Skip to main content

Special la Acces Direct: „Vedetele Antena 1 îşi susţin şeful şi prietenul”

 

Capturaţi ecranul complet 31.05.2013 171136.bmp

Mai multe vedete ale Antenei 1 s-au strâns în studioul Acces Direct pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group.

„Momente grele pentru directorul Antena 1. Vedetele Antena 1 îşi susţin şeful şi prietenul”, era mesajul titrat pe burtiera postului.

În platou, alături de Simona Gherghe se află Dan Capatos, Cristi Brancu (Agentul VIP), Andreea Berecleanu, Răzvan de la Neatza, Mirela Boureanu Vaida (Mireasă pentru fiul meu). Tot în timpul emisiunii a intrat live şi Dan Negru care era la înregistrări pentru o altă emisiune. Chiar în momentul intrării în direct a lui Negru, a venit şi vestea că Sorin Alexandrescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nuestipreadestept nuestipreadestept
    In general romanii plecati in afara sunt capsunari si cei de etnie roma :)) Bun, asa.
  • diazepam diazepam
    Basescovici..........el este marele varan.
  • nume nume
    corect! deci astia de la antene si-au propus sa vina in apararea unui infractor. nu ar fi nimic nou, pana acum l-au aparat si pe voiculescu, maine poimaine o sa planga toti din puscarie (da, Doamne, sa il vad pe gadea cum face emisiune de la jilava)
  • ilinois ilinois
    Gabriela , chiar tu crezi ca ai ramas pt. ca esti desteapta ? Nu fetita , nu esti gresita , prosti ca tine au facut tara asta praf
  • ilinois ilinois
    Ramuuuuna du-te maica , du-te ! Ti-e creierul gol , apuca-te de treaba , ai mult de lucru
  • ilinois ilinois
    Ramuuuuna , tu chiar nu poti ! Si daca nu poti , stai dracu in banca ta ! Nu suntem chiar toti tembeli !
  • Radu Radu
    Cand Varanul o sa intre la puscarie "vedetele" din antene vor plange mai ceva decat cei din Coreea de Nord!!! Dehhh, este in fisa postului.
  • Andreea Esca Andreea Esca
    Nu le pun in discutie valoarea ci doar anii de experienta si ma-ntreb cum sa zica niste oameni ca Simona Gherghe, Dan Capatos, Andreea Berecleanu, Răzvan de la Neatza, ca inculpatul Alexandrescu Sorin le e sef?...Ce sef va e, mai amaratilor? Stie cofetarul ala televiziune? Are el habar de meseria asta pe care voi, de bine, de rau, o faceti de ani de zile? V-ati intrebat, subalternilor, de ce Antena 1 a ajuns ciuca mistourilor de-o bate Pro-ul cu a otzecisisaptea difuzare a lui Singur Acasa?...Va raspund eu, ca sa va intre bine in cap: pentru ca inculpatul Alexandrescu NU A FOST ANGAJAT SA CONDUCA O TELEVIZIUNE (strategii, viziuni, marketing, solutii etc) ci pentru ca, din pozitia de sef absolut, sa santajeze parteneri (!) si sa faca tot soiul de treburi murdare fara nicio legatura cu televiziunea. Stiati voi de toate astea de-l numiti ”sef si prieten”, mai vedetelor?... Vai mama voastra...
  • unsoarecedeteve unsoarecedeteve
    micute javre mirsave ce sunteti voi … luati jdemii de euroi de la patron ca sa ziceti ce ziceti … scoateti castanele din foc cu mina celor care pun botul la vorbele voastre si apoi va dati loviti ca, voi mari deontologi jurnalijdi, va luptati cu ……. cu cine? …. ca voi sunteti la putere de mai bine de un an … cu Base? … pe dreaku, Base … vreti sa-l faceti scapat pe ala care va coordona vorbele pentru cistiguri materiale … baiatul ala de la “investigatii speciale” care a refuzat sa santajeze si a plecat din closca de la ANTENE o sa aiba mult mai multe de spus in fata instantelor din Romania … si fiti siguri ca mai sunt si alti oameni de afaceri pe care i-ati santajat si care vor vorbi si ei in fata si a procurorilor si a judecatorilor … apropo’ s … acum vre-o 3-4 ani o “negociere” cu niste oameni de la voi s-a lasat cu sinucidere … noroc cu baiatul de 10 ani al celui care a incercat sa-si ia viata ca la descoperit pe tatal sau si a sunat la 112 … ce parere aveti ca al*de Ursu, sau nasoasa aia care la Realitatea abia scotea doua vorbe de proasta ce era (o bagase-ra unii sa prezinte ca avea niste polizoare tari) sau Ciuvica, ciuvica-pasarica mica sunt in necunostinta de cauza cind prezentau trunchiat diverse stiri si informatii din diverse dosare? … NU! ::: faceau asta cu buna stiinta … la ordin … ia vedeti ce casute au si in ce masinute isi plimba bombatele fese!
    Odata si-odata tot trebuia sa se faca curatenie si in cloaca de la ANTENE …
    Noroc bun si sanatate de la tata!

