Skip to main content

Ventrilocul de la Românii au talent visează la un serial cu oameni şi păpuşi

 

Alecu-3

Publicitate

Eduard Andrei Sandu, ventrilocul de la Românii au talent, vrea să pornească într-un turneu prin ţară alături de Romeo şi Nea Alecu, dar şi de alte personaje pe care urmează să le creeze. În plus, el îşi doreşte să facă şi un serial cu oameni şi păpuşi, după cum a declarat într-un interviu pentru Woman2Woman.

Ventrilocul de la Românii au talent a muncit ore întregi în faţa oglinzii pentru a-şi exersa această abilitate şi pentru a creiona personajele Romeo şi Nea Alecu.

„Romeo a venit tocmai din America să mă ajute să susţin spectacole prin baruri. I-am pus numele Romeo pentru că el merge prin baruri să-si găseasca o soţie”, a povestit ventrilocul pentru Woman2Woman.

Celălalt personaj care a evoluat la Românii au talent, bătrânelul Nea Alecu, este şi el cetăţean american, dar cu un nume neaoş. ”Am vrut să fie un bătrânel simpatic, care să facă gafe, şi îl cheamă Alecu pentru că am vrut să fie ceva românesc”, a mai spus Eduard Adrian Sandu.

După ce s-a făcut remarcat la Românii au talent, ventrilocul şi-a propus ca în următorii ani să facă spectacole. „Când m-am hotărât să fiu ventriloc visam să am spectacol la Sala Palatului , acum realizez că e cam mare sala pentru genul meu de spectacol, aşa că peste cinci ani mă văd într-un turneu prin ţară jucând cu sălile pline”.

El a povestit că intenţionează să inventeze câteva personaje noi care să fie mai uşor de recunoscut în spaţiul nostru. Cum va arăta un astfel de personaj de sex feminin?  „E clar că trebuie să facă gafe, să facă glume legate de bărbaţi, poate să fie o blondă sau poate o piţipoancă, nu sunt foarte hotărât încă. Important e să fie simpatică şi comică”, a povestit Eduard Adrian Sandu.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Carissa E. Valencia Carissa E. Valencia
    „Am fost întrebată de presă ce părere am despre o afirmație pe care ați fi făcut-o conform căreia eu primesc de la Pro TV 1.500 de euro pentru fiecare ședință în care apăr interesele trustului Pro”, a spus Cristina Trepcea, în ședința publică de astăzi.

Trimite un comentariu

sus