Skip to main content

Doi actori din Tânăr şi neliniştit, printre câştigătorii Emmy Daytime. George Lucas, prima distincţie pentru desenele StarWars

 

Cast-Portrait

Publicitate

Days of Our Lives (Zile din viaţa noastră) a primit distincţia pentru cea mai bună .telenvovelă, iar doi actori din Tânăr şi neliniştit au fost premiaţi pentru cel mai actor şi cea mai bunactriţă,  în cadrul Emmy Daytime, eveniment care premiază cele mai bune programe din timpul zilei, anunţă HollywoodReporter.

Cineastul George Lucas a luat primul său premiu Daytime Emmy pentru serialul "Star Wars: The Clone Wars", de pe Cartoon Network, pe care acesta l-a produs.

Telenovela de la NBC a surclasat marele câştigător al anului trecut, General Hospital, dar şi producţii ale posturilor concurente CBS (Tânăr şi neliniştit), şi ABC (O viaţă de trăit)

Doug Davidson (Paul Williams) a luat premiul pentru "cel mai bun actor principal dintr-un serial - dramã", cu rolul din "Tânăr şi neliniştit". Heather Tom, din acelaşi serial, a luat pentru a doua oară consecutiv premiul pentru cea mai bună actriţă.

Emisiunea Preţul corect a luat marele premiu pentru cea mai bun emisiune-concurs. Dr. Oz a fost premiat pentru cel mai bun talk-show informativ, iar The Ellen DeGeneres Show a luat trofeul pentru cel mai bun talk-show de divertisment.

Premiile Daytime Emmy sunt acordate celor mai bune programe difuzate în intervalul 9.00 - 19.00.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • qwerty qwerty
    Heather Tom a primit premiul pentru rolul din The Bold and the Beautiful. A părăsit de mult Tânăr şi Neliniştit.

Trimite un comentariu

sus