Skip to main content

Voyo, 39.100 de abonaţi în România. Pro TV a câştigat în primul trimestru 25 de milioane de dolari din publicitate

 

Raort CME 2

Publicitate

Voyo, serviciu video on demand al Central European Media Enetrprises (care deţine Pro TV în România), număra în ţara noastră 39.100 de abonaţi la sfârşitul lui martie 2013, potrivit unui raport publicat pe site-ul CME.

În cele şase ţări în care CME este prezentă, Voyo avea, în perioada amintită, 94.800 de abonaţi.

Câţi abonaţi are Voyo în ţările în care CME este prezent:

  • Bulgaria - 7.600
  • Croaţia - 6.300
  • Cehia - 26.500
  • România - 39.100
  • Slovacia - 15.300
  • Slovenia - 33.600

Cum s-au împărţit veniturile CME

În primele trei luni ale lui 2013, Central European Media a înregistrat venituri de 137 de milioane de dolari, în scădere cu 30 de milioane de dolari faţă de primul trimestru al lui 2012, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. În România, compania care deţine Pro TV SA a atras venituri de 42 de milioane de dolari.

În România, CME operează posturile Pro TV, Pro TV Internaţional, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, Sport.ro, MTV România, Pro TV Chişinău şi Acasă Moldova.

Cea mai importantă parte a veniturilor din România au venit din publicitate: 25,5 milioane de dolari. Aproape 5 milioane de dolari au reprezentat taxele percepute companiilor de cablu şi abonamente, iar 13 milioane de dolari au provenit din alte surse.

Raport CME 1

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pana si DolceWebTV e mai interesant ca voyo, are ceva mai putin continut dar cel putin ofera in jur de 100 de filme, vreo 20 de canale tv online si multe inregistrari din sport GRATUIT.
  • Angajatii Pro au voyo gratuit ;-) nu inteleg de unde atatea "rautacisme" . eu sint abonat voyo ,nu sint angajat pro si imi permit banii de abonament;-) si am vazut si House of Cards zilele astea . plus ca pot vedea live stirile protv daca ma prinde ora 7 in masina . imi pare bine ca au depasit etapa in care aveau continut nou doar din productiile proprii . Astept si alte exclusivitati si posibilitatea de a putea adauga 2 tablete la cont fara sa sterg una din ele . adica un voyo de familie :-) de hateri sint satul . fie ca sint pro Pro sau pro Antena. la munca baieti si daca stiti engleza nu va opreste nimeni sa dati 7,99 pe netflix sau hulu plus.ca de comentat pe netul de la birou ...
  • De acord cu nelu. Sigur sunt inclusi si cei cu TV Samsung.. multi care nici nu au folosit voucherul :))
  • abonati = cei care au cumparat un tv samsung si au primit abonament gratuit la voyo.

Trimite un comentariu

sus