Skip to main content

18 Iunie. Moise Guran: „Televiziunile de ştiri au eşuat în talkshow ieftin”

 

Moise-Guran-1

Publicitate

MOISE GURAN DESPRE INTERNET. România are potenţial economic, iar în ceea ce priveşte investiţiile se pare că la noi ar merge aproape orice, declară Moise Guran pentru EVZ. Nu la fel de optimiste sunt veştile pentru presa în print, care, în opinia jurnalistul Moise Guran se pare că va dispărea.

„Problema conţinutului de internet de la noi este că el, săracu, nici nu s-a născut ci a fost luat de suflet de ziare şi de televiziuni, ca să fim toţi şi pe on-line... Da’ de ce să fim acolo? De aia, că toată lumea e... Nu ne este clar care-i treaba cu internetul ăsta, dar ne mirăm că nu e mina de aur ce speram să fie...”, spune Moise Guran.


Moise Guran: „Televiziunile de ştiri au eşuat în talkshow ieftin” 


JURIU. Anda Adam, Daniel Buzdugan şi Cătălin Preda, multiplu campion naţional şi internaţional la sărituri în apă, vor fi membrii juriului emisiunii „Splash - vedete la apă“, care va începe în curând la Antena 1, scrie Adevărul.Show-ul este prezentat de Pepe, care are două asistente: Roxana Ionescu şi Roxana Vancea.
VIDEO A fost ales juriul show-ului „Vedete la apă”


PROBLEME CU ELICOPTERUL. Realitatea TV, "prima televiziune de stiri din Romania care are in dotare un elicopter performant", dupa cum anunta postul inca din 2008, s-ar putea trezi cu sechestru pe elicopterul performant, pe care deja l-a vandut, scrie DailyBusiness.ro.

Casa de Insolventa Transilvania (CITR), lichidator al firmei M&C Strategy Development, solicita sechestru judiciar pe un bun al Realitatea Media, potrivit unui dosar inregistrat la Tribunalul Bucuresti. Bunul pentru care se solicita instituirea sechestrului judiciar este un elicopter, dupa cum a mentionat Adrian Lotrean, reprezentant al CITR. El a explicat ca Realitatea Media a vandut acest elicopter firmei M&C Strategy Development si ca ulterior contractul de vanzare a fost anulat in instanta.
Sechestru pe elicopterul Realitatea TV? Cine isi mai regleaza conturile cu televiziunea lui Gusa


LANSARE. Agentia digitala ForestView, parte a grupului Thinkdigital, se lanseaza in Romania, noua companie urmand a fi condusa de Alina Petri, fost director eBusiness & advertising al Romtelecom, scrie Wall-Street.ro.

Cu peste 16 ani de experienta in marketing si vanzari si 12 ani in functii de conducere in companii multinationale, Alina a experimentat ambele niveluri de implicare, lucrand atat de partea clientului pentru Estee Lauder in Grecia, unde a fost responsabila de dezvoltarea companiei pe pietele din Romania si Bulgaria, trecand apoi de partea agentie, la Punct Advertising, unde a condus divizia de MarketingEvents si, apoi,din nou la client, in industria telecom.
Agentia digitala ForestView se lanseaza in Romania cu Alina Petri in fruntea companiei


REACŢIE. Premierul conservator elen Antonis Samaras le-a propus luni, din nou, celor doi parteneri de coaliţie, redeschiderea, cu statut "tranzitoriu", a radio-televiziunii publice, afirmă surse guvernamentale, scrie Mediafax.

O comisie formată din reprezentanţi ai celor trei partide din cadrul coaliţiei "va avea sarcina angajării unui număr limitat de jurnalişti care să repună în funcţiune radio-televiziunea publică" până când va fi aprobat proiectul de lege pentru restructurarea audiovizualului.
Antonis Samaras reiterează propunerea de redeschidere, cu statut tranzitoriu, a radio-televiziunii publice


LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan73 dan73
    Moise Guran,uiti ca esti la un post de tv.PUBLIC????Nu te mai controlezi nici la "gestica" nici la vocabular!!!!Am inregistrat o emisiune de-a ta si o voi trimite TVR-ului!!!!
    AI UN TUPEU........!!!!!!
  • adrian adrian
    Halucinant! Am scapat ieftin...guran despre internet, despre print, despre economie...ce mai urmeaza? despre Europa, despre univers, despre istoria romanilor, despre Holocaust. Cand blog-urile si presa baga toata ziua in seama ziaristii care ajung sa creada ca sunt buricul pamantului pt ca sunt pe teve (adica presa la nivelul ziaristii citeaza ce cred alti ziaristi despre lumea care ii inconjoara :), aia nu se cheama presa, ci ridicol. Asa- zisa presa de la noi a uitat ca prima functie de baza e sa informeze, nu sa formeze, dar azi orice baiat vrea sa fie formator de opinie, are pareri despre orice fie pt ca e de mult in media, fie pt ca asa s-a nascut el talentat si tb sa ii invete si pe altii incotro merge Pamantul, in loc sa mai taca din gura si sa scrie/faca stiri neutre, echidistante pentru publicul sau, sa fie jurnalist, ca de oameni care isi dau cu parerea e plina lumea si, probabil, de asta unii nu mai apuca sa si lucreze de ne merge asa de bine la toti :)

Trimite un comentariu

sus