate

"Cel mai atipic dintre primarii României va dezvălui secretele unei popularităţi uluitoare. Radu Mazăre va vorbi despre povestea vieţii sale, dar şi despre cum se pregăteşte litoralul românesc să devină cea mai vânată destinaţie de vacanţă de pe pământ", potrivit unui comunicat al TVR.

Mama şi cei doi fraţi ai primarului Mazăre sunt şi ei invitaţi în emisiunea găzduită de Marina Almăşan, în care personajul principal va dansa greceşte, va sparge farfurii şi va discuta despre partea exotică a vieţii sale, dar şi despre ce implică funcţia de primar într-un oraş de la malul mării.

Înalt Prea Sfinţia Sa Teodosie Arhiepiscopul Tomisului, unul dintre apropiaţii lui Radu Mazăre, se află, de asemenea, printre invitaţii Marinei Almăşan, în cadrul emisiunii fiind prezentate şi câteva dintre cazurile umanitare rezolvate de primarul Constanţei.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lola Lola
    Pana acum almasan avea emisiunile inregistrate, ratiune de costuri. Sambata se platesc ore suplimentare, 100% , dar acum pare ca datoriile TVR nu Mai sunt, almasan face emisiune elogiu Mazare in direct, zgabercea,Elwis si irina radu platesc!! Este strigator la cer cum cheltuiesc banii nostri acesti indivizi pt osanale unor ratati!!! Alo, aude, vede cineva ce se intampla la TVR?
  • Adi Adi
    Daca nu stiai este si curs la IMA ,cum sa prostesti lumea.Asta a fost un exemplu:cum prosteste Antena 1 publicul! Pentru asta trebuie amendati side CNA.
    E tare insa stirea cu Fasole la TVR ! Spagara asta de Almasan care a pacalit atatia ani pe toata lumea la TVR face in continuare emisiuni jalnice in care se dau .....limbi (scuze dar e cea mai buna caracterizare posibila )pe toate partile.Va invit sa vedeti cit de minunat, frumos ,destept etc este primarul Fasole! A reusit asta cu securistul Ioan Neculaie(Astra) .Probabil e o comanda a lui Zgabercea(sluga lui Fasole pentru cei care nu stiu) .
  • Teodor Teodor
    Ma uitam la antena 1 la acces direct si era o transmisiune directa dupa furtuna din București si reporterul horatiu transmitea in timp ce oamenii din spatele camerei aruncat cu Creangă de copacii si el spunea ca de ca furtuna dupa ce furtuna se oprisera in urma cu 1 ora iar copacii nu se mișcau
    Asa panarama ? Al doilea serial din criza nu mai sunt puii la Carrefour !
    Cat de jegosi pot fi acești indivizi? Asta e televiziunea cea mai buna din România? Dupa părerile la felixeni
    Antena1 = jeg la superlativ

Trimite un comentariu

sus