Skip to main content

Bendeac vrea să fie cârcotaş. Huidu reacţionează

 

Mihai_Bendeac

Contre între Bendeac şi Huidu. Şerban Huidu a reacţionat pe blogul său la o declaraţie a lui Mihai Bendeac, care a anunţat că va realiza o emisiune „ce are ca temă tot parodierea televiziunilor şi show-biz-ului”. Bendeac a mai spus despre fostul cârcotaş, potrivit Wowbiz.ro: „Nu ştie ce-i pregătesc pentru toamnă. I-ar tremura chiloţii”.

Huidu publică pe blogul său un schimb de SMS-uri dintre cele două vedete, pe care paginademedia.ro îl redă în continuare:

SMS-ul lui Huidu către Bendeac: 

„Ştiu ce vrei să faci şi nu îmi tremură deloc chiloţii! Dacă tu crezi că o astfel de emisiune se poate face peste noapte si e simplu, te inseli amarnic! Daca era asa simplu erau pline televiziunile pana acum! Italienii nu dau licenţă tuturor aventurierilor care au bani….e o emisiune de opinie şi nu or să vină ei să vă spună ce să faceţi sau să scrieţi! În plus emisiunile matale, alea fandosite de la teatru până la alea gen Bocăneţ, erau PROST produse! S-a văzut cu ochiul liber că Antena,cu filme, face muuuult mai multă audienţă decât cu tine pe post de buricul pământului! Şi să nu te mai strădui să îmi demonstrezi ce mare şi tare eşti că te ştiu ca pe un cal breaz! Melodia nu o să intre pe Kiss că e proastă nu ca eşti tu în ea şi nu DOAR eu hotărăsc asta! Şi nu înţeleg cu cine te baţi eu sunt un “terminat”!:)”

Răspunsul lui Bendeac: 

„Emisiunea aia o pregătesc de 1 an. Deci stai liniştit. Publicul va decide care e mai bună. Până la urmă, asta înseamnă concurenţă. Nu mai are voie nimeni să parodieze bâlbele şi gafele din televiziuni? Hai să vedem care poate să facă asta mai bine. Cât despre radio.. Poate că toate piesele care rulează pe Kiss sunt mai bune decât “Doi in unu”… ) Uite că oamenilor le place. Ei nu cred că e proastă. Şi, da. Trebuie să existe un radio nou. Nu de alta, dar a vrea să vedem şi acolo mai multă concurenţă. Deci, din toamnă e care pe care. PS- Dar mi-ar plăcea sa fii tu producător la show-ul asta. )Sa treci si asta pe blog. )”

 Răspunsul public al lui Huidu: 

Prima dată să spun asa: daca o pregatesti de un an asa cum ai pregatit ultimele tale productii bravo! Sa imi iei si niste perechi de izmene sa imi tremure si alea nu numai chilotii!
Cat priveste partea de radio-ai uitat ca te-am avut ceva luni coleg: atunci m-am lamurit ce iti poate pielea si in domeniul asta! Nu uita sa il iei si pe Fernando in noul show ar fi pacat ca copiezi ceva fara el! Plus aia da concurenta serioasa! Bafta!
ps: nu ti-ai dori sa fiu producatorul emisiei tale-ar insemna sa iti fiu si sef si Dumnezeu nu asculta-el face totul de capul lui!

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Irina Zaharia Ana Irina Zaharia
    Huidu sa isi vada de treaba lui,
    NU ARE CE CAUTA Huidu IN TELEVIZIUNE!.
    Este sfidare pe fata cand apare si in emisiunea noua a Cronicii invitat ca asa zis "spectator",
    Stai in banca ta Huidule, nu fi nesimtit!
  • MirceA MirceA
    Eu cred tu nu ai citit niciodata un articol cu audientele emisiunilor de divertisment, publicate lunar pe acest site.
    Intre Serviciul Roman de Comedie si Cronica Carcotasilor nici nu exista grad de comparatie cand vorbim despre audiente.
    Ma uit peste cele din aprilie si vad asa: SRC, locul 6 cu 794.000 telespectatori si rating 7,6 - in schimb, Cronica Carcotasilor e pe 19 (!) cu 366.000 telespectatori si rating 3,5.
    Plasa de stele de pe Antena 1, emisiune difuzata tot miercurea seara, e pe 9, cu 567.000, rating 5.4. Si astea sunt doar doua exemple din diversiment. Daca e sa luam audientele tuturor televiziunilor miercurea seara, cifrele arata si mai rau pentru Cronica Carcotasilor.
  • dan dan
    o sa fie interesant. ma voi uita la amandoua si o sa aleg emisiunea cea mai buna. in ultima vreme la cronica, doar rubrica cu dezbracatu mai merita... restul e dezastru... m-am saturat de misu gainusa care isi pune ochelari mari si palarie si face pe baba... cred ca altceva nici nu stie sa faca... noroc cu cheghes sau cum se scrie, care aduce un suflu nou in emisiune...
  • Suleyman Nutedoresc Suleyman Nutedoresc
    Hai sa fim seriosi, au mai incercat si altii sa fure din audienta carcotasilor, vezi Pro-ul care au mers cu "SRC" miercurea. Nu merge, carcotasii au targetul lor, un target construit si educat in ani de zile, un target care miercuri seara deschid TV-ul din instinct pe Prima. Bendeac mi se pare un frustrat care nu si-a definit inca orientarea sexuala, iar Antenele stiu sa copieze, asta fac de ani de zile, au un plagiator sef in echipa...
  • Horica Horica
    parca voi ati scris aici ca Antena a cumparat un format spaniol numit "Musuroiul", sau ceva de genul. Cred ca despre asta e vorba
  • mosubibe mosubibe
    Huidu vorbeste de Dumnezeu? Cat tupeu poate avea...
  • dumitru dumitru
    huidu sa mediteze la crimele comise nu sa viseze in izmene1111
  • Andy Andy
    Va fi o fază interesantă cu emisiunea asta
  • gabi gabi
    bendeac se lauda ca face un fel de adibas in loc de adidas ... cum sa te lauzi ca nu ai idei originale si le copiezi pe ale altora ? de fapt antenele cu asta se ocupa ...
  • Jurevycius Jurevycius
    Bendeac, un tip arogant, plin de el, un nesimtit, in juriu la Romania danseaza este pur si simplu -mizerabil

Trimite un comentariu

sus