Skip to main content

12 Iunie. Radu Florescu, Uniunea Agenţiilor de Publicitate: "Haos pur şi simplu" pe piaţa de reclamă TV

 

Radu Florescu, the president of UAPR
Radu Florescu - Foto: WallStreet.ro

Publicitate

REACŢIE. Două luni au trecut de când guvernul a adoptat ordonanţa de modificare a Legii Audiovizualului, ce rescrie regulile pentru piaţa locală de publicitate TV. În aşteptarea audierilor programate pentru miercuri, 12 iunie, la Senat pe tema ordonanţei, ce s-a întâmplat în acest răstimp pe piaţă?

"Este haos, pur şi simplu", spune, într-un interviu acordat HotNews.ro, preşedintele Uniunii Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR), Radu Florescu. "Sunt agenţii care lucrează pe ordonanţă, altele nu, altele sunt la mijloc (...)", iar unele "nici după două luni nu ştiu ce să facă", spune Florescu, şef şi peste grupul de comunicare Centrade, ce include una dintre principalele agentii de media din Romania, Zenith.


INTERVIU Radu Florescu, Uniunea Agentiilor de Publicitate: "Haos pur si simplu" pe piata de reclama TV, la doua luni dupa ordonanta ce schimba regulile in audiovizual


CE FACE SCANDALUL BIG BROTHER. Vânzările cărţii “1984”, scrisă de George Orwell, privind schiţarea portretulului clasic al unui popor aflat în regim totalitar, supravegheat la fiecare pas, au explodat pe cele mai mari lanţuri de magazine online, scrie WallStreet.ro.

Interesul crescut pentru acest titlu vine în contextul în care la finalul săptămânii trecute, William Binney, un fost angajat al Agenţiei de Securitate Naţională a declarat că NSA din SUA a spionat servere ale unor giganţi online precum Google şi Facebook, stârnind un scandal de proporţii pe mapamond.
Efectul Big Brother din SUA: vanzarile cartii "1984", de George Orwell, au explodat pe Internet


CEL MAI PIRATAT. Ultimul episod din cel de-al treilea sezon al serialului "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", produs şi difuzat de postul HBO, a doborât recordul de piraterie online în domeniul producţiilor de televiziune, conform Mediafax.

Acest episod a generat 170.000 de descărcări online simultane pe platformele de partajări de fişiere de tipul BitTorrent, în orele de după difuzarea show-ului în Statele Unite, informează hollywoodreporter.com.
Nou record de piraterie online pentru cel mai recent episod din "Urzeala Tronurilor"


EFECTE. Copiii şi adolescenţii sunt deosebit de vulnerabili la mesajele transmise prin intermediul televiziunii, care influenţează percepţiile şi comportamentele lor, a declarat medicul psihiatru Carmen Truâescu de la Spitalul de Psihiatrie ''Al. Obregia", potrivit DailyBusiness.ro.

''O serie de cercetari au aratat ca vizionarea tv are efect traumatizant asupra dezvoltarii cerebrale normale, efect prezent chiar si in cazul programelor informative (de stiri) care pot sa conduca la cresterea frecventei cosmarurilor, in special atunci cand copiii vizioneaza singuri aceste programe. Alte doua studii, care au implicat un total de aproape 1.500 de parinti, au constatat ca mai putin de jumatate din parinti se uitau la televizor impreuna cu copiii lor'', a precizat medicul.
Medic de la Spitalul 9: Stirile TV le provoaca din ce in ce mai multe cosmaruri copiilor


HILLARY PE TWITTER. Hillary Clinton a postat primul său mesaj pe Twitter luni, descriindu-se în scurta biografie de prezentare, pe lângă mamă, avocat şi politician, drept "hair icon, pasionată de costume cu pantaloni, spărgătoare de bariere discriminatoare", scrie Mediafax.

"Mulţumesc pentru inspiraţie", le scrie ea celor două navigatoare pe Internet care au creat conturi parodice, dar admirative, pe Twitter şi Tumblr, ale fostului secretar de Stat (textfromhillary). Ele reiau diferite fotografii cu Hillary Clinton privindu-şi telefonul şi îşi imaginează conversaţiile pe care aceasta le poartă cu alte personalităţi. "Mă voi descurca de-acum înainte", le mai transmite ea.
Hillary Clinton şi-a creat cont pe Twitter. Care a fost primul mesaj postat


LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Axel Axel
    mda! haos e oricum peste tot si asta nu face decat sa ne confirme a 1000 oara ca marinarul betiv taie si spanzura daca nu i se face dupa bunul plac.
  • cristina k cristina k
    normal ca e haos ca nu mai stiu pe unde sa sifoneze banii si intre timp televiziunile sunt hartuite si le salta oamenii cand negociaza contracte
  • diazepam diazepam
    bineinteles ca banii negrii pe care-i lua ii placeau insa ordonantele nu-i mai plac ca-l scoate de la conducta de verzisori care-i alimentau buzunarele.eeehhh.....ce sa faci pitifelnicule acum pune-ti creierasul la contributie poate cine stie va produce si niste bani....dar curati de data aceasta.

Trimite un comentariu

sus