Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Antena 3 anunţă că dă în judecată postul RTV

 

Publicitate

Posturile de ştiri se dau în judecată. Antena 3 a anunţat că va acţiona în instanţă postul RTV, deţinut de Sebastian Ghiţă. Reacţia Antenei 3 vine după ce RTV a publicat un material în care susţinea că moderatorii postului din grupul Intact au repartizate ţinte clare de atacat.

Materialul de pe RTV vorbea de Mihai Gâdea, Dana Grecu şi Radu Tudor şi spunea că fiecare are de atacat anumite nume din Guvern şi din lumea politică.

Comunicatul Antena 3:

Bucuresti, 2 iunie 2013: Antena 3 a anuntat astazi ca va actiona in judecata postul de televiziune Romania TV, directorul sau editorial si realizatorii emisiunii “Newsdesk”, ca urmare a vehicularii unor informatii complet false in emisiunea din 1 iunie 2013 cu scopul de a prejudicia imaginea Antenei 3, a jurnalistilor sai si a intregului grup de media din care face parte.

De asemenea, fiecare jurnalist al Antenei 3 nominalizat in cadrul emisiunii “Newsdesk” din data de 1 iunie va da in judecata, in nume propriu, persoanele care au contribuit la realizarea acestei emisiuni, cerand daune de imagine proportionale cu gravitatea afirmatiilor calomnioase.

In acelasi timp, Antena 3 va sesiza Consiliul National al Audiovizualului, cerandu-i sa analizeze materialele defaimatoare difuzate de Romania TV si sa studieze justetea mentinerii licentei postului de televiziune Romania TV, in conditiile intensificarii actiunilor de manipulare, intoxicare si defaimare prin difuzarea in mod repetat si constient a unor informatii false in programele sale.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RTV=RUSINETV ! o televiziune care dezinformeaza constant opinia publica.
  • voiculescu presedinte! ghita prima doamna. rtv si a3 egal iubire. romania la gunoi.
  • :)))))))))) ai de mine.. gunoaiele de la antena 3 turbeaza ca cineva are curaj sa se ia de ei?
  • e greu sa-si scoata capul dintre fesele Varanului,cand ia bani de acolo!
  • astia de la RTV, sunt pur si simplu inconstienti, pentru ei, orice zvon este o stire de ultima ora, mizerii umane, parerea mea
  • A inviat rusofilul 100%. Mai respira, ma! Mai scoate-ti nasul dintre fesele lui Felix si mai respira si tu, ca ti-ai sufocat si putinii neuroni care ti-au mai ramas.
  • Bogdan chireac este fabulos.ia bani si de la felix si de la ghita.si nu mai stie cum sa scoata camasa.eu cred ca in razboiul asta intre rtv si antene se schimba generatia rechinilor.voiculescu e expirat,comunist ,securist,iar din urma vine lupul tinar ghita.legaturi ciudate cu sri ,cu guvernul etc.ei se bat pe bani,iar noi ne luam cimpii.
  • Doamne-ajuta sa se canibalizeze intre ei, sa rasufle din culise si sa intre la bulau si Felix si Ghita si pupincuristii lor...
  • Orice este bine venit sa termine odata latrinele si pe patronul lor, Felix turnatorul! La cat rahat au mancat ei de-a lungul anilor ceea ce face acum RTV e bagatela!

Trimite un comentariu

sus