Skip to main content

Sorin Alexandrescu, şeful Antenelor, reţinut de procurori pentru 24 de ore

 

sorin-alexandrescu-2

Şeful Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost reţinut de procurorii de la DNA pentru 24 de ore, potrivit avocatului lui Alexandrescu. El a fost acuzat de procurori de şantaj.

La DNA s-a prezentat în această seară şi Dumitru Dragomir, un martor important în acest caz.

Dragomir ar fi personajul-cheie în acest şantaj, după ce directorul Antena TV Group i-ar fi ameninţat pe reprezentanţii RCS-RDS că va da publicităţii un contract de asociere între RCS-RDS şi o firmă a lui Dumitru Dragomir, Bodu SRL, prin care şeful Ligii deţine restaurantul Crystal Palace Ballroms, potrivit Gandul.info.

DNA l-a pus sub acuzare pe Sorin Alexandrescu pentru şantaj, potrivit unui comunicat DNA. "Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de inculpatul ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de santaj”, se precizează în comunicat.

Sorin Alexandrescu este audiat din această dimineaţă şi a fost adus cu mandat, pentru că nu s-a prezentat, până acum, la celelalte termene la care a fost chemat.

În aprilie anul trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici, RCS&RDS a scos Antena 1, Antena 3 şi Euforia din grila Digi. Motivul: grupul Intact a cerut şapte milioane de euro pentru retransmisia posturilor de către Digi, sumă cu care RCS nu a fost de acord. Relaţia dintre Antene şi RCS era vizibilă şi pe posturile TV. De exemplu, Antena 1 a difuzat pe burtieră, o perioadă, un mesaj prin care cerea telespectatorilor să aleagă un alt distribuitor de cablu.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bch bch
    Oameni buni, sunt cazuri in care pot fi ridicati oameni de pe strada fara sa le fie incalcate drepturile. Si cum naiba vorbiti de abuzuri doar cand sunt implicate ditamai personalitatile care-si permit armate de avocati in spate... Necunoscutii ale caror drame sunt transformate in show-uri si can-can-uri nu-s abuzuri, sunt paine unora... Doar e pamflet, ce mama... De la anu' n-o sa mai fie Basescu presedinte. Atunci, cine va mai fi vinovatul de serviciu? In spatele cui o sa va mai ascundeti faptele? Sau o sa plasmaditi un alt tiran, odios si rau-voitor?
  • Romanov Romanov
    De ce nu se scandalizeaza nimeni cand drepturile unui om au fost incalcate. Daca el nu a primit somatia cum poate fi ridicat de pe strada? DNA se comporta tare curios. Ca si cand ar avea o agenda ascunsa. Ca si cum cineva ii influenteaza! Trist!
  • mihai mihai
    Deci eu cred ca DNA tine cu antenele, Cocolax asta de alexandrescu nu mai avea mult si punea pe butuci trustul INTACT cu masurile lui pompoase dar paguboase, asa ca e cam maronie situatia
  • andrei andrei
    lasa ca scapa el. doar oamenii lui felix sunt acolo unde trebuie. oricum, alexandrescu este un mare jeg si un mare prost cu 15 verbe in vocabular. cei care au lucrat cu el stiu ca am dreptate.
  • coco coco
    Ciuvica a scos pe piata o "dezvaluire" despre Mitica tocmai pentru a arata ca acesta nu e un martor credibil,deoarece are legaturi de afaceri cu RCR-RDS.
  • escu escu
    Sandibelle, conform DNA, domnul respectiv a fost citat de cateva ori si nu s-a prezentat. Adica face exact ca sefu-so, Felix...
  • Turnatoru' de serviciu Turnatoru' de serviciu
    Aceasta este introducerea pe care departamentul de comunicare l-a scris in mailului trimis catre toti angajatii Intact! (romana este o limba complicata...pentru unii:-))

    Dragi colegi,

    Vă atașăm comunicatul pe care l-am remis astăzi presei, privitor la audierea Directorului General Antena Group, Sorin Alexandrescu. Avem convingerea că lucrurile se vor soluționa în mod corect și transparent și vă ținem la curent cu informațiile ulterioare.

    Echipa de comunicare
  • Marc Marc
    Prin publicarea a doua comunicate, unul din 28 si celalalt din 30, dna arata ca aceasta a fost o actiune premeditata! Unde am ajuns! Este inadmisibil ca interesele unora ca rcs rds sa guverneze decizia DNA!
  • Sandibelle Sandibelle
    In orice lume civilizata, nu se poate lua un om de pe strada fara sa fi fost citat inainte, mai ales daca avea doar calitate de martor initial. Publicul nu e totusi prost, se vede clar incercarea de intidimidare. Rusine DNA!
  • Turnatoru' de serviciu Turnatoru' de serviciu
    Am uitat sa adaug introducerea celor din departamentul de comunicare al Intact!
    Exprimarea este absolut geniala, nu de alta dar este vorba de un trust de presa unde gramatica limbii romane ete un lucru prea complicat pentru a fi cunoscut si aplicat in limbajul unui mesaj oficial! :-)
  • Turnatoru' de serviciu Turnatoru' de serviciu
    Pentru confomitate :-) este comunicatul remis tuturor angajatilor din trustul Intact!

    COMUNICAT DE PRESA

    Bucuresti, 30 mai 2013: Antena1 isi exprima increderea ca demersurile judiciare, in cazul audierii Directorului General al postului de televiziune Antena 1, Sorin Alexandrescu, in dosarul RCS-RDS, vor fi derulate cu maxima celeritate si vor respecta integral cadrul legal, inclusiv drepturile procesuale instituite prin legislatia interna si internationala.
    Audierea domnului Alexandrescu creeaza, insa, suspiciuni importante asupra legitimitatii si obiectivitatii acestui demers, in conditiile in care a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCS-RDS cu care Antena Group are deja o serie de litigii civile si comerciale. Concret, in prezent, exista 11 litigii in instanta intre Antena Group si RCS&RDS, in cadrul carora apar inclusiv solicitari de intrare in insolventa a distribuitorului de cablu.
    Antena1 considera ca institutiile statului trebuie sa actioneze exclusiv in baza legii, in conditii de maxima obiectivitate si transparenta, fara a fi influentate de interese economice sau de alta natura.
    De-a lungul activitatii sale desfasurate in managementul de top al unor companii importante din domenii precum FMCG, Corporate Finance, Asset Management, Mergers & Aquisitions, Burse de Valori, Sorin Alexandrescu a dovedit competente profesionale confirmate inclusiv prin performantele obtinute la Antena1.
    Antena1 asteapta cu incredere o decizie responsabila si fundamentata in acest caz si isi anunta determinarea de a sesiza institutiilor competente orice incercare de a folosi acest incident pentru a denigra imaginea postului tv, a profesionistilor care isi desfasoara activitatea in cadrul sau si a milioanelor de romani care ne acorda constant atentia si increderea lor.
  • cristina cristina
    Free jiji! Free sorin! :))) Pe viitor free felix?:)))

Trimite un comentariu

sus