Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Antena 3 anunţă că dă în judecată postul RTV

 

Publicitate

Posturile de ştiri se dau în judecată. Antena 3 a anunţat că va acţiona în instanţă postul RTV, deţinut de Sebastian Ghiţă. Reacţia Antenei 3 vine după ce RTV a publicat un material în care susţinea că moderatorii postului din grupul Intact au repartizate ţinte clare de atacat.

Materialul de pe RTV vorbea de Mihai Gâdea, Dana Grecu şi Radu Tudor şi spunea că fiecare are de atacat anumite nume din Guvern şi din lumea politică.

Comunicatul Antena 3:

Bucuresti, 2 iunie 2013: Antena 3 a anuntat astazi ca va actiona in judecata postul de televiziune Romania TV, directorul sau editorial si realizatorii emisiunii “Newsdesk”, ca urmare a vehicularii unor informatii complet false in emisiunea din 1 iunie 2013 cu scopul de a prejudicia imaginea Antenei 3, a jurnalistilor sai si a intregului grup de media din care face parte.

De asemenea, fiecare jurnalist al Antenei 3 nominalizat in cadrul emisiunii “Newsdesk” din data de 1 iunie va da in judecata, in nume propriu, persoanele care au contribuit la realizarea acestei emisiuni, cerand daune de imagine proportionale cu gravitatea afirmatiilor calomnioase.

In acelasi timp, Antena 3 va sesiza Consiliul National al Audiovizualului, cerandu-i sa analizeze materialele defaimatoare difuzate de Romania TV si sa studieze justetea mentinerii licentei postului de televiziune Romania TV, in conditiile intensificarii actiunilor de manipulare, intoxicare si defaimare prin difuzarea in mod repetat si constient a unor informatii false in programele sale.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioana ioana
    Ei,sa nu exageram.antenistii linsaza pe toata lumea si se supara cind cineva le face si lor acelasi lucru.este cazul sa se faca putina ordine in mizeria asta de televiziuni din romania. Jurnalistii de la rtv incriminati,au venit din antene. Ciutacu,paula rusu,nastasache,sorina matei.toti au venit de la antena 3.poate ar trebui sa ne gindim ca e foarte ciudat ca asa zisii jurnalisti de la a3 primeau dosare complete pe care le citeau pur si simplu la tv.exista o singura echipa de elita la antena 3 ,echipa doamnei carmen avram.doar acei tineri ,coordonati de carmen avram fac meserie acolo.gidea e un lautar cu ifose de intelectual,badea ,un golan de cartier care ameninta cu smardoiala si injura ca un birjar pe oricine care il contrazice.radu tudor e penibil ,ca un curcan infoiat.iar despre dana grecu ,ce pot spune? Inca nu si#a palmuit invitatii,dar nu e timpul pierdut.amintiti#va interviul penibil cu angela gheorghiu de curind.gidea a facut demonstratia mitocaniei maxime si a arogantei supreme.un prost bagat in seama e mult mai periculos decit un timpit blajin. E trist ca asta se intimpla in romania. Jurnalism jalnic,jurnalisti puscariabili.
  • Gigel Gigel
    rtv-ul e cea mai mizerabila televiziune. un puroi mare.
  • Danys Danys
    Foarte bine au facut, sa dea in judecata. RTV face numai magarii, evident ca ei sunt supusii celor de "sus".
  • MirceA MirceA
    Era si timpul !
    Cum a disparut OTV-ul cum i-a luat RTV-ul locul. Macar cei de la OTV erau amuzanti.
  • burningsnowflake burningsnowflake
    :) :) :) :) :)

Trimite un comentariu

sus