Skip to main content

Realitatea TV, amendată cu 5.000 de lei pentru răstălmăcirea unei afirmaţii a lui Eugen Nicolăescu

 

eugen-nicolaescu-mediafax-foto-razvan-chirita

Publicitate

Postul Realitatea TV a fost amendat cu 5.000 de lei pentru o ştire din data de 4 aprilie în care o serie de afirmaţii ale Ministrului Sănătăţii, Eugen Niocolăescu, au fost răstălmăcite.

Eugen Nicolăescu a declarat că va lua banii destinaţi tratamentelor stomatologice şi îi va include în bugetul pentru tratarea bolnavilor de cancer.

În ştirea de la Realitatea TV s-a spus că Ministrul Eugen Nicolăescu dă vina pe bolnavii de cancer pentru reducere bugetului Ministerului Sănătăţii şi pentru lipsa banilor pentru tratamentele stomatologice.

În materialul prezentat de postul de ştiri nu a fost dat şi punctul de vedere al ministrului.

Propunerea de amendare cu 5.000 de lei a postului Realitatea TV a fost făcută de Christian Mititelu şi a primit şapte voturi.

Televiziunea de ştiri a fost sancţionată pentru că nu a asigurat informarea corectă, iar informaţiile n-au fost prezentate în mod imparţial şi cu bună-credinţă.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Prea Fericitu' Prea Fericitu'
    URA! Doar atat? Sper sa le dea o amenda atat de mare incat sa acopere salariile pe care ni le-au blocat, Noi am muncit si ei nu ne-au platit. Unde-s banii nostri? Iar vor da oameni afara! Gasca lui Cozmin Gusa in frunte cu Dana Ionescu si Florin Bercea s-au bucurat de banii nostri munciti fara sa tresara. Asa le trebuie, sa plateasca!
  • Mariana Tilica Mariana Tilica
    Ma iertati ca va deranjez,vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre copilul meu.Singura mea speranta sunteti d-voastra.Toate detaliile despre copilul meu le gasiti pe blogul umanitar:
    http://dorintilica.blogspot.ro/ .
    Va multumesc anticipat!
    Va rog frumos sa-mi dati un raspuns daca puteti publica articolul de care v-am rugat la adresa de e-mail [email protected]
  • steaua fara nume si CNA-ul fara co..e steaua fara nume si CNA-ul fara co..e
    Intrebarea mea este, ce pazeste CNA-ul atunci cand se intampla toate mitocaniile de la celelalte "televiziuni de stiri"? Care este cuantumul unei amenzi pentru un betisor in ureche sau pentru mizeria dintre degetele de la picioare? Exemple sunt multe si mi-ar lua toata viata ca sa le enumar. PIB-ul Romaniei ar putea fi completat prin amenzile pseudo-televiziunilor de stiri la care romanii stau cu ochii lipiti de ecran pentru ca nu au bani sa mearga la Circ. Circul ala cu animale. Urmaresc circul de la televiziuni cu 29/39/49 lei pe luna toata familia. Amenda pentru rastalmacire. Am trait sa o vad si pe asta! Amenzile pentru jeguri pe post de emisiuni de divertisment au fost cumva abrogate in functie de cat de mogul este un patron de televiziune? Sau in functie de cate contracte are cu statul? Nimeni nu este perfect, dar cu totii traim in acelasi rahat pe care noi il mentinem si il promovam.
  • Cristi Cristi
    Pai unele televiziuni ar tb sa dea faliment de la amenzi pentru astfel de practici :)) Culmea, a patit una, relativ inocenta in comparatie cu RTV sau A3 de exemplu.
  • Dorin Dorin
    rastalmacire = dezinformare?

Trimite un comentariu

sus