Skip to main content

Cine conduce Antenele în lipsa lui Alexandrescu

 

Sursa foto: EVZ.ro
Sursa foto: EVZ.ro

Publicitate

Într-un mesaj intern, Camelia Voiculescu, Fiica cea mare a lui Dan Voiculescu, le cere angajaţilor Antena Group să rămână uniţi şi să-şi facă meseria în ciuda "nemulţumirilor celor care nu-i pot învinge" şi "apelează la mijloace neconcurenţiale".

Ea le spune şi care este echipa care va conduce compania "în această perioadă".

"Echipa care va conduce compania în această perioadă este formată din oameni pe care îi cunoaşteţi şi care asigură fluxul operaţional de zi cu zi. Channel managerii vor coordona activitatea televiziunilor, în timp ce răspunderea financiară şi cea juridică vor fi asigurate de Luminiţa Stoian şi Raluca Puşcaş", spune Camelia Voiculescu în mesajul către angjaţi.

Mesajul intern adresat de Camelia Voiculescu angajaţilor Antenelor a fost dat publicităţii de inpolitics.ro.

În continuare, mesajul integral:

Dragi colegi,

În cei 20 de ani de muncă, în care am câştigat cu seriozitate şi profesionalism încrederea publicului din România, în care am depăşit nenumărate atacuri din partea celor care nu înţeleg că nu toţi pot fi numărul 1, am devenit imuni la tentativele celor care încearcă să câştige la masa verde ceea ce nu reuşesc prin abordări corecte. Fiecare astfel de încercare ne întăreşte.

Familia este, pentru cei mai mulţi dintre noi, locul în care ne simţim motivaţi şi împliniţi. În acest spirit de familie, a fost creată, acum 20 de ani, Antena 1.
Sunt 20 de ani în care am construit împreună cea mai importantă televiziune făcută de români pentru români.

Aţi demonstrat că sunteţi o echipă puternică, iar rezultatele muncii voastre sunt apreciate zilnic de milioane de oameni.

Am încredere în voi, în forţa voastră de a continua să excelaţi în ceea ce faceţi, aşa cum s-a văzut şi în ultimele zile. E important să ne păstrăm energia şi să rămânem încrezători şi uniţi.

Echipa care va conduce compania în această perioadă este formată din oameni pe care îi cunoaşteţi şi care asigură fluxul operaţional de zi cu zi. Channel managerii vor coordona activitatea televiziunilor, în timp ce răspunderea financiară şi cea juridică vor fi asigurate de Luminiţa Stoian şi Raluca Puşcaş.

În următoarea perioadă se vor lansa emisiunile de vară, dar şi Antena Play, platforma online a tuturor televiziunilor din grup. În acelaşi timp, se pregătesc şi emisiunile mari din toamnă.

Am încredere că vă veţi ocupa de toate aceste evenimente cu aceeaşi dedicare şi seriozitate, aşa cum v-aţi obişnuit publicul.

Înţelegem nemulţumirea celor care nu ne pot învinge şi observăm că frustrarea îi determină să apeleze la mijloace anticoncurenţiale, dar noi ne-am asumat responsabilitatea de a oferi telespectatorilor noştri programe de calitate şi informaţii corecte şi vom continua să o facem.

Vă mulţumesc pentru că împreună am reuşit să formăm o familie şi pentru felul în care vă faceţi meseria.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    asta pare scrisa sa fie data publicitatii. ce fel de sef foloseste formulari a alea si explica angajatilor ceva ce ei stiu toti?
    "În următoarea perioadă se vor lansa emisiunile de vară, dar și Antena Play, platforma online a tuturor televiziunilor din grup.În același timp, se pregătesc și emisiunile mari din toamnă."

    e doar marketing, sa ajunga lumea sa citeasca reclama lor
  • The Guardian The Guardian
    ”Cine conduce Antenele în lipsa lui Alexandrescu”.... Dar ce, cand era macau ăla de Alexandrescu, le conducea el?...
    (pentru a vedea definitia lui macau, click aici: http://www.123urban.ro/def/macau)
  • vio vio
    nemultumirea celor care nu ne pot invinge? hahahahahahahaha
  • Dragos Dragos
    Totusi, de cand au ajuns Antenele nr 1 :))

Trimite un comentariu

sus