Skip to main content

Capatos, amendat cu 70.000 de lei pentru ieşirile lui Vadim

 

vadim la un show pacatosPostul Antena1 a fost amendat cu 70.000 de lei pentru emisiunea Un show păcătos din 9 mai în care Corneliu Vadim Tudor a declanşat o ploaie de invective la adresa Ancăi Cârcu, cunoscută sub numele de ”Sexy Politiciana”.

Publicitate

Acest caz a mai fost discutat de CNA pe data de 28 mai, şedinţă la care a participat şi realizatorul emisiunii Un show păcătos, Dan Capatos.

“Eu nu cred că am greşit cu ceva pentru că în momentul în care s-a pornit scandalul am cerut întreruperea emisiunii şi intrarea publicităţii. La prima escaladare am cerut publicitate, iar la a doua am schimbat subiectul”, a spus la momentul respectiv Dan Capatos, în faţa CNA.

Derapajul din emisiunea lui Capatos a fost semnalat de paginademedia.ro AICI.

În şedinţa din 28 mai au fost făcute mai multe propuneri de sancţiuni, dar niciuna nu a adunat numărul necesar de voturi pentru a fi aplicată.

Au existat trei propuneri de sancţionare: întreruperea emisiei cu 10 minute, şi două amenzi una de 100.000 şi una de 50.000 de lei. Niciuna dintre acestea nu a primit numărul necesar de voturi pentru a fi aplicate, motiv pentru care s-a făcut o propunere intermediară de 70.000, dar nici aceasta nu a trecut la vot. În şedinţa următoare se va relua votul privind emisiunile lui Capatos.

Care a fost limbajul lui Vadim pentru care Antena1 a fost amendată

Acuzat de tentativă de viol, politicianul a tunat atunci când presupusa victimă a ajuns în platou. Cuvinte precum ”cioară borâtă” şi altele, care nu pot fi reproduse, dar au fost auzite în direct, au năvălit din gura tribunului, care şi-a chemat gărzile personale pentru a o da afară din platou pe Ana Cârcu.

Chiar dacă a solicitat întreruperea emisiei cu un moment de publicitate, Dan Capatos nu a reuşit să-l oprească pe Vadim Tudor din avalanşa de înjurături şi invective. ”Scoteţi-o din platou că o calc în picioare!”, a răbufnit politicianul.

Prezentatorul s-a scuzat, precizând că ”aşa se întâmplă în emisiuni în direct, se mai petrec situaţii de acest gen”.

Imaginile care urmează conţin un limbaj nerecomandat minorilor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Bravo, era si cazu, ma si gandeam ca scapa fara amenda.
  • Jurevycius Jurevycius
    asa merita, bravo cna, dar aceste amenzi sunt platite? orice injura la tv trebuie scos din emisiune, la noi se incurajeaza jignirea
  • Platitorul Platitorul
    Se achita pe dracu. Toate amenzile sint contestate in instanta. Multe se anuleaza, pentru ca sint acordate abuziv. Altele se injumatatesc. In mod clar aceasta se va anula. Capatinosu a facut ce trebuia sa faca: le-a atras atentia, i-a intrerupt, a bagat publicitate. VADIM RULES!
  • Adi Adi
    Ar fi interesant de aflat dintr-un articol dacă aceste amenzi colosale sunt şi achitate de către televiziunile aflate în culpă. Eu cred că sunt contestate şi apoi pierdute din vedere, fiindcă nu e normal ca, după ce primeşti de la CNA amenzi peste amenzi, să continui să aduci în emisiune aceleaşi specimene, să ai acelaşi tip de dialog, să provoci şi să încurajezi vulgaritatea

Trimite un comentariu

sus