Skip to main content

Directoarea de marketing a Antena Group, audiată la DNA pentru promo-ul „Mită în fotbal”

 

mita in fotbal

Publicitate

Cristina Jura, marketing manager la Antena Group, mâna dreaptă a lui Sorin Alexandrescu, este audiată la DNA, potrivit EVZ. Ea trebuie să dea explicaţii cu privire la promo-ul „Mită în fotbal”, difuzat de mai multe ori pe televiziunile trustului Intact.

Potrivit aceleiaşi surse, alţi şefi ai trustului Antena Group urmează să fie citaţi la DNA, pentru audieri. Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, s-a prezentat, vineri, la DNA, fiind citat în dosarul în care este acuzat că l-a şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei.

Potrivit referatului DNA, Sorin Alexandrescu ar fi făcut presiuni asupra şefului RCS&RDS inclusiv printr-un material promo cu titlul "EXPLOZIV. MITĂ ÎN FOTBAL 3,5 MILIOANE EURO VIA ORADEA – BUCUREŞTI. ANCHETA JURNALISTICĂ ÎN CURÂND".

Promo-ul a fost difuzat, potrivit unei monitorizări de 208 ori, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ruxandra Ruxandra
    jura e o persoana integra si profesionista. n-are de ce sa se teama indiferent de cate ori este chemata sa dea declaratii.
  • Larisa Ispas Larisa Ispas
    audiata pentru ce? cum sa audiezi pe cineva care scoate la iveala mizeriile care sunt in fotbal? mi se mare lipsit de onoare.
  • diazepam diazepam
    dna-ul...sa-l ia gaia.parca este o haita de caini infometati care abia asteapta un semn de la stapanul lor suprem sa inhate oameni nevinovati.sunt dependenti de sange astia frate.sadici sa te tortureze adevarati hitleristi.
  • ROBERT12 ROBERT12
    hai frate..........pentru un spot te ia dna-ul?magnific ce sa zic si de necrezut in acelasi timp.cum dracu sa te ia pentru o stire,pentru o informatie adusa la cunostiinta publicului de neregulile care se fac in fotbalul romanesc.sincer chestia asta depaseste imaginatia umana dar imaginatia basistilor este foarte bogata,tot timpul actualizata.
  • vaxalbina vaxalbina
    becali il asteapta pe basescu langa el sa sarbatoreasca titlul. Ar tine sarbatoarea vreo 5-6 ani asa. Si intre timp basistii sa aibe alt lider, pe me.re.u:))).
  • baubau baubau
    nole, ce destept esti cand imi corectezi scrierea. Ce greseala grava de tastare am facut.
  • anna anna
    daaa. sigur. e fata de prima clasa care nu se da in laturi sa fure idei de pe la altii care ii propun campanii si alte chestii. cand sa trecem sa ne luam banii, madam jura?
  • nole nole
    Daca gandesti precum scrii atunci cu siguranta ti-au netezit "deontologii" circumvolutiunile.Grija mare cu "orgarm-ul" sa nu-ti redecorezi incinta !
  • Jet Jet
    Ah, si incercati sa nu mai dati copy-paste din evz...parca sunteti jurnalisti echidistanti sau o luati pe urmele lui Ponta nefiind in stare sa scrieti singuri? Face palm....din nou...
  • baubau baubau
    au basistii orgarm dupa orgasm cand pateste felix cate ceva nasol Astept sa iasa din nirvana cand o pati nasoale si idolul lor, numai ca atunci o sa urle: Abuz! Abuz!
  • Jet Jet
    Esti foarte original prietene, doar ca cei de la TNR ti-au luat-o inainte! Detalii.... Face palm!
  • B0B B0B
    Un mesaj misterios a fost gasit pe sticle de mai multi şefi ai trustului Antena Group : “Împarte o cola cu Gigi Becali”.
  • didi didi
    mda, un nou atac la adresa jurnalistilor independenti, deontologi si corecti de la antena felixiana... citi-v-as ferparele, vorba colegului vostru deotolog si corect badea...
  • Mircea Gradu Mircea Gradu
    Bai ce a ajuns Antena asta....
  • tom tom
    cre ca ar trebui dna sa cerceteze si promo-urile la filmele cu seagal, ca sunt si alea explozive

Trimite un comentariu

sus