Skip to main content

25 Iunie. Ponta: Mulţumesc mass-media care nu au dat informaţii neverificate despre accidentul din Podgoriţa

 

Publicitate

Sursa foto: Mediafax foto/ AFP
Sursa foto: Mediafax foto/ AFP

PREMIERUL MULŢUMEŞTE PRESEI. Premierul Victor Ponta a mulţumit, ieri, după şedinţa Celulei de criză desfăşurată la MAE, reprezentanţilor mass-media care nu au furnizat informaţii pe surse sau neverificate legate de victimele accidentului rutier de la Podgoriţa, scrie Mediafax.

"Vreau să mulţumesc acelor reprezentanţi ai mass-media care au înţeles şi din proprie iniţiativă au promovat ideea că în asemenea tragedii informaţiile pe surse, informaţiile neverificate pot duce la dezinformări extrem de grave. Nu vreau să mă gândesc ce înseamnă pentru o familie să afle pe surse sau să afle din cine ştie ce locuri neconfirmate că un membru al familiei fie a decedat, fie se află într-o situaţie gravă", a spus Ponta.
Ponta: Mulţumesc mass-media care nu au dat informaţii neverificate despre accidentul din Podgoriţa


SALARIUL ŞEFULUI APPLE VA DEPINDE DE COTAŢIA ACŢIUNILOR. Jumătate din pachetul salarial al directorului general al Apple, Tim Cook, va depinde pe parcursul următorilor opt ani de evoluţia pe bursă a acţiunilor companiei, raportată la cotaţiile altor firme americane, scrie Mediafax.

Cook a convenit cu Apple în 2011 să primească pe parcursul a 10 ani acţiuni în valoare de 378 milioane de dolari, iar amendamentele au fost aduse la iniţiativa acestuia, potrivit cotidianului Financial Times.
Decizia boardului companiei vine după proteste ale unui grup de acţionari la reuniunea anuală din februarie şi într-o perioadă în care preţul pe bursă al titlurilor rămâne cu mult sub nivelul record atins în septembrie.
Jumătate din pachetul salarial al şefului Apple în următorii opt ani va depinde de cotaţia acţiunilor

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    Hai ca esti prea pretentios!Chiar mai vrei in ziua de azi ca ziaristii sa stie ca exista un oras Podgorica?Si ca se mai scrie cu C nu cu T ? Zau asa! Sa auzi cum pronunta fufele de la sport Ferencvaros!Sau Chile sau sau sau sau si tu vrei sa fie perfecti!
  • ano.nim ano.nim
    Podgorica NU "Podgoriţa"

Trimite un comentariu

sus