Skip to main content

VIDEO. Cristian Mungiu este "cerşetorul lui Spielberg” într-o emisiune de satiră de la Canal+

 

Mungiu_captura
captura Canal +

Publicitate

Regizorul Cristian Mungiu, care face parte din juriul Festivalului de Film de la Cannes de anul acesta, a fost ironizat într-o emisiune de satiră din Franţa.

În cadrul show-ului ”Les Guignols de l'Info" de la Canal +, românul apare sub forma unui cerşetor în preajma lui Steven Spielberg, preşedintele juriului, spunând că are nevoie de o cameră de filmat, pentru că nu are bani, tatăl lui este în puşcărie, mama bolnavă şi are un bebeluş în grijă.

Gluma francezilor nu este nouă. În 2010, postul de televiziune France2 prezenta ”salutul românesc”, prin persoana actorului francez Jonathan Lambert. Acesta avea o postură umilă, cu mâna întinsă, precum cerşetorii: ”S'il vous plait, Messieurs!". Emisiunea a stârnit un val de indignare la Bucureşti la acea vreme.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • SALUTUL DAC SALUTUL DAC
    multam frumos comic francez.inconstient sub con.. ce o fi francezu frate cu romanu care saluta cu o mana-isi ofera inima sau o accepta pa cine vrea sa o dea. UNA-fara intoarcere...jumate din salutul sfintilor cu amandoua maini.Multam celor care si-au dat seama unde sunt merele de aur si cine este Cocos(Eminescu.Brancus.......)))))
  • nume nume
    toti avem stereotipuri, si site-urile noastre de umor fac misto la nesfarsit despre oana roman, gabaritul si pofta ei de mancare, despre becali si prostia lui fudula etc. pe vremuri se facea misto de nicolae vacaroiu si pasiunea lui pentru vodca (desi omul nu bea deloc) etc. in romania se fac bancuri despre evrei si scotieni care ar fi - credem noi - zgarciti. nu vad de ce ar trebui sa ne atacam ca francezii ne fac cersetori?
  • cristi cristi
    Astia recicleaza la nesfarsit o gluma veche?
  • 1q 1q
    amuzant. lipsit de originalitate, pare ca doar o gluma au despre romani, dar amuzant totusi !
  • Florin Florin
    sa nu plangem economia Frantei, fiind comparativ suntem departe.
  • mad79 mad79
    O natiune mai alienata mintal ca francezii nu am mai vazut!
    Nu era de ajuns ca americanii se cred andarmul universal,dar astia se cred buricul pamantului,cand de fapt ei sunt cu un picior in groapa!A se vedea situatia lor economica!

Trimite un comentariu

sus