Skip to main content

Adevărul îşi internalizează vânzările. Echipa Red Media, absorbită de Adevărul Holding

 

Sursa foto Adevarul

Publicitate

Grupul Adevărul îşi internalizează vânzările, potrivit unei informări trimise de grupul de presă către agenţiile de publicitate, pe care Paginademedia.ro o prezintă în continuare.

Vânzările grupului vor fi făcute de un departament intern. Practic, echipa regiei de publicitate Red Media (care gestiona spaţul publicitar) a fost absorbită de noul departament al Adevărul Holding. De altfel, compania Red Point era controlată de Cristi Burci, care este, totodată, proprietarul grupului Adevărul.

Informarea către agenţii:

"Adevărul Group a luat decizia de a internaliza serviciile de comercializare a spaţiului publicitar disponibil în ziarele, revistele şi ediţiile online din portofoliu. Astfel, începând cu data de 27.06.2013, editorul S.C. Adevărul Holding S.R.L. va gestiona direct spaţiul publicitar.

La această dată a încetat contractul de reprezentare a vanzarilor de publicitate încheiat de editorul S.C. Adevărul Holding S.R.L. cu agenţia de vânzări S.C. Red Media Digital S.R.L. Editorul rămâne de acum unicul responsabil de onorarea comenzilor în publicaţiile offline şi online care aparţin Adevărul Group.

Toti partenerii noştri de publicitate, clienţi până astăzi ai fostei agenţii de vânzări, vor fi contactaţi pentru a se stabili raporturile contractuale necesare pentru continuarea parteneriatului in mod direct cu editorul Adevărul Holding.

În cadrul acestui proces de internalizare, convenit absolut amiabil, cele două companii au stabilit că editorul Adevărul Holding va prelua întreaga echipă de vânzări care a asigurat cu succes procesul de vânzare la Red Media Digital în ultimele nouă luni.

In vederea gestionării optime a situaţiei fiecărui client, vă asigurăm de disponibilitatea noastră deplină în adresarea şi remedierea oricărei probleme.

Ne pare rău de micile incoveniente create, dar îi asigurăm pe toţi partenerii că le stăm la dispoziţie cu orice efort pentru grăbirea acestui proces!"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • GigiKent GigiKent
    Dupa 8 luni de administrare judiciara ne-am prins ca Adevarul Holding SRL mai are o sursa de venituri... publicitatea. Saraca administratora risca sa pice urat de tot ca n-a "maximizat averea debitoarei". ANAF + Orlando cu binoclul pe ei, tepe mutate de la un furnizor la altul, constestatii cu nemiluita la insolventa, semne bune anul are.
    Mult noroc, ca sanatate au avut si aia de pe Titanic!
  • gica din lehliu gica din lehliu
    Am trecut doar sa spun, fara nici o legatura cu subiectu, ca atunci cand vad unu mai prost ca mine imi creste inima :D Si cand ma uit la Badea am sentimentu asta.

Trimite un comentariu

sus