Skip to main content

Look TV se va vedea pe două frecvenţe. Pauză de emisie pentru Transilvania Live

 

Look TV

Publicitate

2 X LOOK. Postul de televiziune Look TV urmează să fie difuzat pe două frecvenţe. Una care aparţine postului, iar cealaltă aparţinând canalului Transilvania Live, a declarat pentru paginademedia.ro Ovidiu Uscat, director executiv Transilvania Look. Canalul de ştiri Transilvania Live va lua o pauză de câteva luni.

De ce? Ovidiu Uscat: „Este vorba de o relocare a redacţiei Transilvania Live şi a studiourilor. În perioada în care s efac aceste mutări, Trasnilvania Live va retransmite Look TV integral. Este o perioadă de aproximativ 90 de zile.”

Ovidiu Uscat a mai declarat că după cele trei luni Transilvania Live se va redeschide într-o nouă formulă editorială.

În principiu, mutarea ar trebui să aibă loc de la 1 iulie. „Acum urmează faza de avizare. După ce vom avea aprobarea de la CNA vom face pasul prin care Look TV se va vedea pe cele două frecvenţe”, a mai declarat Uscat.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ciumatu ciumatu
    ai dreptate.cu cine sa faci televiziune..cu rares pop ca director tehnic, cu ovidiu uscat care este gropar de TV-uri consacrat?nu inteleg cum de nu isi da seama arpy ca este jepcuit la sange de uscat,danciu si rarespop:))
  • mau mau
    Cred ca TRANSILVANIA LIVE va deveni in scurt timp DIGI TV CLUJ!
  • Exact Exact
    Are romanasul nostru un talent sa-si dea cu parerea despre orice. Ba despre muzica el avand studii de tinichigiu(bonus e si afon), ba despre fotbal sau orice alt sport care necesita miscare el fiind o bila asudata care pleaca la magazin sa ia doua paini si pe una o mananca pe drum sa se recupereze in urma efortului, ba despre o persoana ori mai buna ori mai cunoscuta ca el.
    Cum naiba penibilul ala de Uscat de care barem a auzit lumea. Da ma penibilul ala de la televiziune ... aaa plec ca mi se arde oul ochi.
  • Alex is Alex is
    Daca mor astia macar sa intre Iasul pe fir. Vrem Tele M si Iasi TV Life pe DTH!
  • Cineva Cineva
    Daca o inchid, bine fac. Oricum era jale pe post in ultima vreme, iar angajatii au fost tratati cu dosul inca din prima zi. Si nu ma refer la asa-zisele "vedete", ci la oamenii care produceau continut si care-si frecau coatele pe teren ca sa le faca lor stiri. Acum multi dintre ei au descoperit ca nu au platite contributiile la sanatate de cand s-au angajat acolo, desi aveau carti de munca (si alea pe cate O ORA). Se pare ca n-au avut fonduri sa plateasca o amarata de contributie pentru o suma si asa infima. Sa nu mai vorbim de faptul ca multi dintre angajati (fosti sau actuali) au de platit la fisc sume cam cat un salariu de-al lor la rectificativa, pentru ca "domniile lor" nu s-au sinchisit sa plateasca impozitul integral pe drepturile de autor (in timp ce salariile fotbalistilor de la CFR sunt de sute de mii de euro pe an). Am lucrat acolo inca de la infiintare si inca sunt inglodata in datorii pentru ca am avut "onoarea" sa lucrez la ei...
  • Virgil Virgil
    Ala, saracu !!!
  • Tiberiu Rates Tiberiu Rates
    Uscatule, i-ai dus de rapa si pe astia de la Look Tv. 1 la suta audienta. Foarte tare !!! Cand ajungi la Zero la suta poate o sa-l inchida Don Paszkany :) Esti un baiat talentat. Succesuri !
  • Dragos Dragos
    Și să facem o scurtă istorie a postului clujean de știri: se lansează în decembrie 2011 cu mare tam-tam. În toamna lui 2012 („coincidență”, tocmai în perioada pre-electorală) se relansează cu o grilă mult îmbogățită, acea perioadă reprezentând apogeul postului. La doar 3-4 luni de la marea relansare și infuzie cu „vedete” plătite regește, Arpi „realizează” că nu e un proiect atât de viabil precum își dorea și încearcă să scape de el. Postul este tras pe linie moartă, se taie la sânge din angajați, iar grila este umplută de reluări și retransmisii de pe Look TV.

    Noua conducere editorială încearcă să demonstreze că dracul nu e chiar atât de negru și reușește cumva să repună postul pe picioare, aducând o grilă acceptabilă cu niște resurse mult diminuate. Ba chiar are loc și o relansare grafică, făcută cu mai puțin de două luni în urmă.

    Mi-ar părea rău să se închidă această televiziune. România are nevoie de 2-3 astfel de televiziuni de știri regionale. De știri, nu de dejecții. Mergând pe firiul logicii, oare Arpi va realiza că Transilvania LIVE este totuși un proiect viabil și va reîncepe să pompeze bani în el înainta alegerilor din 2014? Între timp rămâne cu Look TV, un Kanal D wannabe. Păcat.
  • Dragos Dragos
    El e, dar nu înțelg de ce vorbește domnia sa în numele postului de știri. Ar fi trebuit contactați reprezentații Live-ului (Sabin Gherman, de exemplu) pentru a li se cere dânșilor o poziție. Asta e ca într-o căsnicie: nevasta vorbește și în numele soțului. Din păcate, cred tot mai mult că am dreptate în privința închiderii Live-ului, iar faptul că declarația a venit din partea Look-ului mă face să îmi întăresc opinia.
  • Alex is Alex is
    Care Ovidiu Uscat? Cel de la Stirile de Sambata Asta?:)
  • claudyu claudyu
    Look TV si Transilvania Live (care ia o pauza) se gaseste pe satelitul Thor/Intelsat, aceste canale este preluate de Focus Sat si Digi TV.
  • Dragos Dragos
    E de fapt o închidere a postului Transilvania Live, însă Arpi nu a fost niciodată suficient de bărbat pentru a-și asuma anumite lucruri. Vezi cazul celor „enșpe” antrenori de la CFR Cluj, când „îi asigura” că vor continua colaborarea cu ei, că nici nu se pune problema să-i dea afară, iar peste două zile erau out.

Trimite un comentariu

sus