    PS. …. ce credeti ca vor pati acei “negociatori” de la antene cind pustiul ala de 10 ani ce l-a gasit pe taica-su intr-o balta de singe va ajunge pe la 20-22 de ani … si nu mai e mult!
  • angajata antena 1 angajata antena 1
    citesc si nu pot sa cred cata rautate exista pe lumea asta
    parca ati fi niste turbati iesiti din cusca
    fiecare trust are problemele lui
    daca sefu' e vinovat, plateste
  • leana leana
    hahahahahahahahahaha
  • ANTIBASE ANTIBASE
    De acord, dar sa-l aiba langa el si pe Basinescu !
  • fost angajat intact fost angajat intact
    Am lucrat cativa ani la Intact, dar niciodata nu am stiut cum arata la fata Alexandrescu (ciocolata) sau Voiculeasca. Auzeam sub forma de zvonuri regulile interioare care se tot schimbau, din cand in cand eram anuntati de taieri salariale, de eliminare de bonuri, concedierea colegilor (ceea ce ne marea volumul de munca) si cum spunea si cineva mai sus, ne mai trezeam la final de an cu cate un calendar cadou.
    In rest Ciocolata si Voiculeasca, erau foarte aproape de noi. Eram ca o familie. Stiau totul despre noi. Ne verificau cu atentie cand venim, cand plecam (prin cartele magnetice), ne cereau rapoarte de activitate, nu ne decontau deplasarile,stiau de corespondentele noastre, etc
    Erau aproape de noi...
  • interviu interviu
    Poveste: am o prietena care s a dus la interviu pt marketing job in a1. A ajuns la proba finala cu prostin cocalarescu asta. A intrebat o ce probleme de comunicare vede ea la antene. Ea i a spus ca asta cu asumarea locului 2 si contentul politizat. A fc asta ca toti dracii, a pus o sa scrie intr o compunere 'cum de bendeac in reluare' face mai mult decat un program pro la prima difuzare, omul s a agitat, a incrput sa dea exemple cu antena in fata proului. Ea a plecat d'acolo si a zis ca pt nimic in lume nu ar lucra in borhotul ala.
  • Nuțu C. Nuțu C.
    Alexandrescule, puiule, abia astept sa facem aicea, la Jilava, un X Factor. In juriu or sa fie baietii din clanul Sportivilor, Sadoveanu ala mic si cu unul dintre Duduieni. Iar tu o sa fii pe scena si o sa inghiti chei de diverse marimi ca tot iti place tie clanța... Da sa vezi ce-o sa ma mai râd când o veni sa stea aici definitiv tac-tu, gen varanul ala batran! O sa jucam ”Burlacul”... De fapt, ba nu! Mai bine Dallas, cu nea Felix in rolul lui Miss Ellie. Si pe tine, Alexandrescula puiule, te facem Pamela ca am vazut ca la televiziune te pricepi o pluă dar la santaje te misti cu talent.

Trimite un comentariu

sus