Skip to main content

Reacţia lui Guşă: “Realitatea merge mai departe cu acelaşi nume”

 

Foto: Remus Badea, Mediafax Foto
Foto: Remus Badea, Mediafax Foto

Publicitate

Postul Realitatea TVmerge mai departe cu acelaşi nume” a declarat pentru Paginademedia.ro Cozmin Guşă, acţionarul Realitatea Media.

Cozmin Guşă, pentru Paginademedia.ro:

“Îi asigur pe toţi angajaţii Realitatea Media, pe colaboratori, cât şi pe fanii noştri, că activitatea noastră editorială va continua pe aceleaşi coordonate, neputând să fie influenţată de aceste jocuri de imagine care au consecinţă procedurală pe termen mediu sau lung. Nu am emoţii”.

Reacţia lui Cozmin Guşă vine după ce Curtea de Apel a decis, astăzi, ca mărcile Realitatea TV, Realitatea.net şi Realitatea FM să se întoarcă la Win Win Business Lobby Company, firmă din Marea Britanie care le preluase anul trecut, pe vremea lui Elan Schwartzenberg. Decizia Curţii de Apel este irevocabilă, potrivit EVZ.ro.

Cozmin Guşă spune că acţiunea este “lovită de nulitate”.

Cozmin Guşă, pentru Paginademedia.ro:

“Reclamanţii nu au câştigat, de fapt, nimic, deoarece acţiunea lor şi a administratorului judiciar de atunci e lovită de nulitate azi, având în vedere faptul că creditorii nu au fost de acord cu înstrăinarea mărcilor, care era, de fapt, o procedură infracţională de devalizare a Realitatea Media, a activelor sale, aducându-i pe creditori în imposibilitatea de a-şi recupera creanţa.”

"Faptul că se speculează, inclusiv de către instituţiile statului, că în spatele Win Win ar fi tocmai Codruţ Marta este doar un detaliu alături de care trebuie să adăugăm că, din punct de vedere juridic, calitatea lui E-Boutique este total contestabilă în acest moment."

“Practic, din acest moment se va relua o procedură juridică prin care reclamaţiile creditorilor legate de înstrăinarea ilegală a brandurilor, respective lipsa de calitate procesuală a unor reclamanţi vor fi repuse pe rol şi nu am absolut nici 1% îndoieli că rezultatul ne va fi favorabil.

Faptul că anumiţi domni dispăruţi din România de ceva vreme încearcă să-şi negocieze imunitatea în faţa legii prezentând astfel de rezultate a pe o victorie proprie în faţa unei televiziuni independente este un detaliu cu care ne-am obişnuit în România.”

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    cosmin gusa, un ratat in tot si toate, e clar acest individ nu este bun la nimic tot a pierdut pina acum si politic, si media, si toate minciunile lui manipulatoare.
  • cristi cristi
    dle Cozmin sunteti patetic. ar trebui sa acceptati infrangerea din moment ce este definitiva si irevocabila. orice alt proces intentat pe aceeasi cauza va face trimitere la acest proces cu aceasta decizie. astept cu nerabdare ziua cand brandul realitatea nu se va mai asocia cu numele dvs. Ati tarat in noroi destul brandul cu oamenii care vi i-ati adus si ati indepartat si ati destramat cea mai frumoasa echipa din toate televiziunile!
  • max max
    Iata ca cineva s-a prins. Fyi, pana si Serviciul Roman de Comedie s-a "manjit" cu invitati surpriza prin campanii electorale. Cred ca daca ar vorbi crocodilii de pe NG, ar zice si ei ceva de Base pentru editia in limba romana :)))
    Banii se fac greu, my friend.
  • Radu Radu
    Realitatea TV e infestata la ore de maxima audienta de personaje care fac jocuri politice: Andreea Cretulescu, Rares Bigand si altii...
  • gigi Kent gigi Kent
    Din ce inteleg din vorbele domnului Gusa si anume-- "“Practic, din acest moment se va relua o procedură juridică prin care reclamațiile creditorilor legate de înstrăinarea ilegală a brandurilor, respective lipsa de calitate procesuală a unor reclamanți vor fi repuse pe rol și nu am absolut nici 1% îndoieli că rezultatul ne va fi favorabil."" -- , el va relua acest proces chiar daca decizia e definitiva si irevocabila in favoarea win win si E-boutique??Pai daca o instanta a ajuns la concluzia ca tranzactia a fost legala de ce ar mai intenta proces pe aceiasi tema?Sau poate acest proces nu a picat la judecatoarele mituite de el si asociatii din PSV.....si la urmatorul poate are noroc...
  • Constantin Constantin
    Nu prea cred ca mai ai fanii!!!!

Trimite un comentariu

sus